TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

Emily2 hvala ti puno na odgovor, znam da imamo mnogo precice koje moramo da prodjemo ali ipak ja sam optimista i verujem u nasu ljubav, volim ga sa svim srcem a i on mene. Imam jos jedno pitanje naravno ako ne smetam bicu iskrena, ona razocarenja koja si spomenula zaista postoje, ali sada trenutno me interesira njegova buducnost, i dali mozes mi dati neka predvicjanja za ovaj i iduci mesec ima neke porobleme sa zakonom, pa me interesira kako ce se sve to zavrsiti. Hvala jos jednom iskreno,

ooooooo odlicno,tako i osecam za ovu god..a jeste,nedavno sam prekinula vezu..i nisam zainteresovana za ulazak u novu,ozbiljniju..
izlasci,provodi,da,bas ima toga,uvek se namecu tako neke situacije,dosta udvaranja..
a da,i politika me mnogo zanima,diplomatija...
pa dobro,onda punim gasom u ovoj 2008-oj ;)
hehehe :)
hvala mnogo
nadam se da nije previse,da pitam jos nesto..
uporedni horoskop,ja 13.09.1985,a on 16.10.1985..
to je prva ljubav,bila bas lepa,velika...pa eto,cista radoznalost...u kontaktu smo..
narocito me zanima, konkretno za njega,zdravlje!!!jer je imao tesku nezgodu pre dve i po god,jos uvek traje traje rehabilitacija...
pa ako mozes videti,kako ce to napredovati?hoce li se oporaviti?

Hvala ti puno, kad dobije tvoju novu poruku ako me jos nesto interesira pisacu ti, hvala ti jos jedno divna si. Inace radi se za sudski proces, ako mozes videti kako ce se to zavrsite bila bi presretna. Hvala jos jednom

Pa njemu bi ovo trebala biti godina novih pocetaka,trebao bi imati vise srece,vise podrski i pomoci ljudi na polozaju.Recimo jun bi mu doneo uspeh u sudskom sporu-kad bi se okoncalo u junu.Ove godine mu nije aspektovano nista strasno,jedino sto je prisutan veliki naboj energije koji donosi stete..On ce imati neke promene ali to se vise odnosi na poslovni plan,u pozitivnom smislu..

Emily,draga,:heart:
sudeci po brojevima,za mene ce biti najbolje da se ove godine zatvorim u sobu!!:lol:
Znaci oprez sto se posla tice!! A ljubav? Kakva je tu situacija za ovu godinu? Datum je 6.9.1975.;)
Jos jedno pitanjce. Kazu da generacijska 4 vuce neko prokletstvo. Kako se to ispoljava i sta treba raditi da se to ublazi,ukoliko je moguce?

ooooooo odlicno,tako i osecam za ovu god..a jeste,nedavno sam prekinula vezu..i nisam zainteresovana za ulazak u novu,ozbiljniju..
izlasci,provodi,da,bas ima toga,uvek se namecu tako neke situacije,dosta udvaranja..
a da,i politika me mnogo zanima,diplomatija...
pa dobro,onda punim gasom u ovoj 2008-oj ;)
hehehe :)
hvala mnogo
nadam se da nije previse,da pitam jos nesto..
uporedni horoskop,ja 13.09.1985,a on 16.10.1985..
to je prva ljubav,bila bas lepa,velika...pa eto,cista radoznalost...u kontaktu smo..
narocito me zanima, konkretno za njega,zdravlje!!!jer je imao tesku nezgodu pre dve i po god,jos uvek traje traje rehabilitacija...
pa ako mozes videti,kako ce to napredovati?hoce li se oporaviti?

