Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da, slažem se, samo što se snovi tumače nekom simbolikom, i obično reflektuju neki događaj ili emocionalno stanje kroz koje čovek prolazi u tom konktretnom trenutku. Recimo, voda je simbol našeg emocionalnog sveta, i kada sanjamo vodu, obično su nam emocije tih dana vrlo napregnute ili pojačane usled nekih dešavanja. Pa će recimo uzburkana, duboka voda da simboliše neka uzburkana emocionalna stanja, nesigurnost u ishod, nestabilnost, nervozu itd, ako je voda bistra, lepa, čista onda se osećamo ispunjeni nekom radošću, nežnošću zbog nekoga ili nečega itd. Retko kada snovi simbolišu nešto opšte, oni su konkretni kao posledica nekog dogadjaja koji je kroz san oživljen tj u snu radimo i ono što nam na javi naša svest ne dozvoljava jer se to kosi sa nekim moralnim načelima.

астрална путовања, да, имамо једну форумашицу која их редовно има али неће да пише на овом пдф. Мени се такви снови ређе дешавају мада имао сам и њих.

Zadnji san kog se secam(cak pre 2 meseca) je bio nesto najcudnije u zivotu.
Blam me da napisem, jer je nekako uvrnuto seksualan(a nije bio tog tipa san, jasno mi je po osecaju koji sam imala) hocu reci znam da nema veze sa tim stvarima, i da nije bukvalan.
I dalje razmisljam o njemu, i bas bi volela da mi neko protumaci.
Inace retko se setim sta sanjam, skoro nikad.

Imao sam jako čudan san. Pišem da ga ne zaboravim :D . Našao sam sa dve osobe u dvorištu neke kuće. Bila su to dva Indijca(Indija) i vodili smo neku duboku ezoterisku priču kroz blagi smeh. Onda je jedan od njih mi uzeo dlan i držali smo se za ruke. Krenula je neka energija da cirkuliše. Rekao je ovom drugom fora je što se stvarno dešava, na šta sam se ja nasmejao i pitao ga je l' sam dovoljno dobar? Onda mi je ispružio dlan gde se nalazio pepeo i krenuo je da raste mali cvet sa njega. Sledeća scena nalazim se na slavlju mog rođendana. Nikada nisam sanjao svoj rođendan....Ono što je čudno osećam se jako čisto sad, energetski..

Одлично, напредујеш.
Ево један индикативан сан од пре пар дана. Сањам како треба да напишем састав у школи, али ми не иде најбоље. Реченице напросто неће да изађу из мене. Онда ми неки човек, наставник, каже како се нада да ће моћи да каже да сам бољи у будућности. Тог дана касније радио сам један психо тест и то не од оних интернет тестића него један озбиљан који се плаћа. Анализирао га је мој познаник ( човек из сна ) и написао извештај где је навео и добре, али и лоше стране. Порука сна - треба да порадиш на тим лошим странама. Дакле, несвесно је антиципирало резултате теста.

Voda je bila čista , lepa i plava, jezero okruženo prirodom
Pas veliki beoi blatnjav

Pas ume da simboliše neku osobu u tvom životu sa kojim osećaš određenu povezanost.
Treba da probaš da povežeš san sa realnim životom.
To može biti osoba čija ti osećanja nisu jasna, ne znaš šta zaista oseća i u tu osobu sumnjaš, nisi načisto u njenom odnosu prema tebi. Možda ste razdvojeni, možda ste se zbog nečega razišli ili nešto slično. Pas u snu simboliše odanost i vernost, lojalnost te osobe.
Ako je u nekom slučaju pas u stvarnosti zaista i povezan sa tvojim životom, npr dobila si ga na poklon ili vas je spojio, onda taj pas može da simboliše tu osobu i da ti se u snu, simbolično ta osoba reflektuje kroz tog psa.

Sanjala sam cudan san.

Bili u kuci kod prijatelja veliko drustvo i cekamo goscu. Gosca je Vanesa Brajant i sjedila je do mene za sto.
Cjelo vijeme smo pricale na Srpsko-Hrvatskom jeziku...bila je tuzna ali nije plakala..

Sta ovo znaci ?

Razmišljala sam o njoj i njima, onoj preslatkoj njihovoj ćerki koja je poginula sa Kobijem...razmišljala nakon pogibije u glavnom, čitam na portale ovo što mi izadje o njima....
Samo što nisam ovih dana mislila o njoj,,,,a baš mi je san bio živ nekako...

Back