Truman
Elita
- Poruka
- 23.353
Antonina ako mislis na padanje koje se zavrsava budjenjem to je fizioloski proces i nema veze sa problemima. A ako je padanje bez budjenja onda je mozda to sto ti kazes.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam to često puta sanjao i pogotovo u lucidnom snu.
to je prvi indikator da si u snu napustio tijelo.
Antonina ako mislis na padanje koje se zavrsava budjenjem to je fizioloski proces i nema veze sa problemima. A ako je padanje bez budjenja onda je mozda to sto ti kazes.
jel moze neko da mi kaze sta znaci sanjati kako pokojnik ljubi i celiva zivu osobu............
Uf,kad sam sanjao pre dve nedelje da cela neka povezana mreža (ne u bukvalnom smislu mreža,već ljudi koji su vezani za jednu organizaciju) na razne načine pokušavali da me ubiju...Kao vraćam se ja iz škole i iza mene ide đubretarski kamion,i jedan đubretar jednom rukom se drži za onu šipku,a drugom rukom mitraljez uperen u mene i kreće da roka- raktaktkakrk... i ja se sago kamion prošo,trk u neko komšijsko dvorište,kamion se udaljio,ja ot'šo kući,i taman kad sam mislio da su definitivno otišli,opet taj đubretar pored prozora moje kuće prolazi kamionom,ja brže bolje lego i hvala bogu nije me video...I tako dalje duga je to priča...
Opet sam sanjao da mi astrolog nesto kaze...
Evo još jednog i ne da vas davim više: Dešavalo mi se da sanjam,ali ne baš u identičnim pozicijama neke autobuse...Jednom sam u snu trkom prestigao autobus,drugi put kada sam sišao iz tog istog autobusa čekala me je cura u koju sam bio i u koju jesam zaljubljen,i treći put jedna cura u koju sam takođe bio zaljubljen ušla u taj autobus i otišla...Šta bi to trebalo da znači,mada već možda počinjem da kontam,ta što je ušla u bus i otišla je potpuno nestala iz mog života,grada...a ova koja me je čekala,sa njom se sve više zbližavam,e sad ako imate još neki dodatak recite,jer možda i grešim...
sta znaci tuci svoju babu....koju inace ne podnosim....kako sam je istuklauzivala sam
Pa bas tako - nema sta ni da se doda ni oduzme. Samo sad posmatraj razvoj dogadjaja i javi nam , vazi?