To je moglo da mu se dogodi 2006 godine,tada su mu bile aspektovane povrede i nesrece,a da bih ti detaljnije rekla moram imati njegovo ime i prezime,pa ako zelis mozes mi poslati na pp.
Inace vi ste u jednu ruku bili bas jedno za drugo,imali ste slicne ciljeve,teznje,razmisljanja,bilo je mnogo emotivnog naboja,razumevanja, ali moralo je kad tad da se prekine,zbog mnogobrojnih otezanja koja ste nametali i sami sebi ali i koja su posledica spoljasnjeg faktora(neka otezanja,ogranicenja),medjutim,okolina je dosta raspredala price oko vase veze-mozda ste zeleli da krijete vezu ispocetka ili je nekom mnogo smetalo sto ste bili zajedno.Ispocetka je bila jaka hemija izmedju vas,ali se vremenom ispostavilo da je to bilo samo naizgled tako,jer je ovakva veza zahtevala trpljenje,tj neciju zrtvu zarad opstanka-a ni jedan ni drugi niste u tom fazonu da budete podredjeni i oboje mnogo volite svoju slobodu.

Emily,draga,:heart:
sudeci po brojevima,za mene ce biti najbolje da se ove godine zatvorim u sobu!!:lol:
Znaci oprez sto se posla tice!! A ljubav? Kakva je tu situacija za ovu godinu? Datum je 6.9.1975.;)
Jos jedno pitanjce. Kazu da generacijska 4 vuce neko prokletstvo. Kako se to ispoljava i sta treba raditi da se to ublazi,ukoliko je moguce?

4-ka na bilo kom mestu znaci da smo na sebe uzeli zadatak da otplatimo karmicke dugove svojih predaka i od nas se ocekuje rad,red,disciplina i dokle god se toga pridrzavamo to ce nam se isplatiti-bicemo nagradjeni u drugoj polovini zivota.U suprotnom,mozemo imati probleme sa zakonom a i da ne pricam sta donosi u drugoj polovini zivota u takvom slucaju.Moze se ublaziti ako ne zivimo u mestu svog rodjenja.Jeste "tezak" broj ali je i plemeniti ucitelj!
Ni za ljubav nije dobra godina,bolje sacekaj sledecu,jer ako se sada upustis u neku vezu to moze biti samo iz usamljenosti(obostrano)pa kad dodje sledeca godina mozes se jako pokajati,i pitati se "sta mi je ovo trebalo".U ovoj godini se srecu duse kojima je potrebno "rame za plakanje",pa se spoje zbog tuge i bola a ne noseni ushicenjem.Ili mozes naletati na zauzete partnere.
Ne trebas se zatvarati,vec druga polovina godine ti donosi olaksanje i malo vise akcije,nego ne dozvoli da zapadas u losa psihicka stanja,posveti se ucenju,citanju,izucavanju duhovnih oblasti,meditiraj,drzi se optimisticnog stava-pa ovo je samo jedan period koji nam donosi mudrost i duhovni rast(da bi duhovno rasli moramo nekad materijalno da padnemo),ali brzo ce proci.Vec sledeca godina donosi predah i povoljne aspekte na svim poljima..

Hvala na odgovoru!
Naravno da se necu zatvoriti u sobu, samo sam se salila!!! Optimista sam,ne dam se! :cool:
A sto se cetvorke tice....pa onda ona i nije tako losa!?! Ponekad je dobro da nas nesto malko "zakaci", pa onda izvucemo pouku iz toga i idemo dalje jaci!!!!;)

rodjena sam 18.6.1970, a on 27.10.1947 - moze li tumacenje, molim te

U kakvoj god da ste vezi,vama nije lako,pogotovo tebi,jer si zive i nestalne prirode,a kroz ovaj odnos vi vracate neki karmicki dug i to ce trajati do kraja zivota.Ova kombinacija trpi veliku nervozu i verovatno ceste sukobe i svadje.Rekla bih da ovaj covek dosta cepidlaci i analizira,moze biti jako negativan ako je alkoholicar-sklon je porocima a ne bi smeo u zivotu ni kap alkohola da popije jer mu je ajko aspektovana jetra.A mozae biti i dosta uspesan ukoliko je posteno radio za zivota.
Ti si jako sarmantna,lepa i mladolikog izgleda i takva ces biti i u kasnijim godinama.
Vi kroz ovaj odnos menjate sebe,neko polaze odredjenu zrtvu ovde kroz neku vrstu sluzenja,(obicno je to zrtva iz ljubavi)jedina stvar koja moze uciniti podnosljivim ovaj odnos je duhovno razumevanje i nadopunjavanje(ukoliko postoji).
Ako te nesto posebno zanima pitaj..

Back