TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

Pozdrav Emily!
Imam pitanje da li cu osvariti ozbilljnu vezu sa jednim deckom,ja sam rodjena 27 07 1989,a on 17 06 1980.Hvala.

Vi ste u karmickoj vezi,sto znaci da morate da izivite nesto sto ste zapoceli u nekom proslom zivotu i privlacnost je obostrana.Ovakve veze obicno iz prijateljstva prerastaju u ljubav ali iz pocetka pokusavate da krijete vezu.Medjutim ljudi o toj vezi pricaju i pre vaseg ulaska u vezu i te price okoline nastavljaju da traju i nakon toga.
Privlacnost je obostrana,zapravo prisutna je velika razmena energija,emocija i ljubavi,veliko razumevanje i duhovno nadopunjavanje.Medjutim lomovi su izvesni zbog velikih oscilacija,velikih razocarenja zbog velikih ocekivanja.Ukoliko budete bili iskreni jedno prema drugom,i budete ispunjavali svoja obecanja,mozete ostvariti lep i skladan brak,i neslucene visine ljubavi.

Hej emily2 da li mozes da mi kazes za moju drugaricu vezano za ljubav ove godine, vec vise od godinu dana nema decka a i inace nije imala neku ozbiljniju vezu
Rodjena je 15.10.1983.
Inace ja i ona imamo istu kombinaciju brojeva licni 1 bioritamski 7 generacijski 3 ali smo drugacije po pitanju ljubavi.

Hvala puno!

Ako ove god bude ostvarila neku vezu to ce se desiti slucajno,jer je bila opustena i jer joj je prijalo,ljubav na prvi pogled,a moze imati i koristi od toga(materijalne prirode).A moze se desiti i da ponovo ozivi neku staru vezu,jer su joj sada seksualni apetiti pojacani.
Povoljni period za ostvarivanje neke ozbiljnije veze bice2010-te i 2013-te god.A 2014-te moze dobiti i zivotnog partnera(ako se to vec ne desi pre toga).

postovani! da li mozete da mi pogledate da li cemo ja i jedan muskarac koji mi se jako svidja biti u pravoj vezi? ja sam rodjena 16. 05 .1969 a on 27. 04. 1968 hvala

Vi ste u sudbinskoj vezi,sto znaci da se mozete svadjati i rastajati ali cete se uvek vracati jedno drugom,pa makar to bila i pauza od 10,20 god.
Ovo je dosta teska veza,i ovde nema stalnosti i izvesnosti.Zivot vam namece brojna otezanja,ogranicenja,i poteskoce,a namecete ih i sami sebi.Problem nastaje i zbog dominacije jer ovde niko ne popusta i svako tera po svom.Rekla bih da je neko od vas dvoje vec zauzet..

Moj datum rodjenja je 29.04.1959. njegov 09.05.1958.Molim te za tumacenje

Evo jos jedne sudbinske veze,ovo je emotivno jako teska veza,zivot vam namece brojna otezanja,ogranicenja i poteskoce a namecete ih i sami sebi.U ovoj vezi nama izvesnosti i stalnosti,vi se mozete svadjati i rastajati ali uvek cete se vracati jedno drugom.Nema vam spasa,osudjeni ste jedno na drugo do kraja zivota.Od vas oboje se zahteva jako veliko strpljenje,i to je jedna od lekcija koju morate da naucite kroz vas odnos.

Opet ja da pitam za drugaricu i njene studije...trenutno je 1 god na kulturi i medijima,pa je zanima da li ce se time baviti u zivotu i dal ce ga zavrsiti na vreme,tj u roku... hvala unapred... 30.04.1988.

Da bi izrazila svoju licnost morace malo vise da ulozi truda u zivotu.Ako bude zavrsavala sve zapoceto na vreme imace predispozicija da ga zavrsi u roku.Leze joj svi oni poslovi gde se trazi kreativnost i talenat,kao i neka vrsta nauke,pogotovo duhovne.

Da bi izrazila svoju licnost morace malo vise da ulozi truda u zivotu.Ako bude zavrsavala sve zapoceto na vreme imace predispozicija da ga zavrsi u roku.Leze joj svi oni poslovi gde se trazi kreativnost i talenat,kao i neka vrsta nauke,pogotovo duhovne.

hvala emily... a trenutno se nije cula sa njim par dana nema ga da se javi a pritom ne zivi ovde pa je zanima da li ce joj se javiti i dal ce ga uskoro videti jer joj jako nedostaje... 30.04.1988. a on 6.08.1987.

hvala emily... a trenutno se nije cula sa njim par dana nema ga da se javi a pritom ne zivi ovde pa je zanima da li ce joj se javiti i dal ce ga uskoro videti jer joj jako nedostaje... 30.04.1988. a on 6.08.1987.

Pazi,ovde bi vrlo lako moglo doci do braka.
Velike emocije su u igri kao i velika ljubav.Oni su u karmickoj vezi,pa zavisi da li je dug odradjen ili ne,oni moraju da izive nesto sto nisu dovrsili u nekom proslom zivotu..

emily imam jos jedno pitanje. Vezano za moje studije, naime vec 4 meseca ne mogu da polozim jedan ispit i bas me koci a pri tom sam ga stvarno ucila. Inace apsolvent sam na ekonomiji. Pa me zanima kada cu se pokrenuti sa ispitima. Hvala

Pa ne znam sreco sta te koci,ovo ti je jako povoljna god,jer imas podrsku mocnog andjela cuvara,imas sve predispozicije da napredujes na svim poljima.Pogotovo ako si se stvarno trudila i posteno ucila ssve su sanse da polozis.April ti je prava prilika,pa zatim maj,jun i jul.
Iskoristi ove povoljnosti i uspeces.

ja sam 21.09.1983 a on 07.08.1977 mene samo interesuju njegove emcije tj da li u opste postoje...

