OtKaCeNa_NoVoSaDjAnKa
Obećava
- Poruka
- 95
Da sam se ja sam svojih 15godina udala...Nista vencanje i to,vec samo potpisan papir.Kao on je mnogo stariji od mene..Moja mama to super sve prihvata iako sam ja njena jedinica.Odlazimo na neko putovanje..On misleci da ga necu cuti govori na glas sebi u bradu kako me ne voli itd.A ja u snu sam sveesna svega bila!I kao mislim nesto sta mi je ovo trebalo...horor.Svi govore kako je on sa mnom samo zbog para(Hahahahahaha,ovo je besmisleno),moja baka ,deda,mama kad to saznaju pokrecu razvod.
I danas poslepodne imala sam vrlo cudan i ruzan za mene san,ne mogu da ga se setim...Na pola sna pomislim...Ej pa ja ovo sanjam,da se ne mucim,bolje da otvorim oci.
Sta vi mislite,sta je ovo,sanjati,a biti potpuno svestan svega i cele situacije?
I molim vas,ako neko zna,moze li da mi protumaci gore napisan san?Mooooolim vas!
I danas poslepodne imala sam vrlo cudan i ruzan za mene san,ne mogu da ga se setim...Na pola sna pomislim...Ej pa ja ovo sanjam,da se ne mucim,bolje da otvorim oci.
Sta vi mislite,sta je ovo,sanjati,a biti potpuno svestan svega i cele situacije?
I molim vas,ako neko zna,moze li da mi protumaci gore napisan san?Mooooolim vas!