maslacak81
Početnik
- Poruka
- 14
sta znaci sanjati da sam trudna to cesto sanjavam cak se nekad vidim kako u narucju imam djete?5,45,21,14,2,11,27,51,28
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li mi neko moze reci sta znaci kada sanjas krokodile???
ja sama u malom camcu, plovim rekom i svuda oko mene krokodili, voda je neverovatno bistra, a onda odjednom mutna, blatnjava sa nekom travuljinom... i naravno krokodilima...???
p.s. @maslacak, meni su rekli da trudnoca znaci da neku novost
sta znaci kad sanjas sneg al je crven
mene je ovo nekako jako potreslo pa me interesuje
sta znaci sanjati da sam trudna to cesto sanjavam cak se nekad vidim kako u narucju imam djete?5,45,21,14,2,11,27,51,28
Pozdrav svima! Noćas sam sanjala zaovu, donosi dva paketića (novogodišnja), jedan daje mojoj ćerki, a drugi meni. Uzimam paketić i čudim se... Ćerka dobija lutku i slatkiše, a kod mene siva kutija kao za cipele i slatkiši. Otvaram kutiju i u njoj 5 mačića koji keze zube na mene i koji su podivljali. Par crnih i tri siva... Zatvaram kutiju uplašena, a mačiće sam kasnije pustila, jer mi ih je bilo žao,a i zaova mi objasnila da neće biti divlji kad odrastu. Posle se penjem uz stepenice dugačke i visoke sa metalnom ogradom i nailazim na iste te mačiće, samo odrasle isto divlje, koji pokušavaju da me napadnu a sa njima i zmija. Uplašena preskačem ogradu i visim držeći se za ogradu. Suprug pokušava da mi objasni šta da radim, a zaova se smeje.... Kraj! Zna li neko da mi objasni ovo?
U posslednje vreme često sanjam nosoroge i druge velike životinje..
Sve nešto glomazno.
pre manje od sat vremena sam se probudila i nikako da izbacim iz glave san koji sam sanjala...
idem nekom stazom izmedju dve "vode"... liche na jezera, shta li su, ali ovo sleve strane je nekako dal manje, dal plicje, ni sama ne znam... voda je tamna ali nema boje da je opishem... dok hodam posmatram prvo tu "levu vodu" i vidim "ribe" kako klize njom, duguljaste su i imaju neku srebrnu boju, zatim se okrecem desno i tamo vidim iste takve ribe ali mnogo, mnogo vece, odnosno duze, a te deluju vec nekako opasno, neshto me u tom trenutku podsetilo na ajkule u minimali...hodam dalje i sad je i ispred mene voda, ali na prvi pogled kao bara i nerviram se jer moram da zagazim u nju (ipak je prevelika da bih je preskochila) i dok krecem da spustim nogu shvatam da je toliko duboka da cu morati da je preplivam... vec plivam i tu opet vidim one ribe, al ovde su skroz male, bash sitne... izlazim na obalu uspinjuci se...
zna li neko da protumachi ove silne vode sa sve ribama...![]()
Evo ti jos jedan turoban - sanjam zemljotres pod mojim nogama dok sam valjda bio u selu, i to jak i ja razmisljam da l ce zemlja da se otvori. I onda prodje...
Molivas pomozite,
sanjala sam nocas uzasan san probudila sam se u pola sest sanjala uzas dali neko zna sta znaci sanjala sa mi je baba umrla i posle sat vremena saznam da mi je majka poginula ja odlazim u bolnicu placem sva pod tabletama za smirenje au toj bolnici radi devoja sa kojom nisam u kotaktu vec dve godine onda svi su tu cela famijija sampo moj brat nije otiso na ferije cudno mi je zasto sada na sahranu majke i prica moj deda da je bio da je vidi u sanduku uzasno izgleda sva je otekla od idesa ,udarca poginula u saobracajki ali kaze da joj je kovceg pun cveca
Sanjao sam da mi se kuma ( dve godine mladja od mene ) udaje. Ja sam naravno bio gost na svadbi.
Ako ima nekih ideja slusam...
Za kumu? Razmisljam da bi ona mogla da simbolise jednu drugu osobu...U svakom slucaju ne secam se da li sam je video u vencanici! Vrlo moguce da nisam...A kakvo bi tumacenje bilo ako nisam?
Muka i beda.
Uh, ajde, neki lepi snovi, sve neki turobni...