Cao emily!!!!
Hoces li mi reci da li cu uskoro promeniti posao? Datum rodjenja je 6.9.1975.
A i pocela sam dodatno da radim nesto vezano za trgovinu i kraca putovanja, pa me zanima, hocu li imati uspeha u tome?
Pozdravcic!!!!!
Ne mogu ti reci za dalju buducnost,mogu ti reci za ovu godinu.Za tebe je ovo godina velikih materijalnih napora i nerviranja.Koliko god da si jaka licnost,neko ce te prevariti,prolazices kroz neke patnje,pogresna procena ljudi,bices ilozena velikim iskusenjima koja te mogu odvesti u veliku krizu,pa i u jako lose psihicko stanje.
Ovo je godina duhovnog rasta,prosirivanja vidika,sireg sagledavanja situacije i mnogi dogadjaji naterace te da dobro razmislis i preispitas svoje stavove i zivotne ciljeve.Iz mnogih iskustava izvuci ces vazne pouke.Trebas se okrenuti svojoj unutrasnjosti,sustinskim promenama,jer se od tebe ocekuje da se uzdignes duhovno.
Pazi da se ne vezujes za ljude koji te mogu iskoristavati.Za ovu godinu vise su ti aspektovani zastoji,kasnjenja,odugovlacenja,odgadjanja u tvojim planovima,poslovima i finansijama.Pored toga naici ces na brojne nesporazume,cuvaj se kradja,i jako dobro pazi sta potpisujes-to se odnosi i na ugovore i na dokumenta.Nikako se nemoj zaduzivati jer mozda neces moci da vratis dugove.
Jako dobra godina za istrazivanje,ucenje,citanje..
Preporucujem ti da budes optimisticna i smirena ako zelis uspeti,moguca su priznanja od nadredjenih,prilika za neocekivanu finansijsku zaradu na lutriji..