TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

189

Broj devet koji je vaš lični broj u numerologiji važi za najhumaniji broj. Zato ćete vi kao devetka uvek pomagati drugima i što je najlepše, ne tražeći ništa za uzvrat. Jedinica u bioritmičkom broju vam daje izuzetnu energiju, razmišljanje i analiziranje svega oko sebe. Vi možete ceo dan da radite težak fizički posao, a uveče da se istuširate, sredite i odete u provod. Imate moć da u svemu što radite sa jakom voljom dođete do krajnjih rezultata. Probajte da to vaše veliko analiziranje ne pređe u sitničarenje i cepidlačenje, jer bi time mogli da upropastite sve ono što devetka svojom moći predosećaja može da vam pruži. Uvek više poslušajte svoju devetku, to jest ono što vam govori neko posebno čulo predosećaja, jer tako nikada nećete pogrešiti. Trudite se da sebi ne prizovete bolest upravo ako nešto nije išlo po vašoj zamisli. Kada sebi zacrtate neki cilj probajte da lagano uz iskrenost i krajnje poštenje to i odradite. Uspeh sigurno neće izostati, jer kroz generacijski broj osmice dat vam je Anđeo čuvar koji će vas uvek voditi pravim putem. Nemojte svoju preveliku energiju koristiti za periferne poslove ili svađu, jer bi moglo sve to da vam se obije o glavu. Osmica vam daje i sreću, kada na svom životnom putu koračate sa ljubavlju i pravdom. Za vas su malo važni ovozemaljski zakoni, vi morate da uz njih poštujete i Božje zakone, zakone Neba. Svakih devet godina, kao što je 2006. mi se nalazimo u godini broja osam na globalnom planu

Psihologue:
Bi2:
Ja sam ekspert (bar se nadam) za analzu preko fotke i ekspert za DEVICE i
RAKOVE...Sve ostalo imam već nekoliko godina i proučavam...
Takođe oko godinu dana razrađujem tumačenje natalne karte..

Ovo sam slucajno procitala,pa je pobudilo moju paznju.

Moj broj je 458

Kako ne znam sta sam podznaku,mozes li mi molim te reci koji su mi podaci potrebni .
Izvini ako remetim temu.
Hvala!

494 (part I)

Kombinacija vaših brojeva sa četvorkom u bioritmu, devetkom u generacijskom i četvorkom u ličnom broju, govore da preovladavaju četvorke. Vladalac vašeg numerosklopa je ekvivalent broja četiri planeta Saturn i sve osobine koje ona nosi. Znamo da je Saturn hladna i neprijateljski raspoložena planeta, ali planeta odgovornosti, dužnosti ali i napora. Morate da naučite da svako žrtvovanje donosi i velike rezultate. Mnogi kažu da je Saturn najzlobnija planeta, ali i milosrdni učitelj. Naučite da rad, red i disciplina mora da bude vaša jedina životna preokupacija. Tada će Saturn da pokaže svoje lice učitelja i vi ćete sve na kraju da završite na najbolji mogući način. Retko se smejete i drugima pokazujete natmureno lice. U stanju ste da dugo pamtite kada vas neko povredi, i ako malo govorite o tome. Ljudi misle da ste dvolični što nije uvek tačno jer se vi uvek borite za svoju postojanost. Ne možete da trpite ljude koji su tvrdoglavi i koji misle da sve najbolje znaju. Njih ignorišete ili zaobilazite u velikom krugu. Znate prema njima da budete i vrlo neprijatni. Probajte da se okružite pastelnim bojama i ako mislite da je vaša boja indigo plava. Žive boje će popraviti vaše raspoloženje i pomoći vam da drugačije gledate na život. Devetka koju imate u generacijskom broju vam daje moć predosećaja. Vi ili ne verujete u to, ili mislite da uvek predosećate samo loše tako da to ostaje u najvećoj meri neiskorišćeno. Vaši snovi su vrlo interesantni, kada ih se sećate. Probajte da naučite da ih tumačite i oni će vrlo brzo postati vaše vizije budućnosti. Vi u životu sve nasleđujete počevši od imetka pa sve do bolesti

