Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam sanjao zmiju... Ogromnu kobru...

Pocetkom devedesetih imala sam infekciju ruke. Doslo i do hirurgije, tetanusa, penicilina...za mal da platim glavom...E, nakon obrade rana i tetanusa...sanjam te noci......pet ogromnih, debelih. crnih zmijurina. kako stoje vrlo blizu mene, u polukrugu. Sve i jedna podigle veci deo tela i glave ka meni. napadaju me,a ja ledjima uzmicem ka zidu.... Na svu srecu, sve se zavrsilo samo na jalovim napadima.
Lekari lupili barijeru izmedju nas.

MPM, serija nije loša, no kod mene san može biti i profesionalna deformacija...
(ipak sam imala desetku iz Kriminalistike :mrgreen: )
Neko vreme sam u snovima stalno vršila uviđaje :lol: .

Adeptus...zmija može predstavljati i buđenje kundalini energije!
Jednom sam sanjala zmiju.. na leđima je imala sanskritske natpise.. i tad sam od muža saznala za to tradicionalno istočnjačko tumačenje.

MPM, serija nije loša, no kod mene san može biti i profesionalna deformacija...
(ipak sam imala desetku iz Kriminalistike :mrgreen: )
Neko vreme sam u snovima stalno vršila uviđaje :lol: .

Adeptus...zmija može predstavljati i buđenje kundalini energije!
Jednom sam sanjala zmiju.. na leđima je imala sanskritske natpise.. i tad sam od muža saznala za to tradicionalno istočnjačko tumačenje.

Jeste Val, u pravu si...
Ja sam pre od prilike godinu dana sanjao da tetoviram zmiju na leđima... U snu sam znao da ona predstavlja kundalini energiju... Bilo je tako bolno... Ne samo tetoviraju, ubodi igle, već nešto drugo... U pitanju je proces... Proces podizanja kundalini je težak i bolan...

Je l neko od mojih dragih kolega sanjača nekada sanjao da razgovara sa zmijom?

Jeste Val, u pravu si...
Ja sam pre od prilike godinu dana sanjao da tetoviram zmiju na leđima... U snu sam znao da ona predstavlja kundalini energiju... Bilo je tako bolno... Ne samo tetoviraju, ubodi igle, već nešto drugo... U pitanju je proces... Proces podizanja kundalini je težak i bolan...

Je l neko od mojih dragih kolega sanjača nekada sanjao da razgovara sa zmijom?

Da, izgleda da je to suština.
Ja nisam pričala sa zmijom... ali sa mnogim drugim živuljkama jesam :D.

Reptil
http://2.***************/_JwTvDWpU4xI/TIfUvw_V8GI/AAAAAAAAC8U/74a-aukL5Zg/s400/snake-horors+03.jpg

Reptilian
reptile.jpg

Konstelacija Draco
draco.jpg

Draconian
DRAC703.jpg

Draco Malfoy- Slytherin
8249736.gif

Dragon
Large_Bronze_Dragon.jpg

Dracula
dracula_2.jpg

Vampir
vampire.jpg

Demon
demon_lover_vamp.jpg

Mefisto
L4B6G00Z.jpg

Devil (the evil)
the-devil-tarot-card.jpg

Poslednja izmena:
Ah, snovi, slatki snovi :D.
Sinoć sam sanjala da kupujem ogromno parče torte... njam njam... bile su izložne razne torte, uglavnom voćne i sl (koje u rl više volim od čokoladnih), ali kada sam videla ovu celo od čokolade, PROSTO NISAM MOGLA da joj odolim!! :lol:

Back