Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mislim da ima u knjizarama,a cena...
pa posto sam ja imao onaj stari sanovnik iz 1800 i neke,pa sam pre nekih 6 godina kupio novi(isti taj)samo lepo ukoricen,cena je bila oko 130 dinara.
mislim da sad nije skuplji od 250 dinara.
koji ce ti polovan,to nije skupo i nije samo sanovnik u pitanju,tu imas horoskop,planetar,rozdanik,gatanje u plecku,hiromantija i mnogo drugih stvari...
cek momenat da vidim jel ima nekih informacija na knjizi...

evo ti porudzbina ako i dalje vazi,
milan vukovic
11031 beograd-postanski fax 20-160
veliki veciti kalendar
itd...

to je ta adresa od pre 6/7 god.ne znam jel i dalje vazi al probaj ako nemas de naci...

dali neko zna sta ovo moze da znaci sto sam sanjala?
proslu noc: u snu osecam veliki strah,osecam crnu magiju...i budim u sva uplasena..osecam da oko mene svuda duhovi,djavoli i palim svetlo tako spavala cele noci...
nocas:u nekoj prodavnici ja i moj sin,dolazi sadasnja subruga od mog bivseg muza i kaze mi da bezim otece mi dete i ubice me..pocinjem da bezim on me stize udara dolazi policija ja sva uplasena drhtim...policajac me pita sta mi je i gleda u moje ruke kaze mi da ne drhtim....drugi san u nekoj ogromnoj kuci puno zena,gole i jedna devojka,tamnog tenana ledjima tato,cela ledja ukrasena dijamatima u obliku palme.............

ja moram da pribelezim san negde, mnogo mi je bio zanimljiv, pa cu ovde
sanjam kako igram igricu...pocinje u nekoj sumi u kojoj pucam u nekog "mutanta" koji je prikovan za tlo...moram da mu pucam u oci putno puta da bih ga ubila...medjutim, on je u stanju da se brani tako sto mi salje neke zle duhe koji me obuzimaju a od kojih moram da pobegnem kroz tu sumu do nekih vrata...onda se opet vracam u sumu i pucam u njega...medjutim, ne uspevam da ga ubijem vec on pocinje da se krece prema meni, a iza njega njegovi klonovi...ja se ponovo uspinjem do tih vrata i izlazim kroz njih...nalazim se u normalnom svetu...kao da sam presla iz jedne dimenzije u drugu...nalazim se na setalistu pored mora...vrata su i dalje otvorena a iz njih zjapi mrak iz koga treba da se pojave ti zlocesti klonovi...ja ih cekam u zasedi kako bih pripucala medjutim pojavljuju se dvojica, koje ne uspevam da ih ubijem-za takve nadljude je potrebno puno metaka i odstojanje koje nemam...pocinjem fizicki da se obracunvam sa njima, jaki su i lome me....nekako uspevam da se iskobeljam i bezim sa setalista na plazu...u jednom trenutku ja trcim iza nekih belih carsava a oni sa druge strane, tako da vidim samo njihove siluete...menjam smer kretanja, dok oni nastavljaju da trce u istom...odlucujem da "se ubijem" jer vidim da taj nivo svakako ne mogu da predjem bez ogromnih gubitaka, i da mi je isplativije da se ubijem i krenem ispocetka...ali nemam oruzje kojim bih to ucinila...trceci, nailazim na neku liticu sa koje bih mogla da se bacim, ali ipak odlucujem da nastavim ma sta da se desi....i kontam da mogu da pobegnem da uopste ne moram ni da se borim sa tim protivnicima, da su mi svi putevi otvoreni a da oni ne znaju kojim cu da krenem...upadam u vodu i pivam ka drugoj obali, muskim stilom...i onda mi je zazvonio sat

opasna stvar...znaci da ce se nesto zajebano desiti...u tom smislu sad nemam sanovnik vamo ali to se moze tumaciti na vise nacina...
ako je neko umro u snu bice obrnuto i time si mu produzio zivot,ali ovako nesto moze da predstavlja neku svajdu ako je je neko izbo nozem kojim slucajem to znaci,velika svadja!!
tolko znam napamet...
ajd selam!

