Ljudi, snovi imaju jako duboko znachenje, i izmedju ostalog mogu se videti obrisi nashe buducnosti kroz njih, ako znamo da ih protumachimo. Kako je to moguce?
Pa vrlo lako.
Nasha podsvest
UVEK registruje objektivno situaciju u kojoj se nalazimo. Nasha svest nije u mogucnosti to da uradi, jer nam emocije zamagljuju vid. Mi sa nashom podsveshcu najbolji kontakt uspostavljamo preko snova. Ona na taj nachin pokushava ne - retko da nam saopshti ono shto ne zelimo (prvenstveno) da vidimo u realnosti. Banalno recheno ona nam kroz snove "olakshava" da predjemo neke zivotne lekcije brze, i omogucava nam da ih sagledamo sa objewktivnije strane. Ono shto je zayebano u celoj toj situaciji je to shto jako teshko razumemo njen jezik, jer jew za svaku individuu drugachiji...kao i iskustva..kao i asocijacije....
Ono shto Insolens radi jeste poprilichno dobro (barem ono shto sam do sada prochitala, i moje iskustvo sa njegovim tumachenjem sna), ali mislim da je ovog puta malo skrenuo sa puta, isto kao i Truman. Zashto? Zato shto Truman nije detaljno opisao emociju koja mu se deshava u snu. S obzirom da nije u pitanju sexualni san, vec san koji evidentno ima veze sa trumanovim fakultetom...chini mi se da je malo teze da se rastumachi, (naravno samim tim i zanimljivije) jer gomila simbola koje truman spominje...jasno se vidi da su spomenuti simboli univerzalni samo za njega...
Shto se tiche buducnosti i snova...tu stadoh...Kako snovi mogu da nam pomognu oko predvidjanja buducnosti...He...da...to je vrlo zanimljiva stvar...

Snovi nam bez trunke milosti prikazuju situacije u realnosti. Vrlo chesto ono shto ne zelimo da vidimo. S obzirom da ne znamo dobro da ih umachimo, obichno ih odbacimo, i zanemarimo njihovu sushtinu, tako da "lekcija" koju nam oni pruzaju dodje vremenom kroz stvarnost. E onda kad nam zivot u realnosti lupi shamar "na istom tom mestu", koje smo sanjali, istripujemo se da su snovi predvidljivi. Ali nisu.
Dacu primer. Meni se desilo da sam 2,3 godine pre raskida svoje 5 -ogodishnje veze sanjala vrlo slichnu situaciju , koja se desila u stvarnosti. Sada kada sagledam taj san, kapiram koliko tada nisam bila u stanju, i nisam htela da vidim neke stvari koje sad vidim.
Da ne bi duzila vishe post, predlazem vam da uvek akda pishete o nekom snu , napishete emociju za svaki detalj sna koji opisujete. To je sushtina sna. Nakon te emocije, pishu se bitni detalji koji koji su "ostavili trag" nakon budjenja. Tek na trecem mestu se povezuje simbolika celog sna.
Ps. samo da spomenem da ovo nema veze ni sa jednom knjigom, jer nisam chitala knjige o tumachenju snova, ovo je nachin na koji ja tumachim svoje bitne snove, i koji se za sada pokazao kao dosta dobar. Naravno uvek je bolje imati osobu sa strane koja ce nam skrenuti paznju na neke detalje kojih se ne bi setili. I za to sluzi ova tema, koju smatram vrlo korisnom.