Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ko je osoba koju si sanjala.Posto je go a ne gola,verovatno je u pitanju neko drugi.

Sanjati sebe golim u snu,uglavnom je pozitivno,predstavlja izlazak onih stvari na povrsinu koje su do tada cuvale i bile skrivene,a sada su uspesno integrisane u RL.

hvala drustvo :)
imala sam vrlo smesan san sinoc ..Letela sam preko neba, dolazim do jednog restorana, cujem sviruku zive muzike ,neka dobra rok balada :):):) , svidela mi se pjesma pa spustim se ne zamjle :):):) A u ruci puding od cokolde :):):) sto bi jedan moj drug rekao ,svasta :):):)

hvala na odgovore:heart::heart::heart::heart::heart:

Poslednja izmena:
hvala drustvo :)
imala sam vrlo smesan san sinoc ..Letim iznad neba, dolazim do jednog restorana, cujem sviruku zive muzike ,neka dobra rok balada :):):) , svidela mi se pjesma pa spustim se ne zamjle :):):) A u ruci puding od cokolde :):):) sto bi jedan moj drug rekao ,svasta :):):)

hvala na odgovore:heart::heart::heart::heart::heart:

a i ti si letela? :) moj san je bio retardiran prvo sam bila u avionu i poletela pa odjednom u kuci i derem se na jednu drugaricu kako je nesposobna pa onda sa bratom od neke zene sto seta nasom ulicom kupujem pizzu,a ona na ledjima nosi prilepljena peciva o.O i na kraju jednom drugu pravim sendvich? pa miiisliim ?

Uh ja sam nocas imala kosmar :evil:
Sanjala sam suparnicu, u poslednje vreme je cesto sanjam :besna: ono samo je vidim i odmah se probudim!
Sta bi to moglo da znaci? :confused:

Uvek se odmah probudiš?
Čini mi se da kod tebe postoji neki strah u odnosu na nju.... ili možda imaš otpor u odnosu na suočavanje sa njom? Kakav vam je inače međuodnos, ovako, na javi? (mislim, detaljinje, kontam da nije sjajan :lol: )

u poslednje vreme cesto sanjam kako se izgubim u nekim nepoznatim zgradama, obicno su to neka mracna mesta, hladna. poslednja 2 puta to je bila bolnica. mada kontam da niko od vas ne moze da rastumaci moje snove na pravi nacin jer me niko od vas ne poznaje i ne zna kakav zivot imam, a snovi su odraz onoga sto vam se desava. ali volela bih da cujem vase misljenje...
imam jos jednu zanimljivu pricu vezanu za snove. kao mala sam cesto sanjala jedno mesto koje bi uvek doslo nakon hoda kroz neke malo agresivnije predele koji izazivaju strah, npr posle prolaska kroz sumu, groblje, iza starog polusrusenog dvorca, posle bega od nekog, posle penjanja na neko ogromno nepristupacno brdo. i to mesto je uvek bilo isto. mirno, obasjano suncem, toplo. to je bio mali brezuljak koji se spustao ka reci ispred koje je bio drvored nekog visokog drveca, a na livadi su bili beli konji. i to mesto sam sanjala nebrojeno puta. uvek bi na tom mestu bila jedna osoba. bio je to prvo decak, a posle malo stariji momak. svaki put kad bih ga sanjala bio bi stariji. poslednji put kad sam sanjala to mesto i njega to mesto nije bilo tako toplo i mirno i obasjano suncem. bilo je oblacno, i reka je bila uzburkana, on je bio zapusten, a u reci jako puno dece, ali sve je bilo nekako prljavo. i ime mu znam, kao klinka sam bila ubedjena da mi je to sudjeni :lol: ali *** posle tog sna vise ga nisam videla ni u snovima :aha:

Uvek se odmah probudiš?
Čini mi se da kod tebe postoji neki strah u odnosu na nju.... ili možda imaš otpor u odnosu na suočavanje sa njom? Kakav vam je inače međuodnos, ovako, na javi? (mislim, detaljinje, kontam da nije sjajan :lol: )

Poznajemo se samo iz vidjenja. Imam strah u smislu da neznam kako bi odreagovala da se suocim s njom:think:

u poslednje vreme cesto sanjam kako se izgubim u nekim nepoznatim zgradama, obicno su to neka mracna mesta, hladna. poslednja 2 puta to je bila bolnica. mada kontam da niko od vas ne moze da rastumaci moje snove na pravi nacin jer me niko od vas ne poznaje i ne zna kakav zivot imam, a snovi su odraz onoga sto vam se desava. ali volela bih da cujem vase misljenje...
imam jos jednu zanimljivu pricu vezanu za snove. kao mala sam cesto sanjala jedno mesto koje bi uvek doslo nakon hoda kroz neke malo agresivnije predele koji izazivaju strah, npr posle prolaska kroz sumu, groblje, iza starog polusrusenog dvorca, posle bega od nekog, posle penjanja na neko ogromno nepristupacno brdo. i to mesto je uvek bilo isto. mirno, obasjano suncem, toplo. to je bio mali brezuljak koji se spustao ka reci ispred koje je bio drvored nekog visokog drveca, a na livadi su bili beli konji. i to mesto sam sanjala nebrojeno puta. uvek bi na tom mestu bila jedna osoba. bio je to prvo decak, a posle malo stariji momak. svaki put kad bih ga sanjala bio bi stariji. poslednji put kad sam sanjala to mesto i njega to mesto nije bilo tako toplo i mirno i obasjano suncem. bilo je oblacno, i reka je bila uzburkana, on je bio zapusten, a u reci jako puno dece, ali sve je bilo nekako prljavo. i ime mu znam, kao klinka sam bila ubedjena da mi je to sudjeni :lol: ali *** posle tog sna vise ga nisam videla ni u snovima :aha:

Po tipu snova koje sanjas verovatno ti Neptun pravi kvadrat ili opoziciju Veneri.Losi odnosi sa majkom dok si bila mladja,cesto je umela da povisi ton na tebe.Da nije ona izgubila nekog bliskog u periodu dok su ti dolazili ti snovi ili nedugo nakon toga? Ovo je samo moja predpostavka,nije tumacenje.

ne razumem se u polozaje planeta....e pa vidis...ako mislis na ove snove gde lutam po bolnicama i zgradama, u pravu si sto se tice da ove pretposlednje recenice. kako si dosao do tog zakljucka? a u vezi odnosa sa majkom delimicno si u pravu...
i sta bi znacio taj "kvadratasti" ili "opozicioni" neptun :D ?

Poslednja izmena:

Lutanje moze da znaci i da se ne snalazis trenutno bas dobro u realnosti, a bolnica da ti treba pomoc, ne nuzno da ti nesto fizicki fali...Mozda ti je samo potrebno da te neko saslusa, i da ti pruzi podrsku...
Toplo i mirno mesto koje si sanjala kao mala je, pretpostavljam, tvoj dom, ili mesto gde si se osecala sigurno...Decko koji raste s tobom, u tvojim snovima je tvoja druga, unutrasna strana, tvoj Animus...potrazi pojam u psihologiji, uveo ga je Jung, mozda ce ti pojasniti neke stvari...
Iz nekog razloga, izgubila si vezu sa svojim unutrasnjim bicem, sa svojim Animusom...
Ovo su sve moje pretpostavke, materijal o kome mozes da razmislis...Snovi imaju mnogostruka znacenja, i nije jednostavno njihovo tumacenje.
Ti najbolje poznajes sebe.
:)

Back