KOWYNUXX
Aktivan član
- Poruka
- 1.299
pa ce tako da ti smrde noge, da ces morati da ih odseces vatrostalnim posluzavnikom za vanjsku upotrebu creveta za hidrolizu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))
))

Ti znash!Truman:Bas mislim da sada prihvatam realnost vise nego ikada pre, a izlaz od nezadovoljstva je upravo povezivanje sa stvarnoscu.
glupisnupi:Hvala Bebo,Mady...
Ne bojim se zmija ,naprotiv...mislim da one nisu opasne ako ti nisi "opasan"...ali bice da ste u pravu za ove (ne)prijatnosti...hm hm...da bile su mrtve kao da su ih kola pregazila ili ih je to sunce sprzilo....ali bas gadan san...rekla bih tako jasan kao da nisam sanjala...
Hvala!

glupisnupi:Hvala Bebo,Mady...
Ne bojim se zmija ,naprotiv...mislim da one nisu opasne ako ti nisi "opasan"...ali bice da ste u pravu za ove (ne)prijatnosti...hm hm...da bile su mrtve kao da su ih kola pregazila ili ih je to sunce sprzilo....ali bas gadan san...rekla bih tako jasan kao da nisam sanjala...
Hvala!
SkySpirit:Ti znash!
Jesi li sanjao da si se probudio ili si se stvarno probudio?Psihologue:Moj poslednji je opet neobičan vrlo...
U snu sam se našao sa društvom u kafani i naravno pijem tokom trajanja sna...
Mešam pića vodku i pivo i u jednom trenutku se budim i odlazim u kupatilo da se ispovraćam....
U ustima mi je miris badema - miris koji ja konstantno imam posle votke..a pio nisam
ne znam ni sam koliko dugo pre tog sna...
SkySpirit:Jesi li sanjao da si se probudio ili si se stvarno probudio?
Zasto to mislis da dolaze ljudi koji nemaju pojmaOno za astralnu temu - jedno vreme sam pratio u temu ali su onda poceli da dolaze ljudi koji nemaju pojma pa sam prestao...
To je normalan pojava kada ti se otvori trece oko ili drugacije cakra koja se nalazi na celu i mozes da vidis zatvorenih ociju cak mozes da vidis stvari koje ovako ne mozes isto se i desava pred samu proekciju, meni se desilu 2 puta. Pogledaj temu Astrlana Putovanja za vise infoda li vam se nekad desilo da dok ste u polusnu iamte utisak kao da vidite kroz kapke

Polako ali sigurno , pocinjem da se plasim, jer mi se snovi mesaju sa stvarnoscu , ponekad neznam da li sam nesto sanjala ili mi se stvarno desilo !! Da li neko ima slican problem i kako ga resava???
Pa recimo 5-6 puta mesecno,ponekad i vise puta!!! Ali ja mislim da od kad sam svesna same sebe da nije prosla noc da nisam sanjala najmanje 5 snova tokom jedne noci. Imam toliko realne snove da je to strasno!Talamasca:i meni se desava moze 1-2 puta mesecno da mi se desi nesto sto sam sanjao.Samo me zanima koliko cesto imas takve snove probaj nekada da ih kontrolises zapamtis ili izazoves.
mozes da radis sta hoces cak i da se astralno projektujes ima dosta stvari samo nastavi ne znam sta vise da kazem