Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sinoc sanjam devojku iz komsiluka i danas je sretnem sa njenom komsinicom, idu u kupovinu, stanem i povezem ih.Kad sam se vracao, svratim do prodavnice da kupim kafu i one se stvorise ispred.Kazu zakasnili na bus par minuta.Povezem ih nazad.U snu se smesila, danas bila namrstena, verovatno dobila mečku.

Dobila.Iz kog razloga je mojoj strukturi bitno sto je ona dobila mercedes?

Kako sam ja imala los san-u 5 sati ujutru sam se probudila ,srce mi je lupalo kao ludo...:confused::confused:Kao stize mi prvo poruka ,od kume mog strica,da pozovem hotnu pomoc ,jer je moj stric imao udes ,zajedno sa njegovom decom i to autom koji vise nemaju...Znam da je vreme u poruci bilo 00:15...Posle me je zvala na telefon sva uspanicena,da ne veruje da ce da prezive...

Sanjala sam kako sam prosla kroz neki kafic,i odjednom mi stize prazna poruka bivseg decka,sa kojim sam skoro rascistila neke stvari pa smo prekinuli...Odjednom se vracam u taj kafic i on je seo samnom za sto i rekao da samnom hoce neku vrstu "seme"...A imao je nekakvu kapu na glavi...Odjednom se njegov mobilni telefon-koji je bio crvene boje-nasao u mojoj tasni...

voda i voda, non stop sanjam vodu...
ovaj san od pre neki dan sam vec u pojedinim detaljima zaboravila iako sam ga ispricala odmah po budjenju...
sanjam kako se moja deca kupaju u vodi. voda je jako mutna ali tu gde oni stoje je izrazito bistra, vide se kamencici na dnu kroz nju. e sad mislim da je neko upao u tu mutnu vodu....ne mogu da se setim...ali se secam da je potom u tu izrazito mutnu vodu uskocila neka mlada devojka u jarko crvenoj haljini i dugacke guste crne kose, a potom izronila. taj prizor kada je ona izronila je bio nekako jeziv....kosa joj pala preko lica.

Sanjala sam kako sam prosla kroz neki kafic,i odjednom mi stize prazna poruka bivseg decka,sa kojim sam skoro rascistila neke stvari pa smo prekinuli...Odjednom se vracam u taj kafic i on je seo samnom za sto i rekao da samnom hoce neku vrstu "seme"...A imao je nekakvu kapu na glavi...Odjednom se njegov mobilni telefon-koji je bio crvene boje-nasao u mojoj tasni...

e vid' i ti sanjas crvenu boju tek sad vidim :lol:

Sanjala sam pre neku noc kako me neko juri
ne vidim ko,smao znam da moram da pobegnem
i odjednom se nalazim u situaciji da mi se taj neko priblizava
ja nemam vise gde,hocu da vristim a ne mogu
glas iz mene ne izlazi
pokusavam nekako,kao da su mi usta nekom silom zatvorena
i tu se u tim pokusajima da vristim i probudim.....

:roll:
Wtf?

:neutral:

Sanjam bivseg momka ,svaki dan-do sad mi se to nije desilo...Naksinoc sam sanjala kako je ubio druga i dosao da me poljubi...A sinoc da je doso da me uhvati za ruku..Da li je ovo nesto iz podsvesti ili?Ovo za druga me zanima,cudan san...

sanjala sam da me ja jedan od najboljih drugova mog decka poljubio u vrat i rekao da bi mi bolje bilo sa njim i da bi me mnogo bolje cuvao od njega i odbila sam ga. u sustini sa tim momkom sam u dobrim prijateljskim odnosima, ali nikako nista vise, makar sa moje strane pa me zanima sta bi moglo da znaci to. hvala!

sanjala sam krpelje :eek:
kako smo negde u nekom hotelu i napadaju nas krpelji, sa svih strana, a jos se i spustaju niz paukove mreze, maltene lete, ja pokusavam da se odbranim da ih ubijam, ali su mnogo brzi i jedva nekako uspevam da se odbranim, jedan mi se zavukao u kosu i odvratan osecaj kad ne znam jel jos tu ili je spao sa kose.

najgora stvar koja se moze desiti, poznato mi je

to si nesvesno odradila, mozda jos nije vreme a mozda ovde nije mesto za taj san i neces doci do adekvatnog odgovora koji ce koristiti

ne moze tako, nesvesno uvek kroz simbol ponudi izlaz i resenje a svesni zalizak izvlaci konstataciju sna ili snova

moguce da je u pitanju situacija KVO koju svest ne zeli prihvatiti a nesvesno potvrdjuje ponavljanjem simbolizma

ukoliko je to slucaj, mora i ponuditi najoptimaniji modus adaptiranja svesnog na novonastalu situaciju bez narusavanja ravnoteze i balansa svesnog zaliska

Ja sam sanjala noćas bivšeg kako me brani ...zapravo imala sam čudan san u kome su me svi branili i čuvali od zlih reči..uglavnom sanjam obrnuto, da me ljudi izdaju, da se osećam neugodno itd...
Prosto ne znam šta mi bi noćas.
Neka horda ljudi je protutnjala, od bivšeg do sadašnjeg, drugarice, čak i učiteljica iz osnovne...

Back