TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

Ti si jako zatvorena osoba,i trebala bi malo vise da se otvaras.Inace si jako humana,ti si takva osoba koja zeli svakog da razume i svakog da shvati i svima da pomognes pa makar i na svoju stetu.Ali to nije isplativo,trebala bi da se okrenes sebi.Pravedna si i omiljena u drustvu,vesele si prirode,imas sjajnu mastu,popularana u krugovima u kojima se kreces.Imas dobar ali i malo neobican smisao za humor,pa ti se moze desavati da te ljudi zbog toga nekad pogresno shvate.
Imas jak predosecaj pa bi kasnije to trebala da koristis.
Ti u zivotu ne bi smela da popijes NI KAP alkohola,jer ti moze oboleti jetra a i mozes postati zavisna.Kloni se poroka!!!
Novac ces zaradjivati sa vise strana,ali mana ti je sto zapocnes vise poslova odjednom pa ih ostavljas nedovrsene.Imas potencijala za visoko obrazovanje i dosta talenata koje ne bi trebala da zanemaris.Imas mnogo vise srece u zivotu od ostalih brojeva.

Jao hvala, ovo za alkohol mi je definitivno trebalo da čujem :lol:
Ali sve u svemu, ovo je sasvim ok i 99% tačno.

Interesuje me za licni horoskop,ali sam ponovo racunala i opet mi isti boj 357 ispada.Moze pomoc?Rodjena sam 21.11.1969.Hvala...

Tvoja kombinacija je 573,permutovala si brojeve.
Kombinacija tvojih brojeva daje jaku naglasenost inteligenciji i spretnosti,sigurno si visoko obrazovana,jako dobro se sluzis recima,razumna,aktivnog duha-vecito dete,vrlo lako pridobijas simpatije,pricljiva si,duhovita i umes da laskas.Ti ces ostati vecito mlada pa i u kasnijim godinama zadrzavas lepoyu i mladolikost.
Sklona si pisanju,umetnosti u vise oblika,aktivnog uma-stalno smisljas kako ces zaraditi pare i novac zaradjujes sa vise strana.Cesto zapocnes nekoliko projekata istovremeno,mnogo volis da putujes i mnogo volis i cenis svoju slobodu.Lako se prilagodjavas promenama a i sklona si im.Stalno osecas neku teznju da ucinis nesto nesvakidasnje sto odskace od tradicionalnog i uobicajenog.Imas cudan smisao za humor pa se cesto desava da te ljudi pogresno shvate.Mogla bi da budes izuzetan umetnik kad bi se posvetila tome.Jako si humana i tebi je pravo zadovoljstvo kada se ukaze prilika da mozes nekome da pomognes,to cinis od srca.
Kloni se alkohola i kocke..

aha, ma znam..:) nemam trenutno nekog,pa da pitam konkretno za vezu..
pa ajde recimo za nedavno prekinutu vezu,moj datum 13.09.1985 i on 31.08.1983

U principu ovo je bila jako lepa i opustena veza u kojoj nikad nije bilo dosadno,pa cak je seks naglasen.Moguce je da je iz prijateljstva prerasla u ljubav ili je vas odnos od pocetka bio prvenstveno na prijateljskoj osnovi.Ova veza ima lepih potencijala za uspesan brak,ne znam zasto ste prekinuli,jel ovde doslo mozda do preljube?

E i mene interesuje licni
rodjena sam 14.02 1992
:))
unaprijed zahvalna
:*

Imas izuzetnu intuiciju koje ne smes da se plasis,iskoristi je,jer ona ce te uvek na vreme upozoriti o povoljnim ili nepovoljnim momentima.Zanimaju te okultne stvari pa se pazi da ne odes u negativu,takodje se pazi teskih depresivnih stanja ukoliko se ne bude desavalo sve onako kako si ti zamislila.Vesele si prirode ali se cesto osecas usamljeno zbog toga sto te okolina ne razume,a to je zato sto ti uvek imas drugacije misljenje od drugih i zivis u nekom svom svetu.Nekako ti ide za rukom da privlacis osobe koje te uvek iskoriste na najprljaviji moguci nacin,pa tada pokusaj da ne reagujes impulsivno jer ces sebi tako samo naciniti zlo.
Ti u zivotu ne bi smela ni kap alkohola da popijes jer ti je jako aspektovana jetra.

eheej,evo opet mene..tvog davitelja:D..samo da jos pitam za kolegicu(nemogu je se otresti:o)..samo ukratko..ona je rodjena 27.2.1983 a On 22.5.1979..kakva su tvoja predvidjanja za ovaj odnos!!Ljubim te,kad stignes odgovori..da mi se skine sa vrata:D!!

Uh,ovo je sudbinska veza koja je pracena svim mogucim otezanjima,veza u kojoj nema stalnosti i oni ce se citav zivot tako vuci,mogu se svadjati i razilaziti ali do kraja zivota ce se vracati jedno drugom.To su poprilicno "teske" veze..Mozda je cak neko od njih vec zauzet,pa moze biti i to razlog ovakvom nacinu zivota.

Cao emily!!!!
Hoces li mi reci da li cu uskoro promeniti posao? Datum rodjenja je 6.9.1975.
A i pocela sam dodatno da radim nesto vezano za trgovinu i kraca putovanja, pa me zanima, hocu li imati uspeha u tome?
Pozdravcic!!!!!:heart:

Ne mogu ti reci za dalju buducnost,mogu ti reci za ovu godinu.Za tebe je ovo godina velikih materijalnih napora i nerviranja.Koliko god da si jaka licnost,neko ce te prevariti,prolazices kroz neke patnje,pogresna procena ljudi,bices ilozena velikim iskusenjima koja te mogu odvesti u veliku krizu,pa i u jako lose psihicko stanje.
Ovo je godina duhovnog rasta,prosirivanja vidika,sireg sagledavanja situacije i mnogi dogadjaji naterace te da dobro razmislis i preispitas svoje stavove i zivotne ciljeve.Iz mnogih iskustava izvuci ces vazne pouke.Trebas se okrenuti svojoj unutrasnjosti,sustinskim promenama,jer se od tebe ocekuje da se uzdignes duhovno.
Pazi da se ne vezujes za ljude koji te mogu iskoristavati.Za ovu godinu vise su ti aspektovani zastoji,kasnjenja,odugovlacenja,odgadjanja u tvojim planovima,poslovima i finansijama.Pored toga naici ces na brojne nesporazume,cuvaj se kradja,i jako dobro pazi sta potpisujes-to se odnosi i na ugovore i na dokumenta.Nikako se nemoj zaduzivati jer mozda neces moci da vratis dugove.
Jako dobra godina za istrazivanje,ucenje,citanje..
Preporucujem ti da budes optimisticna i smirena ako zelis uspeti,moguca su priznanja od nadredjenih,prilika za neocekivanu finansijsku zaradu na lutriji..

Puno,odgovora a i pitanja....pa jel moze za mene jedan odgovor,to jeste za moju kolegicu...nesto sto je puno tisti u poslednje vrijeme...dali ce se obnoviti veza,koja je trajala pet godina...ona 11.8.1967 a on 15.7.1967...veliki pozdrav za tebe....samo tako nastavi,da usrecujes ljude,nekima tako malo treba....HVALA.

Back