- Poruka
- 6.315
To na sta tebe Petre asocira,mene asocira na"u tvojim snovima."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj necu odgovoriti zarad mira i blagostanja na 4umu...frozen1982.:Asocira na"u tvojim snovima."

frozen1982.:Mislim da ne govorimo o istoj zmiji.....
*~*
*~*Da prividjaju mi se pametne devojke...vanna fkm:fkm znaci fakultet za kulturu i medije, posto ja na isti idem, a preo ti verovatno vidis ono sto ti nedostaje, ko sto se zednom u pustinji prividja voda![]()
Drugarice...
frozen1982.:@sunlight
Moze i to sa zmijom,pasuje u ono sto sam imao na umu....zmija koja sebi grize rep,vecno vracanje....izmedju ostalog.Prsten je beskonacnot-krug nema ni pocetak ni kraj.....ja sam mislio da se jasno vidi da je u pitanju prsten.Ima mnogo razloga zbog kojih sam izabrao prsten,al mi nije jasno sto ste se svi uvatili njega?
P.S.Zasto,zasto mi ne odgovoris jel tvoja slika ili ne u avatru?
Sure thing, bejb... :wink:vanna fkm:Ae Pero, nemo da se ljutis, ja sam se samo salila
Ok?
Drugari?![]()
odoh sad da spavam. Pozzzz

a sto ti ne postavis neku svoju nego tu neki...prsten.koji je prelep kada bolje zagledam :shock:frozen1982.:mala nish-moze trostruko da se shvati-kao sexulna provokacija,(random je vec detaljno objasnio),tajnovitost(prst na usta-ssss) ili razmisljanje(u smislu hmmmm).Moguce i sva tri zajedno.Samo ne znam sto nije stavila svoju sliku,kad je,pretpostavljam njena u profilu.