Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da sam se ja sam svojih 15godina udala...Nista vencanje i to,vec samo potpisan papir.Kao on je mnogo stariji od mene..Moja mama to super sve prihvata iako sam ja njena jedinica.Odlazimo na neko putovanje..On misleci da ga necu cuti govori na glas sebi u bradu kako me ne voli itd.A ja u snu sam sveesna svega bila!I kao mislim nesto sta mi je ovo trebalo...horor.Svi govore kako je on sa mnom samo zbog para(Hahahahahaha,ovo je besmisleno),moja baka ,deda,mama kad to saznaju pokrecu razvod.

I danas poslepodne imala sam vrlo cudan i ruzan za mene san,ne mogu da ga se setim...Na pola sna pomislim...Ej pa ja ovo sanjam,da se ne mucim,bolje da otvorim oci.

Sta vi mislite,sta je ovo,sanjati,a biti potpuno svestan svega i cele situacije?
I molim vas,ako neko zna,moze li da mi protumaci gore napisan san?Mooooolim vas!

OtKaCeNa_NoVoSaDjAnKa:
Da sam se ja sam svojih 15godina udala...Nista vencanje i to,vec samo potpisan papir.Kao on je mnogo stariji od mene..Moja mama to super sve prihvata iako sam ja njena jedinica.Odlazimo na neko putovanje..On misleci da ga necu cuti govori na glas sebi u bradu kako me ne voli itd.A ja u snu sam sveesna svega bila!I kao mislim nesto sta mi je ovo trebalo...horor.Svi govore kako je on sa mnom samo zbog para(Hahahahahaha,ovo je besmisleno),moja baka ,deda,mama kad to saznaju pokrecu razvod.

I danas poslepodne imala sam vrlo cudan i ruzan za mene san,ne mogu da ga se setim...Na pola sna pomislim...Ej pa ja ovo sanjam,da se ne mucim,bolje da otvorim oci.

Sta vi mislite,sta je ovo,sanjati,a biti potpuno svestan svega i cele situacije?
I molim vas,ako neko zna,moze li da mi protumaci gore napisan san?Mooooolim vas!

Mislis da te tata ne voli.... na neki nacin si ga iskljucila iz zivota (on uopste nije u snu) ali se zato udajes za starijeg. a zaso tvoja mama, baba i deda pokrecu razvod umesto tebe???? nisi jos sasvim samostalna, ili ne zelis to da budes, jer se cak ni ne trudis u snu da prevazidjes problem sama. Sve u svemu, imas problem sa caletom...
A to sto si svesna dok spavas nista ne znaci...pod stresom si, ili u depresiji

Ti si imala veoma tesko detinjstvo i moguce da si bila zlostavljana.
Tvoj podsvest ti govori da je vreme da napustis tvoju porodicu.
Nemas poverenja u partnere.
Trebalo bi da posavetujes psihijatra.

P.S.

Znam resenje tvog problema.Samo mi treba prazna soba
:lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

GoldenLady:
OtKaCeNa_NoVoSaDjAnKa:

Mislis da te tata ne voli.... na neki nacin si ga iskljucila iz zivota (on uopste nije u snu) ali se zato udajes za starijeg. a zaso tvoja mama, baba i deda pokrecu razvod umesto tebe???? nisi jos sasvim samostalna, ili ne zelis to da budes, jer se cak ni ne trudis u snu da prevazidjes problem sama. Sve u svemu, imas problem sa caletom...
A to sto si svesna dok spavas nista ne znaci...pod stresom si, ili u depresiji

Boze...neverovatno.... :D :D :D
Hvala :shock:

15 godina prouchavam snove i njihovo znachenje.Ima li istine u onom shto sanjamo?
Zelim citati vasha iskustva o temi jer mi se dogadjalo sledece:

Dozivljavao sam u toku sna da se svadjam sa bivsim curama i obicno je to zavrsavalo sa njenim noktima u mom dlanu.Pri budjenju imam otiske u dlanu od noktiju...
Ako imate slina iskustva o snovima voleo bih da se izjasnite...

