Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Kako si ga sanjao? U sceni nekog filma, kakvog filma, ili kao privatno lice?
Možda se to odnosi na tebe...Prestaćeš da glumiš, u tom smislu,nekako.
Ne, samo mi je neko rekao da je umro a ja u soku. Nikakve scene nije bilo...
Sanjao sam ogromnog psa... Bio je veliki skoro kao bik, i izuzetni agresivan... Morao sam da se branim stolicom...
Pa, što stolicom na prijatelja, crno dete?......cccc......
![]()
To je dobro. Znaš da je u snovima sve kontra od stvarnosti...Dobro, skoro sve..
Je l bi mogao onda da mi protumačiš jednu rečenicu iz sna na pp pošto je uopšte ne kontam...
A sta znaci kad sanjas bebu, tudju, napustenu i sta znaci kada se snovi ponavljaju?
DIJETE
Djeca mala - čuvaj se prijevare. Djeca da plaču - netko te kleveće. Vidjeti dijete - brige i nesreća. Vidjeti svoje dijete - velika sreća i znak da imate dobre prijatelje. Malo dijete na prsima - bolest. Mnogo djece u igri - bolest i siromaštvo. Dijete u kolijevci - radost u obitelji zbog neočekivano ostvarene sreće. Zdravo dijete - uspjeh na svim područjima. Bolesno dijete - neprilike. Ako dijete trči - sklopit ćete dobro i korisno poznanstvo. Ako dijete plače - sramota. Dijete koje pada - prolazne teškoće. Dijete koje se igra - sreća i radost u braku. Djeca siročad - sreća. Hraniti djecu - briga u domaćinstvu. Tući ih - svadja sa susjedima.
Dobro veče.Ja godinama sanjam jedan te isti san i uvek je bio apsolutno isti. Neki dan se samo u jednoj stvari izmenio san, sve drugo je ostalo nepromenjeno. Kako se gleda uopste na sne, koji se ponavljaju isti godinama a najednom se samo menjaju u jednom faktoru stvari?
![]()