347

Ovo je jedna od interesantnijih kombinacija brojeva jer imamo dva neparna i jedan parni broj. Četvorka koju imate u generacijskom broju kaže da ste nasledili tešku karmu, koja govori o proklestvu u pojavnom obliku. Naklonjeni ste misticizmu i verovatno ste dobar medij. Duša i sudbina su vam uvek u dobroj relaciji. Bilo bi dobro da se od malih nogu posvetite učenju i izučavanju vere i duhovnosti, ma kojoj crkvi pripadali. To će vam pomoći da smirite svoju nervozu koja će sa godinama postajati sve izraženija. Vaša emotivnost koju ne možete da sakrijete koliko god se trudili, ljudi iz vaše okoline to koriste, a razočarenje postaje samo vaše. Impulsivnost koju vam daje sedmica u ličnom broju vam često čini medveđu uslugu. Naučite da kroz intuiciju birate ljude za prijatelje ili životne saputnike. Ne dozvolite da vas vaša velika emotivnost vodi ka pogrešnim odabirima. Ako to ne uradite imaćete mnogo emotivno-ljubavnih promašaja. U sredini životnog doba postajete mudriji i posle malih, ali čestih golgota, postajete zrela i vrlo pozitivna osoba. Budući da ste prijemčivi na pogrešne osobe, i da se one prosto lepe za vas, morate da koristite racio, koji nažalost vrlo malo posedujete, kako biste se izvukli iz trauma. Vaša planeta zaštitnik, Jupiter, simbol uspeha, slave i čestog materijalnog blagostanja, aktiviraće se onda kada vi budete imali strogo zacrtan životni put. Četvorka u generacijskom broju će vam praviti opterećenja nekad više nekad manje, a pogotovo kada se nađete u ličnoj godini broja 4. Potrebna vam je izuzetno velika istrajnost da biste došli do rezultata. Morate da budete disciplinovani, odgovorni, a nadasve ambiciozni i organizovani

371

Vi sa takvom kombinacijom brojeva tokom života težite harmoniji, sreći, materijalnoj i duhovnoj ekspanziji. Viši um i optimizam su osobine kojima težite, ali i prepuštanje uživanju i putovanjima. Imate naglašenu ljubav prema životinjama, izuzev ako ste u detinjstvu doživeli neku traumu sa njima. Za vas često kažu da ste tuđa kuća, jer svojim prijateljima, rodbini i familiji ne samo da činite usluge kada to od vas traže nego i sami nudite pomoć kada vidite da vam je potrebna, a onda kada vas oni razočaraju patite samo vi. Ipak za vas se može reći da ste srećni, jer vas krase osobine kao što su pravednost, čast, dostojanstvo i nada. Uvek se borite za pravedne stvari. Boja koja bi vas činila srećnima je ljubičasta i bronzana. Kada vas ponesu osećanja u stanju ste da napravite pogrešne korake zbog kojih se kasnije kajete. Posedujete moć intuicije, ali često se plašite da predosećate samo loše stvari i tada zanemarite dar koji ste od Gospoda dobili. Vrlo biste se uspešno bavili tajnim naukama i tajnim učenjima, kao i magijom, ali i psihologijom. Takođe biste bili odličan fizičar ili inženjer elektronike. Bolesti koje su vam aspektovane i od kojih bi mogli da obolite tokom života su moždane funkcije i zglobovi. Kod vas je vrlo naglašen telesni elektricitet. Zbog sve vaše osećajnosti može vam se desiti da tokom života tražite ljubav, a da je nikada u potpunosti ne nađete.