Postoje,prisutne su obostrane emocije i ljubav,ali ovo je dosta teska veza jer imate troduplu karmu..Vi ste se sreli da bi kroz ovaj trnoviti odnos koji trazi velike zrtve promenili sebe,ovde se testiraju vase ljudske granice izdrzljivosti.Iskusicete posledice vrlo ozbiljnih problema.
Reci mi jel ova veza tajna?

Pa ne znam sreco sta te koci,ovo ti je jako povoljna god,jer imas podrsku mocnog andjela cuvara,imas sve predispozicije da napredujes na svim poljima.Pogotovo ako si se stvarno trudila i posteno ucila ssve su sanse da polozis.April ti je prava prilika,pa zatim maj,jun i jul.
Iskoristi ove povoljnosti i uspeces.

Mene izgleda koci to sto sto svaki put kada se zaljubim poremetim ispite :roll: :)
Hvala ti u svakom slucaju, stvarno si :heart:

Postoje,prisutne su obostrane emocije i ljubav,ali ovo je dosta teska veza jer imate troduplu karmu..Vi ste se sreli da bi kroz ovaj trnoviti odnos koji trazi velike zrtve promenili sebe,ovde se testiraju vase ljudske granice izdrzljivosti.Iskusicete posledice vrlo ozbiljnih problema.
Reci mi jel ova veza tajna?

ne veza nije tajna ali je vise platonska posto nas dijeli kilometraza i tona "tajni" izmedju nas.
:shock: Kakve posljedice, mislim kakvi problemi? nesto puno ozbiljno? :shock: i sta znaci trodupla karma? Posto mi je u zivotu mnogo toga trnovito to me ne brine posebno me "brine" ova tvoja zadnja recenica "Iskusicete posledice vrlo ozbiljnih problema" .... u cemu je caka....

ne veza nije tajna ali je vise platonska posto nas dijeli kilometraza i tona "tajni" izmedju nas.
:shock: Kakve posljedice, mislim kakvi problemi? nesto puno ozbiljno? :shock: i sta znaci trodupla karma? Posto mi je u zivotu mnogo toga trnovito to me ne brine posebno me "brine" ova tvoja zadnja recenica "Iskusicete posledice vrlo ozbiljnih problema" .... u cemu je caka....

Cini se zrtva iz ljubavi,jedan partner brine o drugom ili sl.Vi morate da izivite nesto sto niste dovrsili u nekom proslom zivotu.Tajnovita i misteriozna veza,prisutne su ogromne emocije i velika ljubav,ili to moze biti kad budete bili zajedno..Testirace se vase ljudske granice-znaci do neizdrzljivosti-misli se na strpljenje i toleranciju,koliko ce neko izdrzati teret zrtve koja se trazi..A u kom kontekstu,videces kad bude pocelo da se desava.

Gde bi bre prosao dan bez mene:roll:!!Jel moze Emilly za mene 09.04.1978god.!Ovako nesto o meni Ti to ukratko kad stignes;)!Buubim te...

E pa dear Lady,tebi stvarno nije lako!Pored toga sto te niko ne razume,zapravo ni sama sebi nisi jasna.To je zato sto si od malena uvek bila u nekom svom svetu,uvek misljenja drugacijeg od drugih,pa jos sklona povlacenju u sebe i samodestrukciji..uopste ti ne zavidim,ali i ja imam slicne kodove pa te razumem..
U tebi postoji poriv da nesto promenis,buntovnicka generacija,duhovno vrlo nezrela,ali bice ti mnogo lakse kad budes shvatila da se od tebe trazi da promenis sebe a ne svet oko sebe.
Jako lepa i privlacna osoba koja poseduje neverovatan magnetizam,ali toga nisi svesna.Inace si odlican glumac kada sebe trebas predstaviti okolini.I okolina ima vrlo jak uticaj na tebe,tj,jako ti je vazno misljenje okoline.Zbog toga se moze desiti da tones u duboke depresije,jer vrlo retko nailazis na razumevanje ljudi.Jako si osetljiva na negativnu energiju i sklona crnoj magiji,pa se cuvaj.Jako senzibilna,emotivna,preosetljiva,duboko intuitivna..Posle 30-te god stices mudrost kroz duhovno sazrevanje koje kasnije trebas prenositi na druge,svojim delima,recima,savetima..Do toga ce te dovesti zivot koji ti namece ni malo lak zivot,od tebe se zahteva veliki,tezak,i naporan rad u cilju discipline..
I vecinu stvari u zivotu ces morati nekoliko puta da odradis kao sto ces i iste greske ponavljati ceo zivot.U tvom zivotu,uglavnom se sve desava sudbinski i na jako malo stvari ces moci da utices.Ali u drugoj polovini zivota te ceka predah,pa ces biti nagradjena za sve muke..

Back