A jesti ribu na mostu...koji je tek malcice iznad vode, bez ograde....sunce...bistra voda...
kako ja imam debilne snove.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jesti ribu na mostu...koji je tek malcice iznad vode, bez ograde....sunce...bistra voda...
Znaci da cesh se razocarati u jednu ribu ali da cesh ljubav naci sa rakom
neko me ubada u rebra sa leve strane nozem...ja krvarim drzim se za ranu i putjuem negde...malo blesavo..![]()
snove ne valja prichati bar po predanju nasih starih
pre tri dana...ja u nekoj sobi sa puno kreveta...kao spavaona ali nema nikoga samo ja...neki chovek ulazi i pita ko je zaduzen za ovu sobu...odgovaram-ja...on vadi noz i ubada me u rebra sa leve strane i pravi mi veliku ranu kao shaka, iz chista mira...sledetja stzena ja po nekim ulitzama shetam i neshto trazim sve vreme se drzim za ranu...ulazim u neki autobus i negde idem...osobi pored mene koji nisam videla ko je kazem da hitno moram da nadjem lekara imam ranu i pokazujem je...dalje ne znam shta je bilo..
najupechatljivija je ta stzena kad me ubada nozem
meni to uopste ne zvuci tako bolesno. ja sam sanjala npr. kako se rastajem sa sobom, ali ta druga ja, sa kojom se rastajem, je bila lepsa verzija mene. bilo je jako tuzno i bolno. ali su mi to protumacili na jedan logican nacin koji se poklopio sa nekim kasnijim tekstovima o tome - da sam postala svesna sebe i svojih realnih osobina, a da sam mozda sebe dozivljavala boljom nego sto jesam.jao i ja sam sanjala da sam mrtva... shvatila sam da sam mrtva tek kada sam videla drugu devojku a to sam kao ja u sledecem zivotu....strasno....necu vise nikad pricati svoje snove i meni samoj deluju bolesno....mozda ima veze sa tim mastovitim snovima naglasna 12 kuca
kod mene tamo MEOUR