emily2
Primećen član
- Poruka
- 566
Molim vas može li jedno tumačenje i za mene
09.12.1974 ???
i eventualno njega 13.08.0966. ???
Vera,jel te zanima odnos izmedju vas dvoje?Mislim uporedni hoces?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim vas može li jedno tumačenje i za mene
09.12.1974 ???
i eventualno njega 13.08.0966. ???

Hvala ti puno, kad dobije tvoju novu poruku ako me jos nesto interesira pisacu ti, hvala ti jos jedno divna si. Inace radi se za sudski proces, ako mozes videti kako ce se to zavrsite bila bi presretna. Hvala jos jednom

Emily2,mogu li da te zamolim da mi kazes sta daje ova kombinacija(bioritamski,generacijski i licni broj) i kakav je prosli zivot ,a kombinacija brojeva je 453...Hvala ti unapred...cmokic![]()
ooooooo odlicno,tako i osecam za ovu god..a jeste,nedavno sam prekinula vezu..i nisam zainteresovana za ulazak u novu,ozbiljniju..
izlasci,provodi,da,bas ima toga,uvek se namecu tako neke situacije,dosta udvaranja..
a da,i politika me mnogo zanima,diplomatija...
pa dobro,onda punim gasom u ovoj 2008-oj
hehehe
hvala mnogo
nadam se da nije previse,da pitam jos nesto..
uporedni horoskop,ja 13.09.1985,a on 16.10.1985..
to je prva ljubav,bila bas lepa,velika...pa eto,cista radoznalost...u kontaktu smo..
narocito me zanima, konkretno za njega,zdravlje!!!jer je imao tesku nezgodu pre dve i po god,jos uvek traje traje rehabilitacija...
pa ako mozes videti,kako ce to napredovati?hoce li se oporaviti?
To imas na temi "kako tumaciti numerologiju".
Emily,draga,
sudeci po brojevima,za mene ce biti najbolje da se ove godine zatvorim u sobu!!
Znaci oprez sto se posla tice!! A ljubav? Kakva je tu situacija za ovu godinu? Datum je 6.9.1975.
Jos jedno pitanjce. Kazu da generacijska 4 vuce neko prokletstvo. Kako se to ispoljava i sta treba raditi da se to ublazi,ukoliko je moguce?

Emily puno hvala na odgovoru![]()

rodjena sam 18.6.1970, a on 27.10.1947 - moze li tumacenje, molim te
Heej emilly ja samo malo onako da ti pisem neobavezno!!Kako si ti?Umorna od cifri i brojki..???Pozzzdraav!!!