Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
meni je neko rekao da bebe i deca ne valja da se sanjaju, predstavljaju nekakve djavole. pa čija god da su u snu.
ja sam pre neki dan sanjala neku devojčicu koja me posvadjala sa najboljom drugaricom. čak sam se i probudila besna
na najdrugaricu što nije stala na moju stranu nego me optužila sa sve pokazivanjem prstom na mene što me baš naljutilo kao nikad.

a kad se snovi ponavljaju.. ne znam.. ali možda taj san ima neko baš bitno značenje za tebe, ako se već ponavlja? :think:

A sta znaci kad sanjas bebu, tudju, napustenu i sta znaci kada se snovi ponavljaju?

Kažu stari beba- beda, mada, ne mora da znači. Evo,ima raznih tumačenja.

DIJETE
Djeca mala - čuvaj se prijevare. Djeca da plaču - netko te kleveće. Vidjeti dijete - brige i nesreća. Vidjeti svoje dijete - velika sreća i znak da imate dobre prijatelje. Malo dijete na prsima - bolest. Mnogo djece u igri - bolest i siromaštvo. Dijete u kolijevci - radost u obitelji zbog neočekivano ostvarene sreće. Zdravo dijete - uspjeh na svim područjima. Bolesno dijete - neprilike. Ako dijete trči - sklopit ćete dobro i korisno poznanstvo. Ako dijete plače - sramota. Dijete koje pada - prolazne teškoće. Dijete koje se igra - sreća i radost u braku. Djeca siročad - sreća. Hraniti djecu - briga u domaćinstvu. Tući ih - svadja sa susjedima.

uh čudan sam san imala noćas..

kako znam da sam legla da spavam sa mojim bivšim dečkom u krevetu u mom stanu.
ujutru se budim i vidim njega nema pored mene. izlazim iz sobe i gledam prema ulaznim vratima,
shvatam da je otišao i da ga više nema, a napolju prelep sunčan dan, onako svetlost vidim ispred vrata.
posle mi ljudi neki, neke komšinice ulaze u stan jer ja pokušavam da zaključam vrata a ne uspevam jer
su se nekako pokvarila, a kao da od svega najviše to želim, samo da ih zaključam i da svi odu i ostave me na miru.

san 1: nas nekoliko kopa rupu jer nam je rečeno da se tu nalazi blago. Pronalazimo kutiju, ali prazna. Neko mi kaže da treba da kopamo druge jame u potrazi za tim blagom. U narednoj sceni saznajem da mi ćale ima rak i rastužim se.

san 2: u Las Vegasu sam. Šetam i nailazim na kazino i sto za kojim se igra poker, a igrači govore srpski. Jedan jako visok sedi čovek mi kaže da se priključim igri. Blajndovi su 1 i 2 eura i ja kažem da moram da skoknem do sobe da uzmem 80 eura da bi ušao u igru. Međutim, kad treba da se vratim u kazino ne pronalazim ga već zalutam. U narednoj sceni ja sam u bazenu, pretpostavljam nekog hotela u Las Vegasu, i tu srećem jednu poznanicu na koju sam se nekad ložio. Rukujemo se i ona krene da priča sa mnom, ali ja to izbegnem i produžim daljem. Čujem iza leđa da me je neko opsovao.

san 3: neko priča o piscu Danilu Kišu kako je jako glup i navodi primere njegove gluposti. Ja u čudu jer imam pozitivno mišljenje o Kišu.

napomene: Bio sam u Las Vegas pre par godina i igram poker...

E cao ljudi...meni treba tumacenje sna...ja i jos nekoliko ljudi odlazimo kod moje bake...ona zivi u jednoj od dve zgrade koja su jedna pored druge..odjednom pocinje lose vreme oluja ovo ono i jedan lik (koji mmi se svidja) uzima kao neki srafciger i otvara one male metalne pocice na zgradama i kao radi nesto na fazon da ako udari grom samo prodje kroz zgradu a ne da je spali ili da sprzi struja ljude...on to obavi i mi udjemo u zgradu...ja zadnja utrcavam i pored toga mene udara struja grom il sta vec i ja ga zovem...on dolazi tu mi se sad gubi malo...u svakom slucaju se ljubimo (a imam decka)..

Moguce da znaci da treba da ga izbegavas ( udario te grom iako je on tu nesto cackao ) - nije za tebe. Al ovo je samo moje subjektivno tumacenje...nemoj da shvatas previse ozbiljno. Ono sto je zanimljivo je zasto bas kod bake...

Udar groma obično predstavlja neko saznanje... Nešto neočekivano, što udara poput groma i izbacuje iz ravnoteže... Bosebno ako je praćen bljeskom (munjom), jer svetlost je istina... U mraku se ne vidi, ali se traži, a lučonoša je onaj koji donosi svetlo (znanje)... LUX (svetlo) FERO (nositi)... Lucifer (lučonoša)... Munja je simbol aktivne, pokretačke sile... Može značiti aktivaciju, ključ, inicijaciju...

Dobro veče. :cao: Ja godinama sanjam jedan te isti san i uvek je bio apsolutno isti. Neki dan se samo u jednoj stvari izmenio san, sve drugo je ostalo nepromenjeno. Kako se gleda uopste na sne, koji se ponavljaju isti godinama a najednom se samo menjaju u jednom faktoru stvari? :cmok2:

pa ja mislim da je to do tvog tempa zivota...ako si non stop zivela istim tempom...a sad ti se odjednom nesto novo desilo i promenilo tvoj zivot promenice ti se i snovi...ili ti mozda samo govore da je krajnje vreme nesto da promenis...?

hmm... imala sam zanimljiv san... opet moj kraj u kome sam odrasla, samo ulicu dalje od moje kuće..
idem putem i sa leve strane primetim u dvorištu jedne kuće mog bivšeg kako sa svojom drugaricom (koja mi nikad nije ulivala poverenje)
igra stoni tenis ili tako nešto. pored njih mali pas sedi na nekoj stolici ili tako nešto..
ne mogu da se suzdržim a da ne pridjem, da razmenim koju reč sa bivšim, pa koristim prisustvo psa i pitam 'smem li da ga pomazim?'
na šta ovaj zatvara vrata kapije predamnom uz reči 'pa ne..' :(
i ja onako tužna pogledam ga još jednom i okrenem se, nastavim svojim putem tamo gde sam pošla.
ima neko ideju šta sve ovo znači u snu? sanjala sam čini mi se još vezano za tog bivšeg, samo ne mogu da se setim šta tačno :think:

Dobro veče. :cao: Ja godinama sanjam jedan te isti san i uvek je bio apsolutno isti. Neki dan se samo u jednoj stvari izmenio san, sve drugo je ostalo nepromenjeno. Kako se gleda uopste na sne, koji se ponavljaju isti godinama a najednom se samo menjaju u jednom faktoru stvari? :cmok2:

Izuzetno znacajan san, promena salje izuzetno znacajnu poruku. Morala bi konkretno da nam napises o cemu se radi. Snovi koji se godinama ponavljaju MORAJU biti bitni.
Ja sam kao mladji godinama imao san za koji sam tek nedavno ( od kad se bavim snovima malo analiticnije ) shvatio da je govorio o mojoj inhibiranosti.

Back