Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sanjala sam da mi je jedan ogromni pacov ušao na radno mesto, s pre toga čujem da ču biti premeštena. Šta to znači?
Немам појма.. мислим да свако може само своје снове да тумачи. (можда нисам управу)
ја када сањам једну одређену жену онда обавезно се свађам са женом сутра.... и то сам провалио та жена је нека душа..чак сам је и питао задњи пут у сну ко је она и шта хоће?.. али се само окренула и отишла...

Немам појма.. мислим да свако може само своје снове да тумачи. (можда нисам управу)
ја када сањам једну одређену жену онда обавезно се свађам са женом сутра.... и то сам провалио та жена је нека душа..чак сам је и питао задњи пут у сну ко је она и шта хоће?.. али се само окренула и отишла...
Prekognitivan san. Tvoje nesvesno ti u vidu te žene u snu poručuje šta će ti sutra biti. Naše nesvesno je prikačeno za kolektivno nesvesno koje sve zna. Tako da mislim da ta žena iz sna nije nikakva duša, samo metod da ti san kaže šta će ti se desiti ubuduće. Imam i sam prekognitivne snove jako dugo tako da dajem sebi za pravo da pretpostavljam.

Tako da mislim da ta žena iz sna nije nikakva duša,
ово јесте, јер ја виђам демоне *1 и душе неких људи с времена на време - када виђам ове ствари увек сам свестан у сну и на смрт преплашен.. некада сам био и паралисан. Та жена је конкретно душа видео сам је изнад мене и жене док смо спавали...тада сам се пробудио пошто сам је видео у сну и тада је жена 3 пута поновила "о мој Боже" - чега се ујутру није сећала.

*1 мало сам истраживао шта је ово и пронашао сам да то људи виђају (можда и комуницирају). то се на западу зове "Gargoyle" то су ствари најпознатије на катедрали нотердам:
untitled.GIF

да напоменем прво сам видео те ствари не знајући ништа о томе и после сам пронашао на нету где како и шта.
још једна чињеница: када сам био у нордиским земљама и генерално католичким/протестантским онда сам виђао и виђам ове ствари.
да хоћу могу и да комуницирам - пробао сам у полусну али нећу.

док у србији виђам само нечије душе, без ових животињица.

то што се тиче прекогниције - чисто сумњам,
јер, што не сањам рецимо црни бицикли ако нешто треба лоше да се деси?
него баш "жива бића". заправо ретко предмете и нежива - мислим чак никад.

нећу да грешим душу али више имам проблема са душама него са тим животињицама у сну.

све што доживиш преко дана утиче на јасноћу тога што ћеш видети преко ноћи.
дакле ако те нико не смара преко дана више ћеш знати и слике што виђаш истинитије ће приказивати оно што је.

ја лично никада нисам имао тако нешто на себи.. моји су снови углавном нека кућа стан, са другима.. без насиља, угавном ја са некима идем негде...и тако

Poslednja izmena:
ништа.. можда и не знам.. али сам сконтао као да сањам много..
моје је искуство.. да када "очистим дан" јасније видим и ноћ )

пар искустава у вези садржаја снова.
1. када бих пре спавања јео неко воће поврће које је било третирано хемијом - снови су насилни, или ја бежим или вијам негког... (тако да ми је то једно од мерила да ли је храна загађена)

2. када бих јео месо пре.. зависи како је животиња била третирана.. ако је патила онда су ми снови опет "или ја вијам или мене вијају.." .. од када сам то схватио - престао сам да једем месо :)

Sanjao sam svoje rodno selo i samo dno seoskog groblja. Cak jedna njiva ispod granica groblja gde se nalazi 5-6 stabala orasa. Izmedju orasa 2 reda po sirini ljudskih sanduka. Rekao bi oko 40ak sanduka. Neko moj, mislim deda (koji je inace umro pre 22 godine), trebamo ja i moja majka da ga sahranimo a nema mesta (to je otac od moje majke). Svi sanduci se vide (nisu pokopani) i svi su jedan do drugoga. Nema mesta za jos jedan sanduk. Ja i majka smo pomerili nekoliko sanduka u levo u 2.redu i napravili mesto, ali nema popa , nema ljudi. Kao da mi neki glas kaze da je pop kod jednog drugog coveka, obelezavaju 1g smrti i zato nije dosao-ja psujem i gdrim kako su to pokvareni ljudi.

