Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...nalazim sa na nekom potpuno nepoznatom mestu,okruzena potpuno nepoznatim ljudima,koje u snu dozivljavam kao prijatelje...na svakom koraku,pojavljuju se zmije,malene,crne i ja ubrzavam korak...i shto brze i brze hodam,njih je sve vishe i vishe,gde god se okrenem,pogledam,zmije...pocinju da me jure,ja bezim...borim se sa njima jer ih je sve vishe,drzim noz u rukama i secem im glave...vrishtim...jedna je ipak uspela da me ujede...gledam svoju desnu ruku,unutrasnju stranu zgloba,vidim ujed,krv,i boli me...panicim,jurim kod lekara,placem...Shta to moze da znaci?????:dontunderstand:

nisi ti to sanjala sigurno, to si izmislila.

Sanjala sam sopstvenu krv ( opet! ). Kao - sama sebi sam izvadila zub. I krenula je krv da curi, ne da curi..da šiklja na sve strane...Nikako da stane...Ogromna količina krvi koja izlazi iz usta.
Probudila sam se isprepadana skroz.
Znam da je loše, svaki put ( a do sada sam dva puta sanjala sopstvenu krv u ogromnim količinama ) kada to sanjam, posle dan-dva, desi mi se neki bedak...

Sanjala sam sopstvenu krv ( opet! ). Kao - sama sebi sam izvadila zub. I krenula je krv da curi, ne da curi..da šiklja na sve strane...Nikako da stane...Ogromna količina krvi koja izlazi iz usta.
Probudila sam se isprepadana skroz.
Znam da je loše, svaki put ( a do sada sam dva puta sanjala sopstvenu krv u ogromnim količinama ) kada to sanjam, posle dan-dva, desi mi se neki bedak...

Kako bi ti opisala krv kad bi gledala cisto skroz subjektivno, sta je to za tebe. I kakve veze krv ima sa tobom, tvojim zeljama/mislima/itd.

reci neku glupost tipa: "krv je nesto sto je dobro kad je u meni, ali nevalja kad me napusta" ili tako nesto lupi, neka bude skroz neobjektivno i ne trudi se da naucno opises krv.

Kako bi ti opisala krv kad bi gledala cisto skroz subjektivno, sta je to za tebe. I kakve veze krv ima sa tobom, tvojim zeljama/mislima/itd.

reci neku glupost tipa: "krv je nesto sto je dobro kad je u meni, ali nevalja kad me napusta" ili tako nesto lupi, neka bude skroz neobjektivno i ne trudi se da naucno opises krv.

Pa definitivno ne valja kada me napušta. Krv je nešto što mi je potrebno..nešto što je samo moje..
Mislim da sam baš izvalila glupost, zar ne?:lol:

Sanjala sam preslatkog decka i zaljubila sam u njega...Crn,plava trenerka,bela jakna...

a san bzvz kao moj drug iz vrtica koj je isao samnom u osvnu prve 2 godine je bolestan i mi se skupili svi idemo kod njega u bolnicu.I ja objasnjavam drugarici iz srednje(koja ga ne zna)ko je to,kao 'ma on je iso sa nama u osnovnu prva dva razreda"(ko da ona zna)...I kao ja idem bosa kroz neko blato blato blato...I onda ja na stanici cekam bus da idemo kod njega u bolnicu i o dodju Braja i *****,i dodje posle taj decko u palvoj trenerci i beloj jakni i crna kosa i zagrli me(tj stavi mi ruku na rame)i mi krenemo i sednemo negde kao na pice,i samo sto smo seli,ja vidim bus i mi odemo,i ja sednem u bus,a on prica sa nekim devojkama...

Pre nekoliko mesece ( ili vise ) par puta sam sanjao voznju u busu i insolens ( tada Upadljivo Tihi valjda ) mi je protumacio sta to znaci, al ne mogu da se setim da me ubijes... Ako te ne mrzi prelistaj starije stranice. Moguce da je nesto za zene, ali nisam siguran.

Malopre sam se ubedacila nesto bas bas,i legoh malo da odmaram...i sanjam da treba da se udam za nekog decka...i treba da ga dodirnem da se okrene,i dodirnem ga,i probudim se...

desavalao mi se da mi u snu zvoni telefon i ja kao da se javim da vidim ko je i probudim se...

a osnovnu skolu i wc bar jednom nedeljno sanjam,vucem nek traume jer nikad nisam smela u skolski wc

Tumaci..Sanjanje autobusa u pokretu i voznja u njemu + naocari na nosu nekog drugog..
Gledao sam u sanovnike ali zelim vase misljenje..

neko tvoje razmisljanje o tome dali su bitnije sitnice ili velike stvari. Dzaba prozori ako covek nema naocari nemoze videti napolje, itd. Naocari su tu staticne, autobus mobilan-male stvari su nepromenjive velike ne ili nesto tako, neznam, daj ti malo sam pricaj sto bi moglo da znaci.

Moze da znaci i neku agresivnost, nesto zelis da krijes od nekoga. neznam ... daj malo pomozi.

E ovako,ja svaku skoro noc sanjam bivseg decka,zbog cega to neznam,jeste da sam ga volila ali to je proslost,i mi vise nemozemo biti zajedno,sto je bilo bilo je,ali ovi snovi sa njim to je nesto cudno.Volila bi da znam zasto to sanjam.
GABRIELICA
Unaprijed zahvaljujem

Back