617

Nosilac vaše kombinacije brojeva je ljubav, romantika, nežnost, milosrđe, a nadasve strastvena ljubav. Blago onoj porodici čiji ste vi član jer ćete znati da stvorite toplo porodično gnezdo i sjajan dom u kome će svi biti srećni, a najmanje vi sami. Takođe ste veliki patriota i bilo bi dobro kada bi ovu kombinaciju imali političari. Energija vaše bioritmičke šestice, teško je shvatljiva mnogim ljudima; energija koju ona nosi mali broj ljudi prepoznaje, jer ona nosi doživljavanje tekuće ljubavi. Tako da se i vi trudite da služite kroz ljubav i uvek ste lojalni idealista gde ste posvećeni služenju prema lepoti, savesnosti, istinoljubivosti i poštenju koje je uvek realizovano kroz ljubav. Vi uvek vodite računa o svima, na svim nivoima: mentalnom, duhovnom, finansijskom i emotivnom. Vama su uvek drugi preči od vas samih i uvek ste bili, i ako ne shvatite na vreme i bićete samo mučenik. Često se osećate kao žrtva i što pre shvatite da treba da se menjate to ćete pre sami biti srećniji i zadovoljniji. Trudite se da svojim razmišljanjem i analiziranjem ne odete u neku vrstu „jadan ja ili jadna ja mene niko ne voli i niko ne razume“. Trudite se da izbegnete društvo i saradnju sa ljudima koji žele da vas iskoriste, već se podpomognuti pozitivnom jedinicom u generacijskom broju, koristeći svoju veliku intuiciju, okrenite analiziranjem svih koji vas okružuju. Budući da umete da odaberete pogrešnog partnera, biće to teret koji ćete morati da nosite izuzev ukoliko se ne odlučite na radikalne promene

Psihologue:
371

Vi sa takvom kombinacijom brojeva tokom života težite harmoniji, sreći, materijalnoj i duhovnoj ekspanziji. Viši um i optimizam su osobine kojima težite, ali i prepuštanje uživanju i putovanjima. Imate naglašenu ljubav prema životinjama, izuzev ako ste u detinjstvu doživeli neku traumu sa njima. Za vas često kažu da ste tuđa kuća, jer svojim prijateljima, rodbini i familiji ne samo da činite usluge kada to od vas traže nego i sami nudite pomoć kada vidite da vam je potrebna, a onda kada vas oni razočaraju patite samo vi. Ipak za vas se može reći da ste srećni, jer vas krase osobine kao što su pravednost, čast, dostojanstvo i nada. Uvek se borite za pravedne stvari. Boja koja bi vas činila srećnima je ljubičasta i bronzana. Kada vas ponesu osećanja u stanju ste da napravite pogrešne korake zbog kojih se kasnije kajete. Posedujete moć intuicije, ali često se plašite da predosećate samo loše stvari i tada zanemarite dar koji ste od Gospoda dobili. Vrlo biste se uspešno bavili tajnim naukama i tajnim učenjima, kao i magijom, ali i psihologijom. Takođe biste bili odličan fizičar ili inženjer elektronike. Bolesti koje su vam aspektovane i od kojih bi mogli da obolite tokom života su moždane funkcije i zglobovi. Kod vas je vrlo naglašen telesni elektricitet. Zbog sve vaše osećajnosti može vam se desiti da tokom života tražite ljubav, a da je nikada u potpunosti ne nađete.[/Q
UOTE]
Hvala za brzinu.Svidjaju mi se ovi brojcici tj.numerologija.Daju pravu sliku!
Cesto mi se desava da zbog navedenih patim ja ali ne bitno veliki sam optimista i uvek cu im pomagati i mogu reci srecna sam osoba.Boja jeste bronza:)..Hm osecanja, pre bih rekla da zbog strasti pravim pogresne korake.A sto se tice ljubavi koju ja trazim sigurna sam da je nikada necu imati kompletnu po mojoj meri jer zaista mnogo trazim ali uvek nekako na kraju vise ja dam.Intuicija mi je jako naglasena i uglavnom se njom vodim i za sada ne gresim:)

