Ova tri sna sto sam sanjala ja ih se jos uvek secam, bas su mi ostali u secanju a ima vec par meseci kako sam ih sanjala, i niko nije mogao da odgonetne-protumaci bas o cemu se u potpunosti radi...
Mozda neko od vas zna da protumaci...
1.San...
Sanjam kako ja i neka kineskinja bezimo od velike grupe kineza koji nas ganjaju po nekoj sumi, suma jako tamna, noc, vani jako hladno, u blizini sume se vidi veliki zatvor, ja i ona bezimo, oni nesto galame iza nas, i ganjaju nas, na kraju nas uhvate... :-(
Eh sad smo ja i ona u zatvoru zajedno, sedimo i ona meni kaze((kineskinja prica nas jezik

)) da kada dodje ova zena sto cuva strazu u zatvoru da je nekako zapricamo i da joj ona uzme kljuc, dolazi ta zena nesto ona pocinje sa njom da prica, ja samo gledam u njih dve i odjednom ona njoj nesto rece i ova kineskinja sto je sa mnom u zatvoru izvadi noz iz dzepa i poce da sece tu zenu sto je strazar na komade sa nozem :sad:

bas je bio cudan san, nikada tako nesto nisam pre sanjala...
I isece je na komade i kaze ona meni idemo odavde bezimo, ja i ona pobegnemo iz zatvora izadjemo napolje i pocnemo da trcimo par minuta je bilo mirno nema nikoga kad odjednom iza nas se cuje velika grupa kineza iz zatvora koji opet trce za nama, ganjaju nas, lajanje pasa i tako su opet iza nas, ja se okrenem da pogledam a njih na stotine, nisu bas mnogo blizu nas ali se opet priblizavaju i tako se ja probudim :shock: Sta bi to moglo da znaci...
2.San...:
Sanjam da se penjem po nekim stenama i dolazim do vrha stene stajem da pogledam sta se nalazi dole ja pogledam a ono livada puna zmija nema praznog mesta nego sve zmija na zmiji

i polako puzu i priblizavaju se gde se ja nalazim, a ja neznam gde da bezim jer je to vrh nema dalje da mogu da idem... :-(
((Inace znam da zmije nisu dobre kada se sanjaju, citala sam da to znaci neprijatelj... Ja se mnogo bojim zmija :-( ))
3.San...:
Sanjam svoju sobu bas sve ovako kako izgleda, sanjam sebe i vidim se kako spavam, i u snu kao ja se probudim i vidim da je zmija usla u moju sobu, videla sam samo rep kako se zavukla negde ispod moga kreveta, jao ja pocnem da je trazim i nikako nemogu da je nadjem, zmija se pojavi na momenat iskoci iz nekog coska pa se opet sakrije, a ja hocu da pobegnem a nemogu, sedim na krevetu i svo vreme trazim da uhvatim tu zmiju i tako se probudim...
I jos jedan san ja sanjam da sam u ofisu i ispunjavam neke papire, pisem nesto na papirima i pokusavam da to sto pre zavrsim ali papire se gomilaju, sve ih je vise i vise a ja nikako nemogu da ih zavrsim, ja pocinjem da se preznojavam i tako se probudim...