Psihologue:
15 godina prouchavam snove i njihovo znachenje.Ima li istine u onom shto sanjamo?

Dozivljavao sam u toku sna da se svadjam sa bivsim curama i obicno je to zavrsavalo sa njenim noktima u mom dlanu.Pri budjenju imam otiske u dlanu od noktiju...

Cini mi se da si malo opterecen prosloscu,tako da bi trebalo da zatvoris vec jednom tu staru knjigu i otvoris novu.......sa praznim stranama koje cekaju da se ispisu:D
Verovatno si neku od tih devojaka mnogo voleo,pa jos uvek dozivljavas svadje sa doticnom ili je na tebe to ostavilo jak utisak pa te podsvest podseca na to;) tako da sam sebi prilikom spavanja nanosis bol.
Moje tumacenje je sledece:devojka/ke ti ne mogu nista jer umes da se odbranis - tako da svaki njen pokusaj da ti nanese bol recima - u tvom snu je simbol izrazen kroz nokte - ostaje blokiran tvojim dlanom;)
Inace sto se tice snova ja cesto sanjam stvari koje tek treba da se dogode ali kroz simbole ili suprotvo od onoga sto bi trebalo da se desi:roll: Nijednom me san nije prevario.Poz:-D

Psihologue:

Uzmi knjigu "Psihologija snova" od Junga pa pročitaj. Ni njemu nije bilo lako tumačiti snove, a ne laicima.
Otisci nokata na dlanu koje vidiš potiču od tvojih nokata, a ne od njenih. Zar vjeruješ u vještice koje po noći dolaze u snove?

Snovi u sebi nose ''istinu'' o tvom licnom kako se to kaze psihickom zivotu.
Povezanost snova i psihickog zivota narocito je naglasavao Frojd.
Ono tvoje ...pri budjenju imam otiske u dlanu od noktiju...
Sav sam se najezio?
Znas sta je to?
Stigmata!
Ma to nisu devojke covece sto su tebe napale to su vestice!!!
A ko ce odoleti njihovim carima!Pa one su te zacarale!
Odmah 3 "oce nasa" i 3 "zdravo marije" da si rekao.
Pljuni 3 puta,3 puta se okreni itd.itd.
Jesi video kako su samo lepe,a oci im urokljive!Vrelog daha,tople i koze barsunasto meke,tela koje se uvija poput zmije!
Ako si sreo neku takvu to je vestica!Zasigurno!
Nego da te pitam nesto-sta je bilo kad si se probudio!?!

-Eva-:
Daj ne pali čovjeka. Kakve stigme?! Stigme su Isusove rane.

Stigme jesu Isusove rane,a Stigmate su ljudi kojima se te rane pojavljuju ;) dal takvi ljudi postoje,pojma nemam,ali to je termin:D

inace naseg psihica mnogo muce te svadje sa devojkama pa je podsvest proradila u snu - bori sa njima - nokti,to su devojacke reci kojima hoce da ga povrede:p

esperanca137:
Stigme jesu Isusove rane,a Stigmate su ljudi kojima se te rane pojavljuju ;) dal takvi ljudi postoje,pojma nemam,ali to je termin:D

inace naseg psihica mnogo muce te svadje sa devojkama pa je podsvest proradila u snu - bori sa njima - nokti,to su devojacke reci kojima hoce da ga povrede:p

Nisam bio dovoljno precizan.Nemam noktiju.Prvo sam i ja pomislio da su to mopji nokti,ali nije tako...
DRUGI SAN GLASI UKRATKO OVAKO:
...guram rezu na vratima ne bi li izashao napolje , poshto su me jurili , od silnog guranja rukom u tu rezu , ocrta mi se na ruci cetiri eksera koja drze tu rezu.To shvatih kad se probudih.Imao sam otiske na ruci,izmedju lakta i shake...KAKO OVO OBJASNITI?

esperanca137:
ti meni hoces da udjes u glavu psihicu:lol: :lol: :lol: mnogi su to hteli,pa nisu uspeli;)
to ostavljam drugima da ti objasne
da def. sam ti dovoljno rekla kroz prvo post:p
poz

mesecaris:roll:

Znaci ne znash dovoljno o snovima.Znash li bilo kakvo znacenje o onom shto sanjash?
Nauka o snovima i bolesti koje proizilaze iz istog zove se ONIRIZAM.
Lepota je razumeti snove...

