Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sanjam kako idem u knjizaru u koju inace navracam, ovog puta da bih kupio knjigu drugu za rodjendan. Medjuti, nesto se promenilo u toj knjizara - umesto police sa kvalitetnim knjigama nalaze se neke dzizabidze i neke skroz nepoznate knjige pa jos u polovnom izdanji. Ja pitam knjizara - a gde su knjige koje su tu bile, a on mi kaze pa tu su i pokazuje mi na tu policu vec opisanu. Onda dugo vremena pretrazujem knjizaru, ali ne nalazim to sto sam trazio.

san sigurno ima neku poruku...

Kad probam da izanaliziram neciji san ,treba mi simbol koji prolazi kroz san.
Drugim recima nesto za sta bih se vezao.
M@l@ rekoh sto mislim jer nisam siguran kako drugacije protumaciti taj tvoj san..

Ко овде тумачи снове?

Шта значи када сањаш да у рукама држиш фалсификовану новчаницу?
У свим угловима би требало да пише 1000, али у доњем десном углу пише 0001.
Е, сада... није проблем у томе што не могу да платим рачун том новчаницом. Имала сам и другу... Проблем је што не знам одакле ми та новчаница и зашто ту пише баш 0001...

NOVAC
Zlatan novac - očekuje vas siromaštvo.
Sitan novac - bogatstvo.
Lažan novac - pretrećete gubitak zbog svojih lažnih prijatelja.
Mnogo novca na gomili - neočekivani dobitak.
Primati novac - očekuju vas nepredviđeni izdaci i nezadovoljstvo u ljubavi.
Davati novac - kroz dobre poslove povećat će vam se prihod.
Posuđivati novac - bićete zabrinuti zbog neprilika na poslu.
Brojati novac - očekuje vas velika zarada i sretno rešenje svih briga.
Naći novac - ispuniće vam se nade kroz dobre vijesti i sreću u igrama.
Izgubiti novac - propasće vam planovi.
Menjati novac - upustit ćete se u nesigurne poslove.
Zgrtati novac - očekuje vas blagostanje i uspjeh u poslovima.
Primati krivotvoreni novac - očekuje vas veliko razočaranje.
Plaćati krivotvorenim novcem - planirate učiniti nešto nepošteno.
Primiti kovani novac - očekuju vas zaruke.
Davati kovani novac - čuvajte se vlastite nesmotrenosti.
Menjati kovani u papirnati novac - pretrpećete veliki gubitak.

Pronasao sam o novcu na netu...

Хвала на труду...

Не читаш пажљиво. Ја нисам платила тим новцем... Нисам ни покушала...
Болдовано не важи.

Одакле мени та новчаница и зашто пише баш 0001?

Знам и ја да користим претраживач, али то на нету не пише...

Kad nisam siguran u simbole u toku sna potrazim na netu,mada imam objasnjenja za skoro sve svoje snove..To tvoje 0001 nisam nikada imao prilike tumaciti..
Jedino da tumacim kao 0 ili 1 a to vec znam..

Je l to znaci da sam pogodio? :)

:-? Ниси...

Ипак значи губитак... у неком смислу... Али и није губитак, када се мало боље размисли...

И није први него један...
Не знам само шта су оне три нуле испред. И зашто су грешком испред...

Nista u snu nije greska...Ja sam recimo pre nekog vremena sanjao kako mi neko izgovara jednu recenicu. Ta recenica je imala odredjen smisao i razmisljao sam o tom smislu. Medjutim, posle nekog vremena ( da ne objasnjavam sad kako ) skontao sam o cemu se radi san i zapravo to sto sam cuo u snu je bio samo JEDAN DEO te recenice, znaci podsvest nije htela da mi kaze sve na tacni nego samo deo pa sam morao da mozgam :")

Nista u snu nije greska...Ja sam recimo pre nekog vremena sanjao kako mi neko izgovara jednu recenicu. Ta recenica je imala odredjen smisao i razmisljao sam o tom smislu. Medjutim, posle nekog vremena ( da ne objasnjavam sad kako ) skontao sam o cemu se radi san i zapravo to sto sam cuo u snu je bio samo JEDAN DEO te recenice, znaci podsvest nije htela da mi kaze sve na tacni nego samo deo pa sam morao da mozgam :")

Осим ако се у сну запиташ ''Шта је ово? Па ово је грешка?''
Јесте грешка...
Тај део сам схватила... Следеће што сам се у сну запитала је ''Зашто?'' ''Откуд то?''
И сада сам се сетила... Када сам боље погледала бројеви су била извежени концем... црвеним на белој подлози...
Ништа... настављам да мозгам...:D

Psiho molim te jel bi mogao da mi istumacis nocasnji san...
Sanjam ja da mi je rodjendan..i kao velika zurka u nekom velikom restoranu..puno ljudi ..sve neko drustvo koje nisam videla 100 godina,pa rodjaci iz Amerike,drugarice iz srednje skole...itd
Interesantno je da sam ja konobarica i da idem redom i da pitam goste sta ce da piju..i znam da nisam uspela sve da popamtim sta su hteli..tako da sam poludela...
Kada sam posluzila otprilike polovinu mojih gostiju,nestalo je pica i ja sam morala da odem negde po njega ..
.Medjutim meni se desilo da sam tamo negde ostala sa nekim muskarcom ...i kad sam se vratila
gostiju nije bilo..cekali su me u busu ispred restorana kao da idemo nazad.Kad sam usla u bus ,svi su bili ljuti na mene ..sto sam kao otisla i nisam im donela pice.

Back