Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
San od jutros: idem peske nocu ka zubaru pored nekih sportskih terena gde ljudi igraju basket. Srecem nekog momka ( da l je zubarkin sin ) i on mi trazi da provoza moja nova ultra besna kola od 80 000e. Ne znam kako su se kola tu pojavila posto sam isao peske, no ja mu to ne dam nego mu dam moj broj fona i kazem da me zove kasnije da se dogovorimo da proba kola pa mozda i da mu prodam. Posto mi je keva nahvalila tu zubarku otisao sam kod nje iako nisam hteo, sedam na zubarsku stolicu, dolazi ta zena i prvo mi pregleda zube pa mi onda zabija medj neki instrument za pregled, a mene boli a moram tu da ga drzim. Onda odlazi da se svadja sa nekim, a ja nezadovoljan uslugom vadim taj instrument.

pre sam cesto sanjala kako mi majka nestaje u nekoj rupi i ja nikako ne mogu da doprem do nje...u snu imam osecaj da je ona ziva al nikako da je vratim :(
onda sam jedno vece videla da izlazi iz iste rupe u kojoj je nestala...dosla sam do nje al ona je opet propala...
krenula sam za njom al me neka sila vracala.....
sta bi to znacilo? jako je glupo u snu sam osetila i strah i patnju neku...uzas
a neko vece sam sanjala da su mi stric i strina umrli videla sam ih u kovcegu
jel moguce ovo protumaciti ...neki kazu kad neciju smrt sanjas da im produzujes zivot......
mada je meni sve ovo besmisleno.....bljak ne zelim takve snove

Moguce...

Evo jednog sna od jutros, takav je da podseca na formu kompjuterske igre - pucacine. Nalazim se u maloj prostoriji sa jos 3-4 ljudi. Imamo oruzje. Sa druge strane hodnika su neki koji pucaju na nas. Ja i ovi sa moje strane istrosimo municiju i uzimamo sledece sarzere, ali nikako ne umemo da ih namestimo. Ovi nam prilaze i ubijaju nas.

jos jedan san: u poseti sam kod ucitelja i razredne iz osnovne skole. U ucionici sam i imam kacket, i tek kasnije se setim da treba da ga skinem. Onda mi oni nesto pricaju...Srecem onda ljude iz osnovne i jedan od njih nece sa mnom da se pozdravi, ljut je jer sam davno uradio nesto lose ( sad ne secam se tacno sta, valjda srusio neku kucu ili tako nesto ). Ja mu kazem da nisam, a on krene sa jos nekima da me juri, valjda da me biju...

ja sam noćas sanjala totalno ružan san. bila sam kod bake na dvorištu sa svojim psom
i kad odjednom u dvorištu se stvorilo 50-tak malih mačaka, ja sva u čudu gledam od kud
su se stvorile, primim psa za ogrlicu da ga odvedem u kuću, a kad ono mačke
me pocele napadati, skakati i grebati me po nogama, baš sam osjetila kako su
mi zarile panđe u noge i taman kad jednu bacim
sa sebe evo napada druga, a ja se borim da psa uvdedem u kuću da i njega ne napadnu.
od muke sam se probudila. :shock::shock:

san: kao stalo mi je do neke devojke, ali iz nekog razloga ona mora da ode na Kosovo ( ili je oteta ). Ja zapicim na Kosovo i peske predjem granicu i prolazim kroz neko mesto gde zive siptari. I jedan me nesto pita, a ja mu odgovorim na engleskom ( da ne bi znali da sam Srbin ). I onda on meni kaze da zna da sam Srbin. I onda me odvedu negde, ali prijateljski. I ne secam se kako se san zavrsio, da l sam se vratio sa tom devojkom...

Ja svako vece sanjam ljude koji su umrli, idem sa njima negde, strasno! Onda sanjam kako kupujem cipele, ne znam sta to znaci ali zadnjih deset dana svaku noc sanjam kako kupujem cipele

Zasto mislis da sanjati znaci nemati mira? I ako sanjam ne znaci da se bavim sobom, to se moze odnositi i na ljude oko mene ( kao u nekim snovima ). Uostalom, ne biram ja da li cu i kad i sta da sanjam.

kada sanjas da letis??????
znam da ovo nema veze sa astrologijom,ali nisam nasao drugo mesto na forumu,pa reko mozda ove neko zna...neka moderatori premeste temu ako ima neko bolje mesto....

Let u snu znaci izdizanje iznad situacije - napredak, krece ti na bolje... Nesto slicno kao voziti se u snu kolima ( mislim bez losih okolnosti za vreme voznje ), zatim plovidba, isplovljavanje ( opet bez bure i nekih neprilika ). Suprotno onome kad padas velikom brzinom u snu ( sto je mene mucilo godinama ) i znaci velike probleme u zivotu vezano za predstojeci period, promene okolnosti u losem smislu te reci i tako.
A let ti moze i znaciti astralno putovanje. Obrati paznju mozes li da upravljas letom, sta vidis, prepoznajes li grad ispod, mozes li da zamislis npr. Kubu i da se manifestujes tamo? Pogledaj forum natprirodne pojave i misterije ovde na krsti, tamo pisu o astralnim putovanjima.

Back