Ja sam sinocj sanjala malo blesav san...dechko koji mi se svidja dolazi mi na vrata da me pita za neku ulicu gde se nalazi,a meni valjda neki trn u oku,i on ulazi i vadi mi taj trn iz oka i tu se san prekida :lol:

helou...
ofo-ono... evo... pogodio si... :) ali nije nista lose... tata se razbolio, ali dobio je samo herpes koji je dosadna, ali ne i opasna bolest. :)
no, ja sam sinoc sanjala 2 veoma zanimljiva sna pa bi me zanimalo da se ukljucite svojim tumacenjem (iako i ja imam svoje vec tumacenje)
dakle, sinoc sam zaredom sanjala 2 sna. u prvom su mi javili (jer sam bila na pregledu) da imam neki tumor kod maternice, a da maternicu nikad nisam ni imala :))) i tako, otisla sam na pregled, bila sam u komi jer nemam maternicu pa necu nikad imati djecu... i operirali su me nesto, ne sjecam se... ali bilo je sve dobro...
drugi san je bio kod zubarice. negdjeprije sam vadila zub ful nenadano. malo me zabolio pa sam otisla kod svoje zubarice. ona pregledala, rengen, kopanje i skuzila da ga se treba vaditi. i izvadili smo ga dok sam jos bila u soku... e tako sam sinoc sanjala da sam kod nje dosla i da mi je pocela nesto kopati... i nakon minute izvadila potpuno zdravi zub (ili barem naizgled)... ali nije se puno trebala truditi jer je bio skroz klimav. ali nakon toga nista. lijep dan, sunce, ispiti i sve super...
:)
pozdrav!

sanjati mrtvu osobu da je ziva,koja razgovara samnom i koja na moje pitanje da li hoce da razgovaramo odgovara necu,na sta se ja slozim i postavim drugo pitanje hoces li da se razvedemo-ona opet odgovara necu,i tu se budim i pitam sta li mi je to poruceno sa onoga sveta? :shock:

Imam ja jedno pitanje. Nocas sam sanjala da mi je otpao nokat od noznog desnog palca. Bilo je i dosta krvi, sto znam da u snu moze da bude dobro, ako je sopstvena krv, ali sta znaci da ti ceo nokat otpadne... Bas cudno? :confused:

Hvala na odgovoru

prvo sam sanjala da se kupam u nekom bazenu sa jako prljavom vodom, a onda da hocu da otvorim slavinu da pijem vodu, otvaram je i izlazi opet prljava, žućkasta voda sa necim ljigavim u njoj.....

Postoje neki snovi koje stalno sanjam. Odnosno, jedan san. Osećaj u njemu: plašim se.
Ne znam ima li to nekog objašnjenja.
Inače nemam nekih neobičnih snova. Najčešće sanjam vodu.
A, da, čudni su mi snovi u kojima se pojavljuju psi. Ne laju, ne trče, samo su tu, samo ih vidim.

Evo da podelim sa vama jedan bizaran san od sinoc: neki astrolog prica meni kako ja u 12. kuci imam konjukciju marsa i ne znam cega i kako cu stoga KRATKO ZIVETI, VECINA SA TIM ASPEKTOM ZIVI DO 35 GODINE!

sta bi ova budalastina trebalo da znaci?!

Truman:
opet nocas dva cudna sna i u oba se desava smrt:

u prvom, koga se slabo secam, nalazim se sa drugim ljudima u nekom zatvorenom svetu i ko pokusa da izadje pogine, valjda nesto kao matrix ali se zaista slabo secam.
Drugog se secam bolje- neki polucovek-polulav juri i krvozedno ubija sve ljude. Ne pomaze ni oruzje. Onda mu se suprotstavi jedan lik koga znam iz zivota i koji vazi za izuzetnog spretnog i snaznog ali ovaj posle odredjenog vremena i njega ubije.

ofo-ono bi bio od pomoci, mada slabo dolazi ovde...[/QUOTE
Da nisi mozda u vreme kada si to sanjao imao neki ispit ili kolokvijum?
Oba sna isto mi govore.
"nalazim se sa drugim ljudima u nekom zatvorenom svetu i ko pokusa da izadje pogine" sto ce reci-nalazim se sa drugim ljudima na ispitu i kako ko odgovara pada.

"neki polucovek-polulav juri i krvozedno ubija sve ljude. Ne pomaze ni oruzje. Onda mu se suprotstavi jedan lik koga znam iz zivota i koji vazi za izuzetnog spretnog i snaznog ali ovaj posle odredjenog vremena i njega ubije."
Polucovek-polulav moze da bude krvozedni profesor koji obara sve redom.Ne pomazu ni puskice ni bubice.Onda izlazi student koji vazi za velikog ucenjaka i strebera ali profesor posle dugog cedjenja i nekoliko potpitanja obara i njega.

