Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
snupi, ja mislim da je san super...
ti se jednostavno plasis zmija, zato si to sanjala, a mrtve zmije ti salju poruku da si sigurna da nemas cega da se plasis...
ako je taj san povezan sa necim drugim cega se plasis u zivotu , npr tranzitni saturn :))))
san ti salje poruku da se smiris jer ne postoji opasnost,nemas cega da se plasis:)))

na kraju, kaze se da samo svako sam moze da protumaci svoj san....to niko drugi ne moze da uradi umesto tebe:)

evo ovo je tumacenje sa spicum.com
"Zmija - velika: imaš velikog zlotvora, gubitak
mala: ljutićeš se na nekoga
biti ujeden: bićeš oklevetan, bolest
ubiti zmiju: pobedićeš protivnike, uspeh na svim poljima, pa i u ljubavi
više zmija: kratka neprijatnost
napadati zmije: opasnost, bolest, katkad smrt ...detaljnije... "

znaci ti si ubila zmije, zmije su mrtve u snu..prakticno ubila si ih svojim umom jer ti sanjas...
tako da za taj san vazi ovo "ubiti zmiju":)
ali ja ne verujem u ove sanovnike bas....:)

Ako ste sanjali zmiju...
...čuvajte se! Ako sanjate da se obavija oko Vas desiće se nesreća ili možda bolest. Ako je jurite i ubijete pobedićete neprijatelja a ako ona Vas juri i ne stiže Vas sigurno je da ćete izbeći opasnost. Ako se svija u klupko budite obazrivi a ako puzi po telu- čuvajte se hroničnih bolesti.
Više zmija će Vam doneti sreću u poslovima, napad zmije neprijatnosti, ujed ružnu vest. Kada sanjate kako ubijate zmije očekujte trijumf nad neprijateljima, kažu egipćani.

Poslednja izmena od moderatora:
Hvala Bebo,Mady...
Ne bojim se zmija ,naprotiv...mislim da one nisu opasne ako ti nisi "opasan"...ali bice da ste u pravu za ove (ne)prijatnosti...hm hm...da bile su mrtve kao da su ih kola pregazila ili ih je to sunce sprzilo....ali bas gadan san...rekla bih tako jasan kao da nisam sanjala...
Hvala!

glupisnupi:
Hvala Bebo,Mady...
Ne bojim se zmija ,naprotiv...mislim da one nisu opasne ako ti nisi "opasan"...ali bice da ste u pravu za ove (ne)prijatnosti...hm hm...da bile su mrtve kao da su ih kola pregazila ili ih je to sunce sprzilo....ali bas gadan san...rekla bih tako jasan kao da nisam sanjala...
Hvala!

mozda i nisi, jer ja se uvek osecam kao da setam nekom drugom dimenzijom postojanja, i kao da se sve stvarno desava..tako je sve jasno i stvarno :)
a imam strasno cudne snove, samo sto necu da ih pisem jer moram da ih objasnjavam detaljima iz privatnog zivota i zasto je to tako, a inace svoje snove uvek umem da protumacim i znam sta znace...iako objasnjenje vecini ljudi deluje smesno i uglavnom misle da sam prsla:)
i stalno mi govore: ma ne ne, nije to to, to je slucajnost
ali ne, u snovima nema slucajnosti, sve je tu iz nekog razloga...ne postoji "bez razloga":)

glupisnupi:
Hvala Bebo,Mady...
Hvala!

Ako si se u snu uplasila to je super. Jer strah na javi, ili kakvo lose iznenadjenje - mogu doneti radost na javi. Sretnooooo!!!

Moj poslednji je opet neobičan vrlo...
U snu sam se našao sa društvom u kafani i naravno pijem tokom trajanja sna...
Mešam pića vodku i pivo i u jednom trenutku se budim i odlazim u kupatilo da se ispovraćam....
U ustima mi je miris badema - miris koji ja konstantno imam posle votke..a pio nisam
ne znam ni sam koliko dugo pre tog sna...

Psihologue:
Moj poslednji je opet neobičan vrlo...
U snu sam se našao sa društvom u kafani i naravno pijem tokom trajanja sna...
Mešam pića vodku i pivo i u jednom trenutku se budim i odlazim u kupatilo da se ispovraćam....
U ustima mi je miris badema - miris koji ja konstantno imam posle votke..a pio nisam
ne znam ni sam koliko dugo pre tog sna...
Jesi li sanjao da si se probudio ili si se stvarno probudio?

