Truman
Elita
- Poruka
- 23.952
Mozda je to kad se budis...Ima fiziolosko objasnjenje za to, ako imas osecaj da padas kad se budis. Ovako ne znam sta znaci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To znaci da te nesto gadno opterecuje..mocna_malena:ja stalno sanjam da padam, sta to znaci da li neko zna
ljubica018:Ne secam se svojih snova. Mozda se setim 2 - 3 u toku godine, inace imam utisak kao da ne sanjam. Skoro su mi i deca rekla da se ne secaju svojih snova. Sta to znaci?
Hvala!mammy:Da si umorna - i/ili da te se snovi nisu dojmili.
mammy:A ovo:
Nocas sanjam kao neko selo blizu mora - i svi su cudni - puno nasilja - smrtnih slucajeva - sumnjivo nesretnih slucajeva...i sve se nekako zataskava - svi su nekako ukrvarili ruke osim jedne tinejdzerke i sad je svi bojkotuju zbog toga ....... ja u snu nisam bila ta tinejdzerka al sam sanjala kroz njene oci - tako nekako - cudno...u posljednjem momentu svi kao rostiljaju tj zapaljena je vatra na zemlji i peku se onako na zaru komadi mesa...ona gladna - uzme jedan a glavni u selu joj uzme iz ruke , skine hlace i obavi veliku nuzdu na toj vatri...ona brzinom svjetlosti razmislja gdje da pobjegne jer sluti da joj je odzvonilo.
I tu se budim.
Sta mi znaci ovo??
mammy:pa ti mene sad onako bas iznapada a ja nemam pojma zasto....
ispricala sam onako kako sam mislila da treba, ako nije dobro, de fino reci - k'o suforumas a ne da me kinjis kao neposlusno dijete...
Ja nekako "znam" (nemam pojma kako ali jednostavno znam) da je to neko selo...neka primitivna zajednica...(u stvari ja vidim njihova lica....a tijela su im bezlicna....mislim da su imali neka dugacka krzna na sebi; drugi razlog je sto je vatra na zemlji, nekom utrtom putu)...nasilja nisam vidjela samo cujem dosaptavanja i vidim poglede od kojih me hvata panika i tog "glavesinu" kako govori sa cinicnim osmjehom "opet nesretan slucaj, kao da smo prokleti" ali ja u snu dobijam ideju da je to laz...i jednostavno znam da je neko iz "plemena" to uradio..
I citavo vrijeme osjecam paniku, strah da sam ja tj. ta tinejdzerka sljedeca zrtva nesretnog slucaja. I kao da nisam bila u njenom tijelu a opet sve sam vidjela iz njene perspektive. Tj. nisam u njenom tijelu al dozivljavam to kroz nju.
Sra**e je trajalo vrlo kratko i G**no je bilo malo....jebigasada.
Ajd sad reci sta ti je sumljivo (kaze se sumnjivo btw.) i sto me napadas?