Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@McMillan pretpostavila sam

evo od prije 10 min... isto....

Mjesto: moja qca

Vrijeme: moj rodjendan (bio prije 5 dana)

Tu je svo moje drustvo i naravno On... ( opet isti ) ...

Ja citavu noc sa njim se ljubim grlim,on mi prica da me voli.... i poce mi pricu o nama da cemo da budemo opet zajedno kad se vrati sa mora (tamo je vec 3 dana,nismo se ni culi ni vidjeli)... ja mu mrtva ladna pricam kako je ok ako bude tamo imao djevojq,meni ne smeta,ali bice moj kad se vrati....

i tu se probudim....

ee jbt sto sam se zaljubila,a on sad ko zna koju yebe...

newerna_beba:
@McMillan pretpostavila sam

evo od prije 10 min... isto....

Mjesto: moja qca

Vrijeme: moj rodjendan (bio prije 5 dana)

Tu je svo moje drustvo i naravno On... ( opet isti ) ...

Ja citavu noc sa njim se ljubim grlim,on mi prica da me voli.... i poce mi pricu o nama da cemo da budemo opet zajedno kad se vrati sa mora (tamo je vec 3 dana,nismo se ni culi ni vidjeli)... ja mu mrtva ladna pricam kako je ok ako bude tamo imao djevojq,meni ne smeta,ali bice moj kad se vrati....

i tu se probudim....

ee jbt sto sam se zaljubila,a on sad ko zna koju yebe...

Znači čekamo Milana da dođe i rastumači ovo..OK

da se pozalim
sanjala sam svoju bivsu komsinicu kako me je optuzila da sam joj ukrala zlatan lancic

znam da je ona jedna nesreca kad se sanja ........ali....pobogu plus zlato

cini mi se da cu da se zestoko sa nekim posvadjam

molim neku utehu...........pliz

McMillan:
Ja ne bih da lupam, ali
čini mi se da imaš neku staru vezu, za koju još nisi sigurna da je gotova
ali znaš da treba
i moraš da je završiš, a da bi završila, moraš da uradiš ili kažeš nešto što ti jako smeta, i što će boleti...
Okolina te pritiska da završiš sa tom vezom...
Ne mogu da verujem :lol:
Toliko ima istine u tvojim tumacenjima da je ne verovatno.
Moji snovi su tako jaki i puni emocija da kad se probudim imam osecaj kao da sam dosla iz nekog drugog sveta.
Desava mi se nekad da pokusavam silom da nastavim neke snove ali jbg.
Cesto se nadjem na nekom mestu u kuci a da ne znam kako sam dotle dosla-mesecarim.
Nekad me to plasi ali snovi su mi veliko opterecenje jer su kao sto sam rekla vrlo realni. :shock:
Hvala :-P

bobba:
da se pozalim
sanjala sam svoju bivsu komsinicu kako me je optuzila da sam joj ukrala zlatan lancic

znam da je ona jedna nesreca kad se sanja ........ali....pobogu plus zlato

cini mi se da cu da se zestoko sa nekim posvadjam

molim neku utehu...........pliz
Ne daj da ti baksuzi shebu snove..

ja staaaalno sanjam kako se ljubim sa najboljim drugom...:(

tako smo iste noci sanjali isti san...kako se ljubimo...nekoliko dana posle smo se poljubili na kratko.....i skoro smo prestali da se druzimo.....i ja sam prestala to da sanjam......

a sada ponovo to sanjam.....a on se druzi sa mojim deckom....aaaaaaaaaaaaaa

naancy90:
ja staaaalno sanjam kako se ljubim sa najboljim drugom...:(

tako smo iste noci sanjali isti san...kako se ljubimo...nekoliko dana posle smo se poljubili na kratko.....i skoro smo prestali da se druzimo.....i ja sam prestala to da sanjam......

a sada ponovo to sanjam.....a on se druzi sa mojim deckom....aaaaaaaaaaaaaa

Pitanje je dubina sna..Ovde nisu u pitanju figure ili simboli već neka tvoja podsvesna
želja..

Sanjala sam noćas...
Kao ja na poljani skupljam seno i nešto mi povuklo pogled prema nebu.....
A tamo mesec mlad jako sija pa se ugasi pa opet sine...oko mene nikog...mrak...tišina...
Uplašila sam se žestoko...

A MOJ ORTAK REDOVNO SANJA ŠVABE SA SVE ŠLEMOVIMA I PUŠKAMA KAKO GA GANJAJU PO NEKOJ VUKOJEBINI...TO SANJA VEĆ GODINAMA (PREKO DVADESET)KAŽE DA MU JE TO NOĆNA MORA...******...

daca75:
Sanjala sam noćas...
Kao ja na poljani skupljam seno i nešto mi povuklo pogled prema nebu.....
A tamo mesec mlad jako sija pa se ugasi pa opet sine...oko mene nikog...mrak...tišina...
Uplašila sam se žestoko...
Radiš nešto, a imaš osećaj da ga radiš sama
Misliš da neće ispasti kako treba (mrak)
S vremena na vreme ti se učini da je sve u redu, ali opet ostaje mračna sumnja (Mesec)
Strahovi, ništa strašno
Sve će biti u redu

svaku noc imam kosmare,skoro svaki put su razliciti ali sam primetila da cesto sanjam kako neko hoce da me ubije nekad sa nosem,puskom i td.Snovi su toliko stvarni da sam se dosta puta gotovo ugusila u snu.Sta to znaci?

Sanjala sam da ja stojim na jednoj planini i pogledam dole i kao neka dolina a na toj dolini puno zmija ne moze se proci bilo je bas strasno sanjati tolike zmije inace ja se zmija jako bojim :( ...Sta to znaci??? :confused: A mnogo puta mi se desi da sanjam nesto i probudim se popijem vode ponovo zaspim i nastavim da sanjam nastavak toga sna...Skoro sam sanjala nesto tako strasno i kada god zaspim to se nastavlja...Skoro sam isto sanjala da ja trcim bezim od nekog coveka koji me ganja bilo je bas jezivo i probudim se taman kad je on mene trebao uhvatiti???

Svetlana_:
Sanjala sam da ja stojim na jednoj planini i pogledam dole i kao neka dolina a na toj dolini puno zmija ne moze se proci bilo je bas strasno sanjati tolike zmije inace ja se zmija jako bojim :( ...Sta to znaci??? :confused: A mnogo puta mi se desi da sanjam nesto i probudim se popijem vode ponovo zaspim i nastavim da sanjam nastavak toga sna...Skoro sam sanjala nesto tako strasno i kada god zaspim to se nastavlja...Skoro sam isto sanjala da ja trcim bezim od nekog coveka koji me ganja bilo je bas jezivo i probudim se taman kad je on mene trebao uhvatiti???
Ja se obicno budim kada umrem:|

Back