Pa kad vec tumacite... Proslu noc sam iz sacmare nekom coveku koji je jurio i hteo da mi ubije psa ispalila 3 metka u glavu i 2 u grudi, a sto je najgore u snu sam videla Dzordza Klunija koji mi je i dao tu sacmaru! Ali ovaj san nije nista kakve ja snove sanjam!!!
Polako ali sigurno , pocinjem da se plasim, jer mi se snovi mesaju sa stvarnoscu , ponekad neznam da li sam nesto sanjala ili mi se stvarno desilo !! Da li neko ima slican problem i kako ga resava???

Pozdrav

Ono za astralnu temu - jedno vreme sam pratio u temu ali su onda poceli da dolaze ljudi koji nemaju pojma pa sam prestao...
Zasto to mislis da dolaze ljudi koji nemaju pojma

da li vam se nekad desilo da dok ste u polusnu iamte utisak kao da vidite kroz kapke
To je normalan pojava kada ti se otvori trece oko ili drugacije cakra koja se nalazi na celu i mozes da vidis zatvorenih ociju cak mozes da vidis stvari koje ovako ne mozes isto se i desava pred samu proekciju, meni se desilu 2 puta. Pogledaj temu Astrlana Putovanja za vise info :)

Vicktoria_Angie stvarno ti je cool san mislim sta bih jao dao da imam takav san :)

Polako ali sigurno , pocinjem da se plasim, jer mi se snovi mesaju sa stvarnoscu , ponekad neznam da li sam nesto sanjala ili mi se stvarno desilo !! Da li neko ima slican problem i kako ga resava???

i meni se desava moze 1-2 puta mesecno da mi se desi nesto sto sam sanjao.Samo me zanima koliko cesto imas takve snove probaj nekada da ih kontrolises zapamtis ili izazoves.

Tlamasca nisam imao nameru nikad da uvredim. Inace, kad kazem da gledam kroz kapke, kada bi se ispred mene desavala neka radnja verovatno je ne bih video, pre sam mislio na izuzetno mocnu vizualizaciju koja mi nije dostupna u budnom stanju. Ima li neka tehnika koja ovo razvija?

Talamasca:
i meni se desava moze 1-2 puta mesecno da mi se desi nesto sto sam sanjao.Samo me zanima koliko cesto imas takve snove probaj nekada da ih kontrolises zapamtis ili izazoves.
Pa recimo 5-6 puta mesecno,ponekad i vise puta!!! Ali ja mislim da od kad sam svesna same sebe da nije prosla noc da nisam sanjala najmanje 5 snova tokom jedne noci. Imam toliko realne snove da je to strasno!
Ali to nije sve, jako mi se svidja sto mogu da kontrolisem snove npr. ako se uplasim odmah se budim, ili ako mi se nesto u snu ne svidja ja to u snu i promenim ...
A sto je najgore (za moje ukucane) pricam u snu i to ne normalno , vec se derem kako oni kazu... Jednom sam se snimala i to je bilo pisanje od smeha!!!!
Vec ih kontrolisem,pamtim a i izazivam ... veruj mi...
Imam nocnu moru kako me juri ogromni medved i ranije sam se uvek budila kada je vec ono dosao do mene da me "ubije" I odlucicala sam da izazovem san... i ostala da stojim negde u snu i kada mi je prisao kao da se zaledio nije mrdao( verovatno sam ja to nesvesno odlucila ,da me ne bi ubio!!!!
Ma ja sam ti puna dogadjaja sto se tice snova.....

sanjam da sam na stepenistu u kuci mojih roditelja. sedim i igram se sa macetom.... razmisljam o vremenu, kako je oblacno i sveze, i bas mi prija.....
utom dolazi Smrt.... ali ne kosac, vec decak.... kao haklberi fin ili tom sojer..... ja znam da je to smrt.... i pricamo o nekim naizgled nebitnim stvarima.... on povremeno ponavlja pitanje (kao retoricko, sapuce ga za sebe, u bradu.... krisom ceka moju reakciju): "i sta sad?" i iznova, i iznova, i iznova.... i onda se probudim.... i nije me strah, ali me obuzme neka jeza, i ne mogu da spavam, jer ne mogu da prestanem da mislim na to pitanje..... i nemam mira bez odgovora.... sort of.... :shock:

Back