Niko od blize ili sire rodbine mi nije umro ove godine. Niko trenutno nije smrtno bolestan, nikog ne ocekujemo da moze da umre. Pre 2 dana jedan los komsija dosao do mog strica (72g) i nakon 30min razgovora sa njim mu rekao da je dobio rezultat pre 1h da je Covid-19 pozitivan, ja mislim da mu je 95%prenio, naravno bez maske sa sve rukovanjem, jer pobogu kakav je to covek koji nece pruziti domacinu / gostu ruku, a maske , to je za babe, oni su ljudi

Da li neko zna sta bi ovo moglo da bude, kako ovo da tumacim?
Nisam napisao da ne vidim ni jednog mrtvog coveka, svi sanduci su zatvoreni

Sanjao sam svoje rodno selo i samo dno seoskog groblja. Cak jedna njiva ispod granica groblja gde se nalazi 5-6 stabala orasa. Izmedju orasa 2 reda po sirini ljudskih sanduka. Rekao bi oko 40ak sanduka. Neko moj, mislim deda (koji je inace umro pre 22 godine), trebamo ja i moja majka da ga sahranimo a nema mesta (to je otac od moje majke). Svi sanduci se vide (nisu pokopani) i svi su jedan do drugoga. Nema mesta za jos jedan sanduk. Ja i majka smo pomerili nekoliko sanduka u levo u 2.redu i napravili mesto, ali nema popa , nema ljudi. Kao da mi neki glas kaze da je pop kod jednog drugog coveka, obelezavaju 1g smrti i zato nije dosao-ja psujem i gdrim kako su to pokvareni ljudi.

Niko od blize ili sire rodbine mi nije umro ove godine. Niko trenutno nije smrtno bolestan, nikog ne ocekujemo da moze da umre. Pre 2 dana jedan los komsija dosao do mog strica (72g) i nakon 30min razgovora sa njim mu rekao da je dobio rezultat pre 1h da je Covid-19 pozitivan, ja mislim da mu je 95%prenio, naravno bez maske sa sve rukovanjem, jer pobogu kakav je to covek koji nece pruziti domacinu / gostu ruku, a maske , to je za babe, oni su ljudi

Da li neko zna sta bi ovo moglo da bude, kako ovo da tumacim?
Nisam napisao da ne vidim ni jednog mrtvog coveka, svi sanduci su zatvoreni
Zapali dedi i ostalim precima sveću u crkvi
Zamoli ih da čuvaju potomke
To şto nema mesta za sanduk je dobar znak

Ja znam da se alufolija stavlja ispod kreveta kao neki oblik neutralizatora lošeg zračenja a na zidove se stavljaju asure
Ja pored svakog kreveta na zidu imam asuru
Ne zbog snova već energetski je dobra

Mislim da ta aluminijumska priča nema nikakve veze.
има има, ја пробао на себи и другима... не знам како ради али ради на свима који су код мене спавали.
(прво сам алу фолију стављао на зидове да одбијем неке вајфај рутере од комшија али после се испоставило да сањам много боље, били и други па сањали много боље)
за под не знам
потом сам почео правити кревет комплетно обложен фолијом па после алуминијумским лимом (фарадејев кавез).. доживљај је веома упечатљив... не знам зашто али опет кажем ради.
нисам ја ни први што је то открио у русији имате козиријева огледала...(Зеркала Козырева) мало вам диже парапсихолошке моћи ;), креативност, интелигенцију, инспирацију, телепатију, синхроницитет, духовност, интуицију, побољшава здравље, самопоуздање, укида страхове све...

Poslednja izmena:

Back