Pozdrav svim forumasima

Elem,sanjao sam jedan svetionik na podnozju brda,a moja je kuca skoro na vrhu,tako dok sam cekao autobus dole na stanici,svi ljudi su gledali gore ka nebu,pa pogledao i ja kad ono neko nebesko telo tipa neka kometa isla kroz atmosferu i pogodi pravo u svetionik,izbio neki plamen i kasnije se kondenzovao,i kao ohladjena planeta stoji na nebu,a svetionik je poceo da se rusi,pa uplasen,brzo sam trcao gore uzbrdo ka kuci,da vidim sta se desilo,na pocetku sam se brinuo kako mi je kuca srusena ali kako sam dolazio ka vrhu brda,kao smirivao sam se,ali onda kad sam usao u dvoriste i video kako se to brdo oronja i fali samo vrh svetionika da se odlomi i pravo na moju kucu,tad me uhvatila panika i poceo sam da vicem,i tek tad se probudih.(ps. svetionik se nije skroz srusio,vec se nakrivio i samo je vrh ostao da se odlomi)
Smorio sam vas malo sa pricom,ali me zanima vase misljenje u vezi ovog sna,pre svega sta znaci sanjati neko nebesko telo,svetionik na brdu kad mu tu nije mesto vec na obalama,brdo koje se oranja tj klizi zemljiste itd.
Unapred zahvalan.i molim vas dajte mi neko tumacenje u vezi sa tim,posto sam totalno neiskusan sto se tice tumacenje snova.
Chears!