Tumacenje avatara kao simbola....

super avatar...do yaya avatar...evo skidam kapu za avatar...evo klichem mu...

ooooooooooooooh avaaaataaaareeee krvaviiii...shto mi sretjuuuu pokvariiiii

mislim kakav je to avatar shta ti znachi to ponashanje to je drsko i bezobrazno i time manipulishesh i nametjesh i kako ti to bre tako?...
imash 8 postova bole te labia...aj se yebemo ja sam tu lokalni...vid kolko postova imam...
e yebo te avatar ochajan je i napravljen i fuj...

Ana-Marija:
Ni to vishe ne radim tako chesto...Svratim ponekad i zateknem brdo novih forumasha...Moracu oped da se naviknem na forum...Treba neko da zavede red... ;)

Ni mene nema u poslednje vreme, mada sam upućen u situaciju na forumu... Obično dođem, isfilozofiram malo, viknem "bu" tu i tamo i pobegnem. :lol: I tako ponovo za nedelju-dve-tri... ;)

Mislim da ćeš ih lako srediti. Plašljivi su ko srne. Da ti pozajmim neko "bu"? :lol:

Banshee:
izabralA ;)
pa nisam ga izabrala bezveze,nego jer mi je finding nemo omiljeni crtani,a istocno -australijska struja takodje ima veze sa crtacem.
ranije sam uvek imala neki irski avatar i lokaciju da se slaze uz nik,ali sam bezveze uzela malo da promenim. :neutral:
mislim da moj avatar ne govori nista vise od toga da volim da gledam finding nemo :D ;)

pa eto vesela i razdragana osoba :p :p :p

AntunTun:
super avatar...do yaya avatar...evo skidam kapu za avatar...evo klichem mu...

ooooooooooooooh avaaaataaaareeee krvaviiii...shto mi sretjuuuu pokvariiiii

mislim kakav je to avatar shta ti znachi to ponashanje to je drsko i bezobrazno i time manipulishesh i nametjesh i kako ti to bre tako?...
imash 8 postova bole te labia...aj se yebemo ja sam tu lokalni...vid kolko postova imam...
e yebo te avatar ochajan je i napravljen i fuj...
sto si tako nad*kan? Zasto je bitno koliko ko ima postova? Kao , stariji si od mene jer imas vise postova? :confused: Meni je tvoj avatar totalno super. Mislim da licis na tog lika ali ne fizicki... i sve sto si rekao meni , rekao si sam o sebi...ti si neko ko ne voli sebe , nesiguran...ugledaj se na Petra_ Pana.. :lol:

Back