Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Ne mora biti,moze znaciti da ces otputovati negde.Da,zasto da ne 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta znaci sanjati cokoloduCesto sanajam cokoladu, sinoc sam sanjala puding od cokolade
malo smesno
al mi se ta simbolika povtara .Zna neko?
hvala drustvo![]()
imala sam vrlo smesan san sinoc ..Letim iznad neba, dolazim do jednog restorana, cujem sviruku zive muzike ,neka dobra rok balada, svidela mi se pjesma pa spustim se ne zamjle
A u ruci puding od cokolde
sto bi jedan moj drug rekao ,svasta
![]()
hvala na odgovore![]()
suparnicama zelim svu srecu da rade ko cistacice u mom preduzecu![]()
Uh ja sam nocas imala kosmar
Sanjala sam suparnicu, u poslednje vreme je cesto sanjamono samo je vidim i odmah se probudim!
Sta bi to moglo da znaci?![]()
suparnicama zelim svu srecu da rade ko cistacice u mom preduzecu![]()
Uvek se odmah probudiš?
Čini mi se da kod tebe postoji neki strah u odnosu na nju.... ili možda imaš otpor u odnosu na suočavanje sa njom? Kakav vam je inače međuodnos, ovako, na javi? (mislim, detaljinje, kontam da nije sjajan)
u poslednje vreme cesto sanjam kako se izgubim u nekim nepoznatim zgradama, obicno su to neka mracna mesta, hladna. poslednja 2 puta to je bila bolnica. mada kontam da niko od vas ne moze da rastumaci moje snove na pravi nacin jer me niko od vas ne poznaje i ne zna kakav zivot imam, a snovi su odraz onoga sto vam se desava. ali volela bih da cujem vase misljenje...
imam jos jednu zanimljivu pricu vezanu za snove. kao mala sam cesto sanjala jedno mesto koje bi uvek doslo nakon hoda kroz neke malo agresivnije predele koji izazivaju strah, npr posle prolaska kroz sumu, groblje, iza starog polusrusenog dvorca, posle bega od nekog, posle penjanja na neko ogromno nepristupacno brdo. i to mesto je uvek bilo isto. mirno, obasjano suncem, toplo. to je bio mali brezuljak koji se spustao ka reci ispred koje je bio drvored nekog visokog drveca, a na livadi su bili beli konji. i to mesto sam sanjala nebrojeno puta. uvek bi na tom mestu bila jedna osoba. bio je to prvo decak, a posle malo stariji momak. svaki put kad bih ga sanjala bio bi stariji. poslednji put kad sam sanjala to mesto i njega to mesto nije bilo tako toplo i mirno i obasjano suncem. bilo je oblacno, i reka je bila uzburkana, on je bio zapusten, a u reci jako puno dece, ali sve je bilo nekako prljavo. i ime mu znam, kao klinka sam bila ubedjena da mi je to sudjeniali *** posle tog sna vise ga nisam videla ni u snovima
![]()
u poslednje vreme cesto sanjam kako se izgubim u nekim nepoznatim zgradama, obicno su to neka mracna mesta, hladna. poslednja 2 puta to je bila bolnica. mada kontam da niko od vas ne moze da rastumaci moje snove na pravi nacin jer me niko od vas ne poznaje i ne zna kakav zivot imam, a snovi su odraz onoga sto vam se desava. ali volela bih da cujem vase misljenje...
imam jos jednu zanimljivu pricu vezanu za snove. kao mala sam cesto sanjala jedno mesto koje bi uvek doslo nakon hoda kroz neke malo agresivnije predele koji izazivaju strah, npr posle prolaska kroz sumu, groblje, iza starog polusrusenog dvorca, posle bega od nekog, posle penjanja na neko ogromno nepristupacno brdo. i to mesto je uvek bilo isto. mirno, obasjano suncem, toplo. to je bio mali brezuljak koji se spustao ka reci ispred koje je bio drvored nekog visokog drveca, a na livadi su bili beli konji. i to mesto sam sanjala nebrojeno puta. uvek bi na tom mestu bila jedna osoba. bio je to prvo decak, a posle malo stariji momak. svaki put kad bih ga sanjala bio bi stariji. poslednji put kad sam sanjala to mesto i njega to mesto nije bilo tako toplo i mirno i obasjano suncem. bilo je oblacno, i reka je bila uzburkana, on je bio zapusten, a u reci jako puno dece, ali sve je bilo nekako prljavo. i ime mu znam, kao klinka sam bila ubedjena da mi je to sudjeniali *** posle tog sna vise ga nisam videla ni u snovima
![]()
Po tipu snova koje sanjas verovatno ti Neptun pravi kvadrat ili opoziciju Veneri.Losi odnosi sa majkom dok si bila mladja,cesto je umela da povisi ton na tebe.Da nije ona izgubila nekog bliskog u periodu dok su ti dolazili ti snovi ili nedugo nakon toga? Ovo je samo moja predpostavka,nije tumacenje.