TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

emily2-zanima me nesto...relativno cesto kazes da je neka veza sudbinska i onda da je teska,iscrpljujuca,ali se mora "vuci"ceo zivot...kako to da su sudbinske veze bas takve,ja mislila to je ono pravo-lepo,ispunjavajuce:confused:

Kada se radi o sudbinskoj vezi to znaci da kroz taj odnos dvoje ljudi mora da nauci vaznu lekciju,i zato se to ponavlja kako bi se dobro utvrdilo gradivo.To isto vazi i za bilo koje drugo zivotno polje.Kada ti je jako stalo do nekoga ili do necega onda prihvatas lekcije,kad bi se to desavalo na nama manje vaznim poljima-nikada ne bi obracali paznju na to i nikada ne bi naucili lekciju.

Puno,odgovora a i pitanja....pa jel moze za mene jedan odgovor,to jeste za moju kolegicu...nesto sto je puno tisti u poslednje vrijeme...dali ce se obnoviti veza,koja je trajala pet godina...ona 11.8.1967 a on 15.7.1967...veliki pozdrav za tebe....samo tako nastavi,da usrecujes ljude,nekima tako malo treba....HVALA.

Pa znas kako,njima je taj rastanak ustvari doneo neko olaksanje,oni ce biti u kontaktu i ako se ove godine ne pomire tesko da ce kasnije na to pristati.Oni imaju aspekte za ostvarivanje braka ili zajednickog zivota,i cini mi se da je ova veza bila jako lepa.Ali posto su oni vec proziveli jedan period zivota,i ako je neko od njih prosle godine odlucio da je bolje da ne budu zajedno,onda tesko da ce pristati na obnovu veze.Ne znam koji je bio razlog raskida,ali ako neko od njih pristane da nesto zrtvuje zarad te veze onda se i mogu pomiriti,ali ova veza moze da opstane samo ukoliko oboje jedno drugom ostavljaju mnogo slobode i prostora,i ako je na prijateljskoj osnovi,bez uslovljavanja i stega.

hmm..moze i za mene?:)
rodjena sam 11.06.1987 blizanac/skorpija

Tebi je materijalni svet od izuzetne vaznosti,ocekivanja su ti velikai posedujes jednu dozu perfekcionizma.ali imas jako mocnog andjela cuvara pa moras voditi racuna da sve u zivotu radis na posten nacin,jer ako bilo sta pokusas da smuvas andjeo ce ti okrenuti ledja.
Imas izrazenu intuiciju i istancan osecaj za dobro i lose,sto ce ti pomoci da uvek izaberes pravi put.Porodica ce ti biti jako vazna i bogatstvo ces steci u zuvotu jedino preko bracnog partnera.Vodi racuna da ne zapadas u teske depresije jer te mogu odvesti do mentalnih poremecaja,znaci pazi da ne postanes zrtva porodice(mislim na porodicu koju ces tek osnovati).Inace si jako sarmantna i mnogo volis seksualne igre pa ces u mladosti biti nestasna,a posle 25 godine ces se smiriti jer ce ti druge stvari biti vaznije..

Dobar dan Emily2,jeli mogu da te zamolim za jos jednu malu uslugicu,a to je da mi kazete nesto u vezi moje sestre,ona studira medicinu,da li ce zavrsiti,i ako mozete da mi kazete nesto vezano za nju i njenu profesiju,i njen zivot.ONA JE RODJENA 07.04.1985.godine
Unaprijed ti se zahvaljujem
GABRIELICA
VELIKI POZDRAV....

Zdravo Emily2, moj broj je 494, a njegov 999, molim te mozes li nesto nam reci o nasoj zajednicke buducnosti.
Hvala odnapred

Vib,jesi li sigurna da si dobro izracunala i dobro postavila brojeve?Redosled je jako vazan,pogotovo ako se gleda uporedni.
Po ovoj kombinaciji ispada da ste u karmickoj vezi,koja je pri tom pracena svim mogucim otezanjima koja namecete sami sebi a i koja su posledica spoljasnjeg faktora.
Jako teska i ozbiljna veza,koja moze biti pracena i velikim teskim sukobima,pa cak i fizickim.
Ne zna se ko ima vecu snagu i neustrasivost od vas dvoje,oboje ste teski na prihvatanju kompromisa,i ako neko od vas dvoje ne zeli da provede zivot u trpljenju do raskida ce doci kad-tad.Dobro pazite kako rukujete oruzjem i jedan i drugi,interesantno je ako i jedan i drugi nosite "uniforme"..

