Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da li mi neko moze reci sta znaci kada sanjas krokodile???
ja sama u malom camcu, plovim rekom i svuda oko mene krokodili, voda je neverovatno bistra, a onda odjednom mutna, blatnjava sa nekom travuljinom... i naravno krokodilima...???

p.s. @maslacak, meni su rekli da trudnoca znaci da neku novost

Pozdrav svima! Noćas sam sanjala zaovu, donosi dva paketića (novogodišnja), jedan daje mojoj ćerki, a drugi meni. Uzimam paketić i čudim se... Ćerka dobija lutku i slatkiše, a kod mene siva kutija kao za cipele i slatkiši. Otvaram kutiju i u njoj 5 mačića koji keze zube na mene i koji su podivljali. Par crnih i tri siva... Zatvaram kutiju uplašena, a mačiće sam kasnije pustila, jer mi ih je bilo žao,a i zaova mi objasnila da neće biti divlji kad odrastu. Posle se penjem uz stepenice dugačke i visoke sa metalnom ogradom i nailazim na iste te mačiće, samo odrasle isto divlje, koji pokušavaju da me napadnu a sa njima i zmija. Uplašena preskačem ogradu i visim držeći se za ogradu. Suprug pokušava da mi objasni šta da radim, a zaova se smeje.... Kraj! Zna li neko da mi objasni ovo?

Vrlo ruzan san. Neprijatelji.

pre manje od sat vremena sam se probudila i nikako da izbacim iz glave san koji sam sanjala...
idem nekom stazom izmedju dve "vode"... liche na jezera, shta li su, ali ovo sleve strane je nekako dal manje, dal plicje, ni sama ne znam... voda je tamna ali nema boje da je opishem... dok hodam posmatram prvo tu "levu vodu" i vidim "ribe" kako klize njom, duguljaste su i imaju neku srebrnu boju, zatim se okrecem desno i tamo vidim iste takve ribe ali mnogo, mnogo vece, odnosno duze, a te deluju vec nekako opasno, neshto me u tom trenutku podsetilo na ajkule u minimali...:confused: hodam dalje i sad je i ispred mene voda, ali na prvi pogled kao bara i nerviram se jer moram da zagazim u nju (ipak je prevelika da bih je preskochila) i dok krecem da spustim nogu shvatam da je toliko duboka da cu morati da je preplivam... vec plivam i tu opet vidim one ribe, al ovde su skroz male, bash sitne... izlazim na obalu uspinjuci se...
zna li neko da protumachi ove silne vode sa sve ribama...:think:

Muka i beda.
Uh, ajde, neki lepi snovi, sve neki turobni...

Molivas pomozite,
sanjala sam nocas uzasan san probudila sam se u pola sest sanjala uzas dali neko zna sta znaci sanjala sa mi je baba umrla i posle sat vremena saznam da mi je majka poginula ja odlazim u bolnicu placem sva pod tabletama za smirenje au toj bolnici radi devoja sa kojom nisam u kotaktu vec dve godine onda svi su tu cela famijija sampo moj brat nije otiso na ferije cudno mi je zasto sada na sahranu majke i prica moj deda da je bio da je vidi u sanduku uzasno izgleda sva je otekla od idesa ,udarca poginula u saobracajki ali kaze da joj je kovceg pun cveca

Molivas pomozite,
sanjala sam nocas uzasan san probudila sam se u pola sest sanjala uzas dali neko zna sta znaci sanjala sa mi je baba umrla i posle sat vremena saznam da mi je majka poginula ja odlazim u bolnicu placem sva pod tabletama za smirenje au toj bolnici radi devoja sa kojom nisam u kotaktu vec dve godine onda svi su tu cela famijija sampo moj brat nije otiso na ferije cudno mi je zasto sada na sahranu majke i prica moj deda da je bio da je vidi u sanduku uzasno izgleda sva je otekla od idesa ,udarca poginula u saobracajki ali kaze da joj je kovceg pun cveca

Molim te, pokusaj malo jasnije da napises sta je san, sta je stvarnost. Ne razumem, ne mogu da protumacim. Veoma je konfuzno...

joj izvini moja gramatika uzas...
sankala sam:da mi je umrla baba i posle sat vremena saznajem da mi je i majka poginula,ja sva tuzna u soku zavrsim u bolnici kad tamo radi devojka sa koljom sam se posvaldala pre dve godine nismo vise u kontaktu i iz bolnice odlazim kuci gde je cela famijija skupila se zbog sakrane osim mog brata koji je na feriju, meni prica deda (svekar od moje mame) da je bio da je vidi da su je spremili za sahranu(moju mamu ) da izgleda uzasno sva unakazena od udesa koji je imala ali da su joj kovceg napunili cveca

Sanjao sam kako je umro Boris Tadic?! Zbog losih politicara koji nece da rade u zemlji nastane politicki haos, Tadic pokusa to da smiri ali u medjuvremenu mu srce popusti ( valjda zbog stresa ) i umre. Ja negde na javnom mestu - vadim telefon iz dzepa i vidim da nije moj. Citam poruku koja je stigla i deluje po stilu kao da ju je jedna poznanica sastavila ( i to na cirilici ). Inzerviran sto nema mog telefona krenem da ga trazim i u jednom trenutku desi se deus ex machina i moj telefon se opet nadje u mom dzepu. Onda krenem da trazim vlasnika onog drugog.

Back