Tumacenje avatara kao simbola....

Izvini, Anakin, ali tebe ne mogu tako lako da opišem na osnovu avatara! :roll: Anakin, je, koliko se sećam, mladi džedaj koji se priklonio mračnoj strani, ali u duši je ostao na strani Sile! Uvek sam se pitala zašto devojka uzima muški lik(avatar?) Čini mi se da si mnogo ozbiljnija i zrelija od svojih vršnjaka, da mnogo razmišljaš o filozofiji života i bitisanja...i...sigurna sam da se izdvajaš od svih likova ovde! Možda ubadam kao ćorava koka zrno...volela bih da mi kažeš šta znači:Tatooine?...i,da li grešim u proceni?

Dugogodišnji rad sa decom me je naučio da ovako procenjujem i, da ne bude da se hvalim, nisam mnogo puta pogrešila! :roll:....osim kod ''Sve je već zauzeto''...kako sama kaže! :grin:

Froz, prvo sam napisala komentar o avataru, pa tek onda sam pogledala profil Anakina! Namerno nisam želela da me odvuče na drugu stranu. Znam da naš ''Anakin'' nije dete, vidim da je zrela devojka! Ja sam gledala film i sve nastavke ''Ratovi zvezda''! :) Kako god, ako je mislila na tebe, i tvoje tumačenje, a ja sam se umešala, od viška glava ne boli! :cool:

vanna fkm-avtar si valjda ti al crtana verzija...paralela s onom temom zivota u ogledalu....vetar nosi lisce,sklapas oci....ceznja za necim.

anakin-omiljena joj epizoda 6(ko i meni 8-) ),a ovu "glumicu" u avataru tesko lepim s likom i delom.....mozda zbog Kill Bill-a?
Avatar i nik imaju zajednicku crtu da su oba lika iz filmova tragicno zavrsili i da oba,i ako losi,nose u sebi sivilo......samodestrukcija?

frozen1982.:
Pero,ako te bas interesuje valjda i sam znas da retko ko "vadi"potonule teme,rekao sam da je njen pristup drugaciji....nemaju svi iste ambicije na forumu....
Bas netacno... ja uvek kad me neka zanima procunjam po njenim temama i citam njene postove sa posebnom paznjojom... pa cak i te iz proslosti... na taj nacin upoznajem nju... i gledam da li je vredna truda ili ne...
To ti je standardna procedura kod pametnih... Ja ne volim da se zeznem kod procene...a neki to redovno rade... Bog ti dao oci... koristi ih...

@sunlight
Moze i to sa zmijom,pasuje u ono sto sam imao na umu....zmija koja sebi grize rep,vecno vracanje....izmedju ostalog.Prsten je beskonacnot-krug nema ni pocetak ni kraj.....ja sam mislio da se jasno vidi da je u pitanju prsten.Ima mnogo razloga zbog kojih sam izabrao prsten,al mi nije jasno sto ste se svi uvatili njega?

P.S.Zasto,zasto mi ne odgovoris jel tvoja slika ili ne u avatru?

Back