Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Psihologue:
15 godina prouchavam snove i njihovo znachenje.Ima li istine u onom shto sanjamo?
Zelim citati vasha iskustva o temi jer mi se dogadjalo sledece:

Dozivljavao sam u toku sna da se svadjam sa bivsim curama i obicno je to zavrsavalo sa njenim noktima u mom dlanu.Pri budjenju imam otiske u dlanu od noktiju...
Ako imate slina iskustva o snovima voleo bih da se izjasnite...

ja sam imala otiske SVOJIH noktiju na dlanovima... bilo je vrlo ucestalo..... neki tvoj kolega rece da je to potisnut bes...... ako si gledao "exorcism of emily rose", lepo je prikazano kako je ona dobila te rane....

lm, sanjam kako se trujem..... taj san mi se ponavlja odavno. "svesno" uzimam tablete jednu po jednu.... i tacno znam meru :arrow: koja ce da presudi, i uvek se probudim pre nego sto popijem tu poslednju.... kao neko polako spusti ruku preko moje, ali je ta ruka uzasno teska i ja ne mogu da se pomerim..... btw, bombone su u beloj kutiji sa tamno plavom straftom (6 mg), samo jedna tabla je unutra.... znam ja koje su... valjda i ti kontas..... da se sad ne raspisujem ovde..... ;)

livija:
ja sam imala otiske SVOJIH noktiju na dlanovima... bilo je vrlo ucestalo..... neki tvoj kolega rece da je to potisnut bes...... ako si gledao "exorcism of emily rose", lepo je prikazano kako je ona dobila te rane....

lm, sanjam kako se trujem..... taj san mi se ponavlja odavno. "svesno" uzimam tablete jednu po jednu.... i tacno znam meru :arrow: koja ce da presudi, i uvek se probudim pre nego sto popijem tu poslednju.... kao neko polako spusti ruku preko moje, ali je ta ruka uzasno teska i ja ne mogu da se pomerim..... btw, bombone su u beloj kutiji sa tamno plavom straftom (6 mg), samo jedna tabla je unutra.... znam ja koje su... valjda i ti kontas..... da se sad ne raspisujem ovde..... ;)
Prestani da tvrdoglavo radis stvari u inat nekom drugom da bi mu dokazla da to mozes, iako znas da je pogresno od tvog stava prema istim stvarima. Pozz.

Evo ovako:
Pred prijemni ispit za srednju skolu sam puno ucio matis i sve sam znao, a srpski sam nekako zapostavio. Noci pre ispita sam sanjao da se sa nastavnicom Matematike vozim u malom autobusu na malom mostu ispod koga je tekla reka, a malo nizvodno se nalazio jedan bager koji je bio OGROMAN (bar 1km duzine i visine).
Sledeceg dana sam na ispitu iz srpskog mnogo bolje prosao nego na onom iz matematike.
Evo, pa sami procenite da li nesto predvidjam, ili sam samo umislio :-D

Nocas sam sanjao kako sam danju covek, a kako nocu postajem krvozedna zver, nesto nalik tigru. Zbog toga dok ne padne mrak sebe pokusavam da izolujem. Ostatak sna sam zaboravio. Sta bi ovo moglo da znaci?

p.s. da li vam se nekad desilo da dok ste u polusnu iamte utisak kao da vidite kroz kapke?

Psihologue:
15 godina prouchavam snove i njihovo znachenje.Ima li istine u onom shto sanjamo?
Zelim citati vasha iskustva o temi jer mi se dogadjalo sledece:

Dozivljavao sam u toku sna da se svadjam sa bivsim curama i obicno je to zavrsavalo sa njenim noktima u mom dlanu.Pri budjenju imam otiske u dlanu od noktiju...
Ako imate slina iskustva o snovima voleo bih da se izjasnite...

Bilo je svega...

Ali nekoliko puta mi se desilo da bukvalno predvidim javu snovima............

Truman:
Nocas sam sanjao kako sam danju covek, a kako nocu postajem krvozedna zver, nesto nalik tigru. Zbog toga dok ne padne mrak sebe pokusavam da izolujem. Ostatak sna sam zaboravio. Sta bi ovo moglo da znaci?
Isuvishe si se povukao u sebe , krajnje je vreme da skupish hrabrost i suocish se sa stvarnoscu ma kako ti se cinila teskom. Jednom ces morati!

Truman:
p.s. da li vam se nekad desilo da dok ste u polusnu iamte utisak kao da vidite kroz kapke?
Poseti podforum ASTRALNA PUTOVANJA.

Postoje snovi koji nam mogu puno reci o mnogim segmentima nashih zivota.Tokom sna chovek je najcheshce u alfi i teti,shto i jeste jedan od preduslova kontakta sa podsveshcu...Isto tako postoje univerzalni siboli ili arhetipovi ali i lichna simbolika.Treba znati kako tumachiti snove bash zbog te lichne simbolike,jer ono shto nekome znachi jedna boja ne mora biti isto i nekome drugome...u svakom sluchaju lepo je i korisno upravljati svojim snovima,postavljati pitanja i dobijati odgovore,a sve to rastereceno logikom,racijom i svakodnevnicom...lepo je znati kontrolu snova...onaj ko to zna kapira o chemu pricham

Talamasca:
Pozdrav

Sve je to lepo kapiram te ali jbg ja ne pamtim snove mozda zapamtim 2-3 sna u toku mesec dana i to je to.U topicu Astralna Putovanja napisao sam razlog zasto ih ne pamtim.
nije nishta neobichno ne pamtiti sve snove...inache postoje tehnike kontrole snova...one omogucavaju jako puno...daju veliki broj mogucnosti...ako si u situaciji da poznajesh nekoga ko sa tobom moze odraditi gorepomenuto i naravno ako te zanima mozesh dobiti odgovore na mnoga pitanja

Sanjam sinoc put i duz puta, sa strane, zmije,,,,,malo malo pa zmija....ali mrtve...kao da su ih kola pregazila....doduse ponegde u zbunju se promalja i koja ziva .....leto je..zega....pa ih ima dosta....
zmije? hm....nije dobro? a kada su pregazene ?

Sky Spirit otkuda ti to da sam se povukao u sebe? Bas mislim da sada prihvatam realnost vise nego ikada pre, a izlaz od nezadovoljstva je upravo povezivanje sa stvarnoscu.

Ono za astralnu temu - jedno vreme sam pratio u temu ali su onda poceli da dolaze ljudi koji nemaju pojma pa sam prestao...

evo jedan san od danas posto se sjecam 90 posto sna pri tome mislim na 90 posto budjena sjecam se zadnjeg sna ..e pa sanjao sam da sa bakom :D idem pljackat banku ali je pljacka bila na zanimljiv nacin time sto smo dosli kamionom i plan je bio da razvalimo zid i stavimo bankomat u kamion na kraju to je sve trebalo biti 100 posto jer sam ja odprije predvidio da ce ta pljacka biti ziher ali nesto je poslo po krivu i policija se priblizavala i onda sam se hvala bogu brobudio 8)...btw mislim da ovaj san nema dubljeg znacejna jer sam prije njega gledo film u kini jedu pse. :lol: nego neki dan sam sanjao neku zivotinju mislim da zmiju ili vuka ali bile su pitome sta bi to trebalo da znachi ??pozdrav!!

Back