Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
McMillan:
Svoje najdragocenije (poverenje) si dala nekome na "čuvanje"...
Taj neko, u snu, ko je on?
Slatke, očigledne laži prikrivaju činjenicu da je moguće (shvataš, dakle nisi sigurna) da je to poverenje izigrano...
Previše se opterećuješ činjenicom da li da veruješ ljudima ili ne... Barem, da li su oni ljudi koji imaju tvoje poverenje zaslužni da ga imaju.
Možda si u pravu
Podsvest je neverovatno jaka stvar
Poz...
Uh , hvala Miki...pa ne znam ko je taj neko jer ih ili ga vidim zamaglljeno...kao sto ni bebu nisam videla...ali znam da sam je imala...mozda da se ja negde u napred bojim da nekom dam svoje najdragocenije? :?

Dina81:
Uh , hvala Miki...pa ne znam ko je taj neko jer ih ili ga vidim zamaglljeno...kao sto ni bebu nisam videla...ali znam da sam je imala...mozda da se ja negde u napred bojim da nekom dam svoje najdragocenije? :?
Moguće je
A moguće je da, pošto ne vidiš jasno, da je više ljudi u pitanju
Odnosno svi
Što i nije baš optimistično
:|
Predlažem da razmisliš, u globalu, kojim ljudima si okružena
Zamagljeno obično predstavlja uopšteno ljude, ili konkretno, one koje ne želiš na tom "mestu"...

Sinoc sam sanjala da mi je neko oteo torbu sa ramena, samnom su kao hodala dva momka meni nepoznata al sam pricala sa njima, da bih kao kasnije vidjela da mi torbe nema i najvise sam zalila za narandzastim novcenikom koji se inace na javi nalazio u toj torbi. Sto to moze znaciti

saki8050:
ih da sanjala sam da jednoj do nedavno dobroj drugarici ispao zub,ali mene bolelo...
stvarno sam se ysrala kad' sam se probudila!STRASHNO!!!
I ovde je stvar prilično jasna
Tvoja drugarica je izgubila deo sebe (zub), u stvari, izgubila je prisan deo sebe, tj, tebe (donedavno dobra) a tebe je to zabolelo
Ti si smatrala da si jako dobra sa njom, ali ona je napravila neku grešku, koja je uzrokovala rastajanje ili udaljenje, a tebe je to povredilo.

Nadaliina:
Sinoc sam sanjala da mi je neko oteo torbu sa ramena, samnom su kao hodala dva momka meni nepoznata al sam pricala sa njima, da bih kao kasnije vidjela da mi torbe nema i najvise sam zalila za narandzastim novcenikom koji se inace na javi nalazio u toj torbi. Sto to moze znaciti
Zanimljivo
Kažeš "oteo", ali je u stvari, torba neprimetno nestala, jer si tek kasnije shvatila da je nema...
Torba, može recimo, da predstavlja životnog saputnika... Naradžasti novčanik (joj, bre, 'de nađe narandžasti...) predstavlja nešto veoma upadljivo ali i veoma drago kod tog nekog...
Ako imaš dečka, moguće je da se plašiš da će ti ga neko neopazice "oteti"...
Sa ljudima želiš da komuniciraš više, da upoznaješ nove, ali nisi u mogućnosti (monotono okruženje) ili ti nešto u sebi "ne da" da se opustiš sa novima...
Ne brini, svet je mnogo okrutniji nego što misliš :D
Osmehni se

jaoj... sad kad si navaliJo.... k'o mutav na telefom..... :roll: :D
deshava mi se da sanjam da ne mogu da zaspim.... sanjam da lezhim budna u krevetu.... i gledam na sat... pa se nerviram zato shto znam da moram da se odmorim.... da treba da ustanem.... i to tako zhivo sanjam da, da nisam videla ujutru da mi fali ljubichasto oko ochiju mislila bi da se zaista desilo.... 'ajd sad ti meni reci shta to znachi??? :shock:

'ajde... zaboravila sam da pogledam datum... anyway....

sanjam da sam na stepenistu u kuci mojih roditelja. sedim i igram se sa macetom.... razmisljam o vremenu, kako je oblacno i sveze, i bas mi prija.....
utom dolazi Smrt.... ali ne kosac, vec decak.... kao haklberi fin ili tom sojer..... ja znam da je to smrt.... i pricamo o nekim naizgled nebitnim stvarima.... on povremeno ponavlja pitanje (kao retoricko, sapuce ga za sebe, u bradu.... krisom ceka moju reakciju): "i sta sad?" i iznova, i iznova, i iznova.... i onda se probudim.... i nije me strah, ali me obuzme neka jeza, i ne mogu da spavam, jer ne mogu da prestanem da mislim na to pitanje..... i nemam mira bez odgovora.... sort of.... :shock:

McMillan:
I ovde je stvar prilično jasna
Tvoja drugarica je izgubila deo sebe (zub), u stvari, izgubila je prisan deo sebe, tj, tebe (donedavno dobra) a tebe je to zabolelo
Ti si smatrala da si jako dobra sa njom, ali ona je napravila neku grešku, koja je uzrokovala rastajanje ili udaljenje, a tebe je to povredilo.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: jbt

Back