Koliko je tacan taj sanovnik.Pojedinacna iskustva su najbolja stvar za tumachenje.Sanovnik je uopshten.To se odnosi i na dnevni horoskop....Ali to nije tema ovde...
ZANIMAJU ME VASHA ISKUSTVA U VEZI SNOVA I PREDVIDJANJA AKO IH IMATE...

...desi se da otvaram vrata nesvesno. Tripujem da ne mogu da dišem. Međutim, relativno skoro je to počelo da mi se dešava, od klime sam dobila hroničnu upalu sinusa a dogodi se da preteram sa cigarama pa eto, imam i objašnjenje, nekakvo.

a zasto bih ja morala da budem tvoj pokusni kunic:roll:
ako hoces da pises seminarski ili doktorat ili vec....,nadji nekog drugog i nemoj da se sluzis s tim: "Ti ne znas dovoljno o snovima",jer ja ne padam na te fore:lol:
nisam nikad rekla da znam puno,cak nisam nista ni rekla,ti si me pozvao ili pozvala,jer se ovde vise ne zna ko je musko a ko zensko8)

tvoji snovi pokazuju da imas neprijatelje ili probleme,stvari koje moras da prevaziđes u zivotu,sa kojima treba da se suocis,ali ti bezis od njih,trazis izlaz......povredjujes se svesno...
nisam sigurna sta su ekseri - verovatno "neprijatelji" koji su te povredili,ali ako te je bolelo i bilo krvi....hm - intresantno kako uvek povredjujes sake:roll: ,
krv je radost po nekom verovanju,mada ne mora uvek da znaci:roll:
eto,da ne kazes da sam ....ali necu vise da pisem jer me to neinteresuje.Dovoljni su mi i moji kosmari8)
Uhvati zivotinju za rogove - to ti je moj predlog - makar to bilo i u snu - nemoj da bezis;)

@Hellen
Sta je to rozdanik?I cemu sluzi?
@majcheki
Pre ces od cigareta dobiti hronicnu upalu sinusa nego od klime(klima uredjaja).
Ostavi cigarete i ja ti predvidjam da neces vise imati upalu sinusa!!!

esperanca137:
a zasto bih ja morala da budem tvoj pokusni kunic:roll:
ako hoces da pises seminarski ili doktorat ili vec....,nadji nekog drugog i nemoj da se sluzis s tim: "Ti ne znas dovoljno o snovima",jer ja ne padam na te fore:lol:
nisam nikad rekla da znam puno,cak nisam nista ni rekla,ti si me pozvao ili pozvala,jer se ovde vise ne zna ko je musko a ko zensko8)

tvoji snovi pokazuju da imas neprijatelje ili probleme,stvari koje moras da prevaziđes u zivotu,sa kojima treba da se suocis,ali ti bezis od njih,trazis izlaz......povredjujes se svesno...
nisam sigurna sta su ekseri - verovatno "neprijatelji" koji su te povredili,ali ako te je bolelo i bilo krvi....hm - intresantno kako uvek povredjujes sake:roll: ,
krv je radost po nekom verovanju,mada ne mora uvek da znaci:roll:
eto,da ne kazes da sam ....ali necu vise da pisem jer me to neinteresuje.Dovoljni su mi i moji kosmari8)
Uhvati zivotinju za rogove - to ti je moj predlog - makar to bilo i u snu - nemoj da bezis;)

Pishi o svojim koshmarima.Imash posla sa tri licnosti.Ovo znash samo ti.Dacu ti josh jedan primer:
U toku sna dobijem osecaj da je neko kraj mene.Gura me uz zid.A sad shta kazesh?

Back