Tuca i sreca...

Doktore nisi ti jos dobio dobrih batina pa zato tako pricas,ali jednom kad te neko bude istamburao imaces malko drugacije misljenje! Nadji jos par likova iz komsiluka i idite u diskoteke tu makar mozes da nadjes sa kime ces da se pobijes,ali pazi danas ne rade pesnice vec nozevi!

Ovako....ja sam ziveo u jednom kraju i sada on je bio podeljen na dva dela...bla bla..i oni su se tukli izmedju sebe...bla bla....i sad sta je poenta.....ja sam se u tim klinackim godinam nesto kao tukao tamo i to je bilo kranje bezazleno.....msm bilo je tu i lanaca cigli i tako ali je to opet kranje bezazleno......sad cilj ovoga je.....jedino sam se u tim trenutcima kad sam se tukao osecao istinski srecan(na kraju sam ga zverski ispusio :mrgreen:) uglavnom....od kad sam postao eksajl......i prestao da se bijem upao sam u depresiju i evo 2 godine sam nizasta..........msm da veoma dobro razumem poentu huliganskog ponasanja i sadisfakciju koju ta vrsta ponasanja donosi.......dali se slazete da je to ponasanje donosi zadovoljstvo......

Nauchi Francuski
Proshetaj se do Francuske
Prikljuchi se u legiju stranaca
???
PROFIT

Pa jedni u Francuskoj mozhesh da se prijavish , a legija je Francuska , tako da ...
Plata ja kolko znam nije losha , teshko je , ali se brzhe dodje do (debele) penzije .

Meni rekli da kad odes tamo, mozes da zaboravis i na porodicu i na sve ostale...

Neki decko iz grada odakle sam ja,otisao je tamo, ali pre nego sto je otisao, trenirao je k'o luud...:D

Ovako....ja sam ziveo u jednom kraju i sada on je bio podeljen na dva dela...bla bla..i oni su se tukli izmedju sebe...bla bla....i sad sta je poenta.....ja sam se u tim klinackim godinam nesto kao tukao tamo i to je bilo kranje bezazleno.....msm bilo je tu i lanaca cigli i tako ali je to opet kranje bezazleno......sad cilj ovoga je.....jedino sam se u tim trenutcima kad sam se tukao osecao istinski srecan(na kraju sam ga zverski ispusio :mrgreen:) uglavnom....od kad sam postao eksajl......i prestao da se bijem upao sam u depresiju i evo 2 godine sam nizasta..........msm da veoma dobro razumem poentu huliganskog ponasanja i sadisfakciju koju ta vrsta ponasanja donosi.......dali se slazete da je to ponasanje donosi zadovoljstvo......

"It's like sex with 2 girls" :cool:

OH....nije to isto.....nisi svesna kakvo uzbudjenje covek oseti u takvim trenutcima...i trip da panduri mogu svakaog casa da dodju ili da te pogdi cigla....i to nasilje....ah to je tako zanjimljivo..

moj covek;)
nista lepse kad palis baklju da juris p.icku sa druge tribine,kamenujes muriju:ok:
"Taj osecaj ne moze ni sex da vam pruzi,u stvari moze,ali sex traje nekoliko minuta ili sati,ali tuca sa protivnickim navijacima moze da traje po ceo dan"
Michael Frensis:ok:

Hvala tebi sto ti brines za nas, ali nema potrebe...."Skockaj"? Auu, prijatelju...nista ti ne pricas kako treba bez mozga....:eek:

Jao, pa da, on nema mozak....:dash:

za sve ovo ide samo veliki rofl....
ne ja se ne brinem za vas, bole me q za vas, vec se brinem za sebe....iz nekih svojih licnih iskustva od strane takvih slicnih tebi....
skockaj u glavi, matori.....;)

za sve ovo ide samo veliki rofl....
ne ja se ne brinem za vas, bole me q za vas, vec se brinem za sebe....iz nekih svojih licnih iskustva od strane takvih slicnih tebi....
skockaj u glavi, matori.....;)

A mozak? Gde ti je mozak?
Pa onda ne se.ri! Niko te nista nije pitao...
Nisam bas toliko star da me zoves "matori"....:p

a nije mi ni frka ni da ti kazem zasto sam to rekao, jer sam i ja bio zrtva napada i da ako na takav nacin ispoljavas energiju i lecis frustracije( u nekim situacijama) onda ne znam sta da kazem....ne vidim svrhu da se gleda tuca i nasilje kao resenje problema....zasto biti covek pun predrasuda, u neku ruku svaki covek ima po neku predrasudu ali da nju ipak kontrolise tako da kazem....pazite, gde je sreca tu da u nekoj tuci( pominju se stangle, nozevi, cigle itd itd) dodje do ozbiljnih povreda i trajnih posledica....??
zasto krenuti od te predpostavke da u okviru tog nasilja dodje i do cak nevinih zrtava a i uopsteno zrtava ma u koju god on podkulturnu grupu spadaju....?? cesto se npr desava da neki likovi iz cista mira i iz njihovog hira i sta ti ja znam odvale od batina nekog ko nema nikakve veze sa njima( tu je veci krug....valjda me razumete(ja sam inace bio zrtva ovakvog ponasanja mada nisam bio mnogo prebijen na moju srecu)).....i da cujem da je to srecaaaa....hehehehehehe.....ovo je ukratko moj opis inace na ovo sve a valjda ste me na neki nacin razumeli....

Back