Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
pikax:Stvarno ne znam, meni je to nekako NEOBJASNJIVO![]()
Ako spavash zatvori ochi..Nije poenta gledati se u ogledalo..:-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pikax:Stvarno ne znam, meni je to nekako NEOBJASNJIVO![]()
Doktorka,a takozvani "vlazni" snovi?pikax:Stvarno ne znam, meni je to nekako NEOBJASNJIVO![]()
Mozda si se tim redom reinkarnirao.Psihologue:SANJANJE slona i cvetje u drugom !!! Zanimalo bi me shta bi ste imali reci o znacenju !!!
Psihologue:15 godina prouchavam snove i njihovo znachenje.Ima li istine u onom shto sanjamo?
Zelim citati vasha iskustva o temi jer mi se dogadjalo sledece:
Dozivljavao sam u toku sna da se svadjam sa bivsim curama i obicno je to zavrsavalo sa njenim noktima u mom dlanu.Pri budjenju imam otiske u dlanu od noktiju...
Ako imate slina iskustva o snovima voleo bih da se izjasnite...
koja ce da presudi, i uvek se probudim pre nego sto popijem tu poslednju.... kao neko polako spusti ruku preko moje, ali je ta ruka uzasno teska i ja ne mogu da se pomerim..... btw, bombone su u beloj kutiji sa tamno plavom straftom (6 mg), samo jedna tabla je unutra.... znam ja koje su... valjda i ti kontas..... da se sad ne raspisujem ovde..... Prestani da tvrdoglavo radis stvari u inat nekom drugom da bi mu dokazla da to mozes, iako znas da je pogresno od tvog stava prema istim stvarima. Pozz.livija:ja sam imala otiske SVOJIH noktiju na dlanovima... bilo je vrlo ucestalo..... neki tvoj kolega rece da je to potisnut bes...... ako si gledao "exorcism of emily rose", lepo je prikazano kako je ona dobila te rane....
lm, sanjam kako se trujem..... taj san mi se ponavlja odavno. "svesno" uzimam tablete jednu po jednu.... i tacno znam merukoja ce da presudi, i uvek se probudim pre nego sto popijem tu poslednju.... kao neko polako spusti ruku preko moje, ali je ta ruka uzasno teska i ja ne mogu da se pomerim..... btw, bombone su u beloj kutiji sa tamno plavom straftom (6 mg), samo jedna tabla je unutra.... znam ja koje su... valjda i ti kontas..... da se sad ne raspisujem ovde.....
![]()
Potiskivanje sexualnosti, kad ne zelis da je ispoljis u zivotu, negde mora da izadje. Pogotovu ako je skoro neko ili nesto izazvalo sexualnu zelju (makar i podsvesno).Kaa:a takozvani "vlazni" snovi?![]()
SkySpirit:Prestani da tvrdoglavo radis stvari u inat nekom drugom da bi mu dokazla da to mozes, iako znas da je pogresno od tvog stava prema istim stvarima. Pozz.
SkySpirit:Potiskivanje sexualnosti, kad ne zelis da je ispoljis u zivotu, negde mora da izadje. Pogotovu ako je skoro neko ili nesto izazvalo sexualnu zelju (makar i podsvesno).
Drago mi je.Psihologue:Slichno razmishljamo...
Psihologue:15 godina prouchavam snove i njihovo znachenje.Ima li istine u onom shto sanjamo?
Zelim citati vasha iskustva o temi jer mi se dogadjalo sledece:
Dozivljavao sam u toku sna da se svadjam sa bivsim curama i obicno je to zavrsavalo sa njenim noktima u mom dlanu.Pri budjenju imam otiske u dlanu od noktiju...
Ako imate slina iskustva o snovima voleo bih da se izjasnite...
Aleksej_BASO:Bilo je svega...
Ali nekoliko puta mi se desilo da bukvalno predvidim javu snovima............

Isuvishe si se povukao u sebe , krajnje je vreme da skupish hrabrost i suocish se sa stvarnoscu ma kako ti se cinila teskom. Jednom ces morati!Truman:Nocas sam sanjao kako sam danju covek, a kako nocu postajem krvozedna zver, nesto nalik tigru. Zbog toga dok ne padne mrak sebe pokusavam da izolujem. Ostatak sna sam zaboravio. Sta bi ovo moglo da znaci?
Poseti podforum ASTRALNA PUTOVANJA.Truman:p.s. da li vam se nekad desilo da dok ste u polusnu iamte utisak kao da vidite kroz kapke?
nije nishta neobichno ne pamtiti sve snove...inache postoje tehnike kontrole snova...one omogucavaju jako puno...daju veliki broj mogucnosti...ako si u situaciji da poznajesh nekoga ko sa tobom moze odraditi gorepomenuto i naravno ako te zanima mozesh dobiti odgovore na mnoga pitanjaTalamasca:Pozdrav
Sve je to lepo kapiram te ali jbg ja ne pamtim snove mozda zapamtim 2-3 sna u toku mesec dana i to je to.U topicu Astralna Putovanja napisao sam razlog zasto ih ne pamtim.
nego neki dan sam sanjao neku zivotinju mislim da zmiju ili vuka ali bile su pitome sta bi to trebalo da znachi ??pozdrav!!