Truman
Elita
- Poruka
- 23.952
Ne, po mom mišljenju nije dovoljno. Nesvesno nam obično šalje konkretnu poruku sa konkretnom svrhom...barem je tako kod mojih snova, mada imam utisak da je univerzalno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dešavalo se.
Inače, najupečatljivije mi je kad sanjam gromove.
Kuda ti to ideš po takve stvari MdD?
Mislio sam na mirne izvore jarke svetlosti malih dimenzija, koji svojim svetlenjem odaju informaciju iliti spoznaju, da naspram svega drugog, oni dolaze od nečeg što nije od sanjača. To: svetlo odaje od sebe spoznaju, jedva da ima veze sa tim kako sam ga opisao, al ne znam bolje, je tipično za moje snove, fizička pojava, doživljena jasno kao na javi, nosi u sebi emociju spoznaje koja je u biti neracionalna, jednostavno spoznajna. Zdrav budan čovek, ako ugleda uličnu svetiljku na ulici da uveče svetli, neće spoznati ništa, ali ako ja tako nešto banalno primetim i sine mi nešto što ne bih mogao ni blizu rečima da opišem, e onda znam da sanjam. Uvrnuto.
Ja sam imala fine lucidne snove..između ostalog, lebdela sam iznad izvora i jako mi je bilo stalo da zagrabim posudu vode.. nekako sam uspela, i vodu sam popila. Oko mene je bila masa nesvesnih ljudi-utvara... pola nije znalo gde se nalazi i šta radi.
Par puta sam imao snove sa lebdenjem, ali nisam stekao utisak da su lucidni jer nisam mogao da kontrolisem to sto radim. Inace, u vecini svojih snova svestan sam da sanjam, ali bez kontrole. Sta mu to dodje? Polu-lucidni?
Ne, po mom mišljenju nije dovoljno. Nesvesno nam obično šalje konkretnu poruku sa konkretnom svrhom...barem je tako kod mojih snova, mada imam utisak da je univerzalno.
Dobar dan...
Sinoc sanjah noć, i na sred ulice neki alati....nailazi neki pas. Imam utisak kao da ce me ujesti a ne da se ni pomaziti. Neka nedefinisana situacija. Odjednom, osetim staklo pod tabanima i nesto se pod tim alatom rasprsilo i opet staklo na sve strane. U glavi shvatam da cu se sada opet poseći garant sva, ali ne krvare tabani.
Vidim ja da san najavljuje period: kao bos po trnju.![]()
Drugari, imam problem s ovom temom. Naime, ako se ovde budem raspisivao mrzece me da isto pisem i u svoj dnevnik snova. Voleo bi da sa vama razmenjujem misljenja, ali s druge strane bitnije mi je da mi snovi budu zapisani u rokovniku...Ne znam sta da radim...jedino da menjam sebe, tj. da budem manje lenj.
Čim ne krvariš znači da situacija nije tako opasna, možda će delovati gadno ali za tebe neće biti opasnosti...
Prisoner, u neku ruku beše ovo zadnje, osecam se kao sama na vetrometini. Sto bi rekli, sta je da je od ta dva, rezultat je nazalost isti.I ja mislim kao Truman, samo ne bih zanemarila ovog psa....Možda će ti tu trnovitu situaciju smestiti "prijatelj", ili ćeš se naći u njoj zato što ti prijatelj nije pomogao.
Preskočićeš ti to bez problema, u tom smislu.
Sad se setih...sanjah jutros da je umro Kevin Kostner (?!). Ovo mi nije prvi put da sanjam smrt javne licnosti, ali nisam provalio sta znaci...
Umreće Kevin Kostner.![]()
Sad se setih...sanjah jutros da je umro Kevin Kostner (?!). Ovo mi nije prvi put da sanjam smrt javne licnosti, ali nisam provalio sta znaci...
Odakle ti to Adi, misliš da je bukvalno značenje?
A ja sam sanjala čudesan san.. lutala sam tamo amo, pokušavala da kontaktiram duhove Zemlje (dobro, na mene utiče materijal koji pripremam), a onda sam se našla na vrhu brežulja i u momentu lucidnosti sam pogledala ka nebu.. ispred mene se razlila neverovatna crvena boja, u svim mogućim nijansama i prelivima..čini mi se da je to bilo Sunce..
Odakle ti to Adi, misliš da je bukvalno značenje?
A ja sam sanjala čudesan san.. lutala sam tamo amo, pokušavala da kontaktiram duhove Zemlje (dobro, na mene utiče materijal koji pripremam), a onda sam se našla na vrhu brežulja i u momentu lucidnosti sam pogledala ka nebu.. ispred mene se razlila neverovatna crvena boja, u svim mogućim nijansama i prelivima..čini mi se da je to bilo Sunce..