Hvala puno....vidim da si tu..a radoznalost je cudo...ajd ako ti se da nesto za mene..8.4.1971.lav sam u podznaku..prvenstvevo me interesuje posao..veliki pozdrav,puno srece tebi...

Veliki deo ove godine pratice te naporan rad,nepodnosljive situacije,frustracije,umor,nestasica novca.Zato ove godine se ne rasipaj i rastezi koliko mozes.Ali ti moze doneti novine na poslu,ako nisi zaposlena ove godine ces to sigurno postati,u suprotnom lako se moze desiti da dobijes otkaz ili promena statusa.Ovo je idealna godina za zapocinjanje novog posla,druga polovina godine donece rasterecenje i jos bolje sanse.Ne uzdaj se u srecne okolnosti vec samo u svoj rad i rezultati nece izostati.
Aspektovani su ti bolji izvori zarade,finansijska stabilnost,novi poduhvati,dobre veze sa pretpostavljenima i sluzbenicima vlasti,itd,itd.
Ali pazi,ako kazes sebi da ne mozes da uspes-propasces.
Znaci tebi bih savetovala samo malo bolju organizaciju i da ne brzas.

Moze li nesto konkretnije za mene,13.09.1985,podznak rak..
Nesto i za skoriju buducnost,po pitanju ljubavi,faxa,posla..
Studiram pravo,zanima me da li je dobar izbor,ako to mozes reci..:)
svako dobro...hvala mnogo..jos jednom hehe ;)

Sto da ne,tebe i zanima ta delatnost,sve sto je vezano za politiku,menadzment,za humanitarne poslove,sve ti to lezi.Ovo ti je jako dobra godina na svim poljima,pogotovo za ucenje i eksponiranje,za nova saznanja,dogovore,govore,odgovore,za obrazovanje,ma u bilo kom podrucju komunikacija,pa je iskoristi maksimalno.
Ova godina ti donosi neku vrstu slobode,olaksanja,rasterecenja(pogotovo u odnosu na proslu god),ove godine trebas da zivis punim plucima,da izlazis,da se druzis,zabavljas,ocekuju te brojne promene,putovanja,Ako ulozis dodatni trud mozes steci veliki ugled i popularnost,moguc je put u inostranstvo.
Ako si u duzoj vezi ove godine cete imati velike krize pa cak je moguc i raskid,u suprotnom ako si sama,ne preporucujem ti ulazak u neku ozbiljniju vezu(ove god)jer ces biti izlozena svim vrstama romanticnih vezica i avanturama.Moguce je da ce te ove god privlaciti osobe daleko mladje od tebe.
Upoznavaces mnogo ljudi i bices zapazena od suprotnog pola..
Uzivaj,ovo je jedna od najlepsih godina..

moj datum radjanja je 03.01.1980
njegov 06.03.1980
da budem iskrena zajedno smo vec 11 godina i do sada nam super ide ja sam malo a mogu reci i vise toleranta, a globali imam jednu dobru vezu, od pre 6 meseci smo u braku.

E pa cestitam,dobro si izracunala brojeve,redak slucaj da se postuju ljudi sa ovakvom kombinacijom brojeva,muskarci kao sto je on malo su teski,jedino su slabi na ljubav i to ako nadju zenu koja nije slabija od njih.A bogami i ti posedujes neverovatno snaznu energiju pa moras da pazis da ne odes u negativu,jer si sposobna da unistis i sebe a i sve oko sebe.Vi se verovatno dosta intuitivno osecate,ove godine cete proci kroz neku krizu,pa eto ja vam drzim palceve i necu da ti pricam nista vise posto ste sveze vencani.
P.s.Daj mi vas datum vencanja,da vidimo sta on kaze o vasem braku..

10.11.2007 GODINA JE DAN KAD SMO SE VENCALI U CRKVU, MOLIM TE CEKAM TVOJ ODGOVOR JAKO MI JE BITNO.

Datum kaze ovako,atmosfera u vasem braku trebala bi da bude vesela,sa dosta aktivnosti,zabava i ljubavi,odnos pun emotivnog naboja i dubokih emocija,ali dokle god ste dosledni u onome sto obecate jedan drugom dokle god ste posveceni jedno drugom.Ukazuje na price i pricice okoline pre sklapanja vaseg braka.Aspektovano vam je puno dece a i puno razocarenja.Moguce da je do braka doslo cak i iz necijeg interesa,ako ste sklapali neki ugovor,bez obzira na emocije.
Ali lomovi su ipak izvesni,iskusicete posledice vrlo ozbiljnih problema koji ce traziti velike zrtve i potrebu da procistite sebe.

Back