Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jes da mi se cini da nema niko ozbiljan za ovu temu al pucacu pa sta bude
U 2 navrata sanjala sam bele kokoske i njihovu krv. Ono sto je zajednicko je prisustvo deteta koje se tome smeje.
Prvi put sam sanjala kako se beli pas i bela kokoska igraju i u jednom trenutku pas kokoski odgriza glavu i krv pocinje da prska. Dete koje je bilo samnom se tome smeje dok sam ja uzasnuta.
Drugi put moja drugarica drzi ciniju sa zaklanom kokoskom. Odjednom cinija pocinje da se drma i krv prska po njoj. Ona se smeje i daje ciniju detetu koje skace sa cinijom i smeje se jer krv prska i pada kao kisa po njoj. Ja sam zacudjena.

Ja sanjao da sam u nekoj satanistickoj sekti,kao prikljucio im se jer mi bilo dosadno.Uglavnom su organizovali orgije.Onda je ludi vodja dao neka dva plasricna kruzica koja su spojena a svaki se vrti za tebe i svaki ima slicice da ih neka zenska zavrti i da sazna svoju sudbinu,ona dobila glavu i noz sto je znacilo smrt.On je rekao da ce on da je poyebe a ja da je posle rasporim nozem,ova glupaca je bila spremna da je neko ubije, sto sam dobio jer nisam hteo zbog budale u zatvor niti smo ubijali do sad.Urlao je da ce me za koji dan ubiti da ne smem sa se suprotstavljam autoritetu bla bla.Ja otisao,hteo sam da se sakrijem na najbolje mestu,razmisljao sam i miliciju da zovem da me stiti i njih da pohapse,al sam razmisljao kolko su traljavi i koga ce ovaj da angazuje da me likvidira.Da bi ja video da neke svoje stvari nism pokupio i otisao da ih uzmem a oni bili usred homo orgija.Vodja je urlao da sa mnom jos nije zavrsio i da ce me ubiti.Ja uze stvari i otisao.Uz put sretnem druga iz osnovne kog nisam video godinama i on poce tu nesto da smara a ja moram sto pre sa pobegnem da se sakrijem.Odlazim u neku prodavnicu al ne znam sta sam kupio i tu je kraj

Sanjao sam da sam pokrenuo nuklearni napad ispod velike kupole i predivnog belog grada sa zelenim krovovima. Na staklenim zidovima kupole pojavili su se 3D Kalendari koji su počeli da se okreću i pokazuju 28. avgust, današnji dan.

Nemam velike obaveze danas, niti ih priželjkujem, niti bih da današnji dan nestane, tako da mislim da je ovaj san bio samo neki filer.

Sanjao sam da sam glavni za Sajentologiju u Srbiji.I na kvarno vrbujem clanove.Neki roditelji cekaju u bolnici dete im ima rak,a ja prilazim i kazem ako hocete da mali ozdravi morate da verujete i da budete clanovi i poturim im pristupnicu koju su potisali.Posle brojim broj clanova...Kolko sam zli bio u snu

Sanjao sam da sam glavni za Sajentologiju u Srbiji.I na kvarno vrbujem clanove.Neki roditelji cekaju u bolnici dete im ima rak,a ja prilazim i kazem ako hocete da mali ozdravi morate da verujete i da budete clanovi i poturim im pristupnicu koju su potisali.Posle brojim broj clanova...Kolko sam zli bio u snu

:hahaha: Odličan san.

Ja sam sanjao kako su me napale neke silne zmije, a ja ih krotim stalno i držim ih da ne ujedaju druge ljude oko mene. Bacam ih na zemlju, gazim. Onda je došla jedna velika zmija i obmotala mi se oko ruke i noge, a ja pokušavam da je ugrejem jer je led-ledena. I zmija nikako da se zagreje, počne da plače zato što joj je zima, a ja gledam kako da joj pomognem. Probudim se i vidim da mi je palo ćebe pa mi je zbog toga bilo hladno :)

Posle sam sanjao kako idem sa nekim likovima koje ne poznajem u luna park, a jedan lik ima devojku koja počne da mi se nabacuje i da otvoreno njega vređa. Devojka počne da mi se privija oko struka, hvata me za farmerke, privlači k sebi, a ja je guram i odbijam jer mi se ne dopada ni situacija, a ni takva vrsta veze. Primetno je bila budućnost u snu jer su likovi bili sasvim ok sa tim da se mi vaćarimo tik uz njih. Fora je u tome što je devojka bila plava, a mene plavuše nimalo ne privlače. :neutral:

Sigurno zbog toga što sam gledao Lauren Southern pre toga :think:

Ja sam sanjala malo belo kuce kako zeli da se mazi a ja svo vreme bezim od njega

Sto se tice jave, zene i devojke imaju potrebu stalno nesto da maze. Kako je pas danas izasao na cupavo i pufnasto, postao je neohodan kucni rekvizit kod vecine neudatih devojaka i zena.

Kada se udaju, polako ih prolazi potreba za ljubimcem.

Sanjao sam jes malo nezgodno al moram da pitam- treba kao da imam sex za neki minut i odem sa sredim penis,izvadim ga kad on sa svoje donje strane,kao grivu da ima,gusta crna pravilno sisana kratka?! Pocnem ja da cupkam te dlake i vrlo lagano su mogle da se skinu...

Sanjala sam sadasnju devojku bivseg decka. Iz nekog razloga ona je kod mene u porodicnom stanu, svi iz porodice odusevljeni njom, ja srecna sto je ona tu. Na kraju odemo nas dve na kafu, meni ona ekstremno simpaticna(a ne poznajem je uopste u rl) i na kraju budem srecna zbog njih dvoje. Bas bizarno :D

Надопунио бих се на агату - сазрела си и престала да схваташ неке ствари лично. И не би било лоше да се опет активира тема о сновима. Пошто си мод можеш да пребациш ове поруке. :mrgreen:

сан од јутрос: - долази човек, каже да је из онкологије и да имам рак ока.
Претходних дана би ми се дешавало увече након дугог буљења у екран да ми се на кратко слика замути.
А после сна јутрос пресекох тарот шпил за питање очију и изађе ми десетка мачева. Весело...

Back