- Poruka
- 413
svaka cast ovom insolensu , tumaci ovo svaka mu cast lol
lik me blokirao naMSN a sad me hvali...cudne se stvari dogadjaju, vrlo cudne :|:-|
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svaka cast ovom insolensu , tumaci ovo svaka mu cast lol
Evo hvali me zena kolko moze, a samo ja znam da me hvali posto nema pojma niko da sam tih i sad cu vjerovatno i na ovaj nik da dobijem ban pa cu bit neko treci... izem ti to hvaljenje... nece da kaze koga hvali ******. Sve bolest do bolesti....
lik me blokirao naMSN a sad me hvali...cudne se stvari dogadjaju, vrlo cudne :|:-|
citam ja al 0.0003 posto naroda zna da sam ja banovan-ne prati me svako, trebalo bi ipak da me pomenes, dakle? Ko?
Тихи. Извини. Тек сада сам погледала ову тему.
Не брини. Рекао ти ко си или не, лако те је препознати.
Имаш сасвим оригиналан начин размишљања.
Најлакше је наљутити се...
Ај помажи за онај сан.![]()
Нисам хтела да напишем да те не би бановали.
Сада ће и мене да банују због тебе, јер у место о сновима пишемо о томе како тебе прати и хвали ретеардирани кретен којица...
Хоћеш ли да ми помогнеш за онај сан или не?
hvala ti na komplimentu. Neznam samo dal si mislila da kazes "cudan" posto si mi jednom prilikom izjavila da "Cudam=originalan" eto...
О Тихи...Не ниси ми чудан.
Ако попијем бан због тебе, разбићу те.
Шта се бре бринеш око тога шта кретен за тебе каже...и то ретардирани...
Враћај се на тему.
Тема је тумач снова, а ти си најбољи тумач снова кога сам ја срела.
О Тихи...Не ниси ми чудан.
Ако попијем бан због тебе, разбићу те.
Шта се бре бринеш око тога шта кретен за тебе каже...и то ретардирани...
Враћај се на тему.
Тема је тумач снова, а ти си најбољи тумач снова кога сам ја срела.
Ма какви ликови. Само праве гужву. Збрка ти је у глави... преоптерећен си...
Ако си озбиљно научио и то мало, најбоље ти је да се опустиш. Пусти да се то лепо слегне и без бриге...
и ја сам сваки испит доживљавала као смак света... безвезе...
E да... и још те мучи то што видиш да гори од тебе полажу испите, а ти се нервираш... Е, то је баш због тога што се ти нервираш, а они не...![]()
Onda dolazi tu jedan drugar iz osnovne koji nije bio neki djak. Ja ga pitam sta radi, a on mi kaze da studira matematiku.
Он студира математику...а ти? Е... ццц...
Као што видиш није било тешко доћи до закључка...![]()
od jutros: sanjam rodjaku koja je nedavno postala udovica kako treba ubrzo da se uda.
Sta mislite sta bi ovo trebalo da znaci?
misli li jos ko da nisi dobro ispricao san?mozes li malo detaljnije, kako u snu saznajes da treba brzo da se uda... moramo da znamo kako si to opazio
?
Izmedju ostalog san ti znaci i to da ces biti jako nervozan uskoro, ako se ona ne uda, ili ako ne poradis na sebi... jer ti se ta rodjaka svidja. To je samo pretpostavka moja, i ne tvrdim da je to, al moze da bude da je to...
vjerovatno imas neki kodeks da: 1. rodjake ne diras 2. udate zene ne diras? Pa je svo tvoje prepricavanje samo pominjanje ta 2 tvoja tabua. Isto tako pominjes i "nuznosti" 2vije: niko ne bira oce li da bude udovica/udovac (ne misli se na razvode), i niko ne bira sa kim ce da bude rodjak.
Izvini ako sam te naljutio... ili nesto tako, nije mi to namera bila, vec da tumacim san, a posto mi fali detalja...onda morah ovako.
Svidjaju mi se vasa tumacenja...
Ma ne bre, ne svidja mi se poboguInace, sto se tice te informacije ne znam kako sam je dobio. To je bio jedan od onih snova ( jako kratak ) kad samo imas informaciju o necemu, a niko ti nije rekao.