Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.381
digy:Psihooooooo plz 27.09.1983. 8-)
2+7+9+1+9+8+3=39=12=3.
2+7+9=18=9
1+9+8+3=10+11=21=3
933
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
digy:Psihooooooo plz 27.09.1983. 8-)
Psihologue u pravu si pogresno sam poredjala brojeve i sad sam videla kako treba i moj broj je 641...?Rodjena sam 14.10.1984Psihologue:Rajkača tvoj broj je 461 verujem da nisi stavila brojeve traženim redosledom
461
Sa četvorkom u bioritmu imate opterećujuću karmu. Vi ste svojim rođenjem uzeli na sebe da platite karmički dug svih svojih predaka. Ovo u prevodu znači i kod u prokletstvu. Naša zemlja je u prošlosti mnogo ratovala i ne znamo ko je od vaših predaka zaslužio tu karmu koju vi danas plaćate. Ova bioritmička četvorka je i kvadrat, a i simbolizuje planetu Saturn koja vam u životu pravi ograničenja. To ne znači da nećete ostvariti karijeru. Naprotiv, ako se budete držali Saturnovskog pravila rad, red i disciplina, uspeh neće izostati. Osoba ste koja drži do tradicije i znate da valjano koristite vreme. Šestica u generacijskom broju daje vam smisao za lepo, ali i za pomoć drugim ljudima. Ona će vam pomoći da se materijalno obezbedite, kroz bračni život, ako nađete odgovarajućeg partnera. Vi ste fizički beskrajno šarmantni, i vaša lepota izlazi iz vaše duše. Jedinica će vam pomoći da kada postavite svoj životni cilj, tada ćete i imati svrhu za svoje akcije. Ne dozvolite da vas preterana ambicija dovede do okrutnosti ili sebičnosti. Vaše zdravlje tokom života moglo bi da bude ugroženo kada je venska cirkulacija u pitanju
mirkab:Psiho,
761 molim te
mala ns:bas se i nisam usrecila sa svojim brojevimaa kako bi bilo kombinacija:ja i 19.12.1977. jel to moze tako za par? please