Pozz

meni ne treba niko nista da tumaci...ovde samo vodim dnevnik snova...
sanjam da sam u nekoj stranoj drzavi na letovanju sa velikim drustvom. setam se po nekim tezgama i na jednoj sam spustila novcanik. kaad sam se u sledecem trenutku okrenula da ga uzmem nestao je. posumnjala sam an jednog mladica koga napadam vicuci my wallet my wallet, where's my wallet? please, give it back to me!!! :lol:, ali on odmahuje glavom ne razumevsi ni rec srpskog ni engleskog. a novcanik je bio kao pun love. zatim, tekom letovanja isti taj tip ukljucuje se u nase drustvo, ne izbiva iz nase sobe (i gle cuda govori srpski sasvim odlicno). posto ja ni sama nisam videla da mi je ukrao novcanik, pa ne mogu to da tvrdim, i medju nama se radja prijateljstvo... jednog dana svi su otisli na plazu, on je u nasem apartmanu sa mnom i cekamo jos jednog tipa po imenu ivan da dodje u isti pa da i ja idem na plazu. u jednom trenutku sam pozelela da ga poljubim. :) vec je mrak i nerviram se sto vec nisam otisla, zovemo ivana da vidimo kad stize, nedostupan je, pa ga na kraju ostavljam samog da saceka tog ivana. odlazim, pridruzujem se svojima, medjutim djavo mi ne da mira, pomislim da je u pitanju ipak lopov i vracam se u apartman. on je vec spakovao sav nas novac i vredne stvari i sprema se da krene. pokusavam da ga zaustavim, kazem da ce morati da me ubije ako misli da iznese sve te stvari....razgovaramo...razgovaramo...tu sam vec bila u polusnu...i onda su mi se u glavi nizali razliciti zavrsetci sna...
jedan je bio da sam mu rekla da ne mogu da verujem da sam pozelela da sam pre dva sata pozelela ga poljubim...tu smo prislonili glave jednu uz drugu i rekla sam mu "poljubi me, provedimo noc zajedno, i molim te, zaboravi na sve ovo". :lol:
drugi je bio da sam nasla nekakav pistolj i pucala mu u noge...
treci je bio da sam uzela pistolj, prislonila ga uz glavu i rekla da cu pucati ako krene sa stvarima, a da sam se zatim predomislila i rekla "pucacu, ali u srce" (ne znam da li je ovo smesno ili strasno)...
pa je bio neki kraj gde on odlazi sa lovom a vraca meni moj beli novcanik koji je ukrao...
bio je i jedan gde je hteo da ode, povede me sa sobom i sve spali a ja nisam htela da idem... :lol:
uglavnom, romantični, ali i tragični svršetci... :)

Truman:
Evo da podelim sa vama jedan bizaran san od sinoc: neki astrolog prica meni kako ja u 12. kuci imam konjukciju marsa i ne znam cega i kako cu stoga KRATKO ZIVETI, VECINA SA TIM ASPEKTOM ZIVI DO 35 GODINE!

Ofo-ono kad navratis ako bi moga i ovo da pogledas jer je bas cudno...

Nego evo sna od jutros koji bi takodje mogao biti wierd ( ne znam da l' se tako pise ali znate na koji izraz mislim:))
Dakle, u mom selu (idem tu leti ) iz nekog razloga odrzava se cas engleskog ( imam taj predmet na faxu ) i ja tu sretnem drugaricu iz srednje ( koja uopste ne ide na moj fax ). Sednemo na mesta, pocnemo da pricamo, dodje tu i jedan drug sa predavanja sa faxa i trazi mesto. Zatim neko me obavestava da treba da dodjem ispred porodicne kuce u selu gde su moji baba i deda. Oni mi pokazuju prstom kako ispred kuce, tj. ispred temelja svetli nesto zeleno fluorescentno. Ja pogledam i vidim da to odbrojava jos 9 sati i nesto i odmah pomislim kako je u pitanju bomba koja je tu ukopana. Pozovemo nadlezne organe u specijalnim odelima i oni uz nasu pomoc (pogotovu tog druga sa faxa ) to izvade, ali onda neko primeti da je uz drugi zid kuce mozda postavljena ista neobicna naprava u obliku kutije i tu iskopamo dok je ne vidimo. Onda se malo slabije secam, pojavi se neka misteriozna osoba van dvorista koju ja jurim jer mislim da ima neke veze sa tim. I atmosfera je nekako horor.

Evo jednog sna od pretposle noci koji se istog dana obistinio, a ja sam ga pravilno protumacio. Savrsen je dokaz kako podsvest vidi buducnost.

Dakle, sanjam ja kako sam na nekom trgu i prisustvujem nekom vencanju. Onda nalete golubovi i mozete da pretpostavite...iseru se po nama ( tj. meni ).

Ne bih da otkrivam znacenje, ako neko pogodi majstor je.

Back