292

Ovde imamo dve dvojke koje pojačavaju značaj dvojki. Rođeni pod vladavinom dvojke vi ste sanjari, često nestalni, od života pravite ponekad imaginaciju i iluziju. „Darovi“ koje ste dobili od dvojke su večita nesigurnost, neodlučnost, ali i maštovitost, emotivnost i nadasve senzualnost. Nažalost, nemate jaku volju, ali se na vas ne može tako lako uticati, jer vas devetka u generacijskom broju štiti od mnogih negativnih uticaja.Kod vas je izuzetno izražena moć instikta, tj. šestog čula koje imaju samo životinje, a ljudi su odavno izgubili. Vi ste imali sreće da vas muza astrologije obdari tom mističnom moći, pa vremenom možete postati i vidoviti. Devetka u generacijskom broju vam daje moć predosećaja, i vaši snovi kada ih se sećate su vrlo interesantni. Ako naučite da ih tumačite mogu da budu i vizije budućnosti. Skromni ste, alii i ćudljivi. Umete da budete bezvoljni i plašite se da se upustite u „bitku“. Zato i volite usamljenost i miran život. Vaši srećni brojevi jesu 2 i 7. Dobar dan vam je ponedeljak. Mesec izuzetno utiče na vas i u doba Meseca, vi ste uzbuđeni, zaneseni i niste sposobni ni za kakve praktične poslove. Tada ste neodlučni, okrenuti svojim snovima i mašti. Duša vam je divna, iako ste večiti melanholik i sanjar, tako da ste promenljivi i usporeni. Vi naprosto nasleđujete sve, od imetka do bolest. Ako ste muškarac vodite računa o mladežima ili bradavicama na telu, a ako ste žena aspektovano vam je područje materice i jajnika, i u toku života može doći do pojave mioma i cisti.

281 za KOS

Vi sa ovom kombinacijom brojeva tražite međusobno razumevanje, materijalnu i duhovnu ekspanziju. Često ste u stanju da refleksno delujete, tj. u idu, u podsvesti. Imate izražen instikt koji može da se meri, do nekle sa šestim čulom životinje. Vaša dvojka u bioritmu upravlja ličnim interesom, rastom, i plodnošću, svešću, robom, prodajom i trgovinom. Poslovi vezani za javnost su vam veoma naklonjeni. Umete da koristite tuđu energiju, ali u momentu kad zatreba, i da je date drugima, jer osmica u generacijskom broju na to obavezuje. Sunce koje je vladalac vašeg ličnog broja, kao simbol života, daje vam dovoljno svetlosti da kroz molitvu ublažite delovanje dvojke. Ova dvojka u bioritmu govori da ste prijemčivi na negativnu energiju. Vama je dovoljno da neko pomisli zlo i biće vam zlo. Mržnju drugih ljudi možete da osetite kao bol u potiljku. Nemate jaku volju, ali se na vas ne može tako lako uticati, jer znate da budete oprezni i tačni. Posedujete neku mističnu moć, pa vremenom možete postati i vidoviti. Kada je zdravlje u pitanju, jedine ozbiljne probleme možete imati sa grudima. Stomak, probava, takođe sekrecija žljezda sa unutrašnjim lučenjem kao i ravnoteža tečnosti u telu može da izazove problem. Povedite računa o variranju krvnog pritiska koji može da se javi i u starim godinama.

w.witch:
Psihologue:
Izvini,ali nisam te razumela.
Sta razradjujes?Podznake ili nacin kako da dodjes do njih ili nesto trece?

Kad je u pitanju tumačenje natalne karte postoji beskrajan broj kombinacija a
gledaju se položaj planeta u znacima i aspekti koji oni grade na kom stepenu se
planeta nalazi,u kojim kućama,koja je simbolika tih kuća u kombinaciji sa
određenemi planetama..Tek onda ide studija i analiza iuticaja tranzitnih plabneta
preko planeta u natalu a što je sve vrlo relativno od slučaja do slučaja..
A ovo sve što sam naveo je samo površno posnatranje natala..
Kombinatorike su razne..

Back