nani_ni
Zainteresovan član
- Poruka
- 120
moze li 633
.... hvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav Emily!
Imam pitanje da li cu osvariti ozbilljnu vezu sa jednim deckom,ja sam rodjena 27 07 1989,a on 17 06 1980.Hvala.
...moze li tumacenje za osobu rodjenu 3.10.1970 .....ljubav...kad ce se udati....pozdrav...hvala
Hej emily2 da li mozes da mi kazes za moju drugaricu vezano za ljubav ove godine, vec vise od godinu dana nema decka a i inace nije imala neku ozbiljniju vezu
Rodjena je 15.10.1983.
Inace ja i ona imamo istu kombinaciju brojeva licni 1 bioritamski 7 generacijski 3 ali smo drugacije po pitanju ljubavi.
Hvala puno!
postovani! da li mozete da mi pogledate da li cemo ja i jedan muskarac koji mi se jako svidja biti u pravoj vezi? ja sam rodjena 16. 05 .1969 a on 27. 04. 1968 hvala
Moj datum rodjenja je 29.04.1959. njegov 09.05.1958.Molim te za tumacenje
Opet ja da pitam za drugaricu i njene studije...trenutno je 1 god na kulturi i medijima,pa je zanima da li ce se time baviti u zivotu i dal ce ga zavrsiti na vreme,tj u roku... hvala unapred... 30.04.1988.
emily2 jesili tu?
Da bi izrazila svoju licnost morace malo vise da ulozi truda u zivotu.Ako bude zavrsavala sve zapoceto na vreme imace predispozicija da ga zavrsi u roku.Leze joj svi oni poslovi gde se trazi kreativnost i talenat,kao i neka vrsta nauke,pogotovo duhovne.
hvala emily... a trenutno se nije cula sa njim par dana nema ga da se javi a pritom ne zivi ovde pa je zanima da li ce joj se javiti i dal ce ga uskoro videti jer joj jako nedostaje... 30.04.1988. a on 6.08.1987.
emily imam jos jedno pitanje. Vezano za moje studije, naime vec 4 meseca ne mogu da polozim jedan ispit i bas me koci a pri tom sam ga stvarno ucila. Inace apsolvent sam na ekonomiji. Pa me zanima kada cu se pokrenuti sa ispitima. Hvala
ja sam 21.09.1983 a on 07.08.1977 mene samo interesuju njegove emcije tj da li u opste postoje...
Pa ne znam sreco sta te koci,ovo ti je jako povoljna god,jer imas podrsku mocnog andjela cuvara,imas sve predispozicije da napredujes na svim poljima.Pogotovo ako si se stvarno trudila i posteno ucila ssve su sanse da polozis.April ti je prava prilika,pa zatim maj,jun i jul.
Iskoristi ove povoljnosti i uspeces.
Postoje,prisutne su obostrane emocije i ljubav,ali ovo je dosta teska veza jer imate troduplu karmu..Vi ste se sreli da bi kroz ovaj trnoviti odnos koji trazi velike zrtve promenili sebe,ovde se testiraju vase ljudske granice izdrzljivosti.Iskusicete posledice vrlo ozbiljnih problema.
Reci mi jel ova veza tajna?
ne veza nije tajna ali je vise platonska posto nas dijeli kilometraza i tona "tajni" izmedju nas.
:shock: Kakve posljedice, mislim kakvi problemi? nesto puno ozbiljno? :shock: i sta znaci trodupla karma? Posto mi je u zivotu mnogo toga trnovito to me ne brine posebno me "brine" ova tvoja zadnja recenica "Iskusicete posledice vrlo ozbiljnih problema" .... u cemu je caka....
Mene izgleda koci to sto sto svaki put kada se zaljubim poremetim ispite![]()
Hvala ti u svakom slucaju, stvarno si![]()
Gde bi bre prosao dan bez mene!!Jel moze Emilly za mene 09.04.1978god.!Ovako nesto o meni Ti to ukratko kad stignes
!Buubim te...