Alter_Ego_
Legenda
- Poruka
- 65.755
Nisi pazljivo citao.Kako vas nije sramota, on je kardiolog, profesor i treba da ima daleko veću platu
Naravno da treba da ima.
Ali ne treba da pise da sa 150 000 za dvoclanu porodicu ne moze da se zivi.
Nisi pazljivo citao.Kako vas nije sramota, on je kardiolog, profesor i treba da ima daleko veću platu
ne znam kako me nije sramotaKako vas nije sramota, on je kardiolog, profesor i treba da ima daleko veću platu
Pa, i ima daleko vecu platu u odnosu na vecinu radnika u Srbiji.Kako vas nije sramota, on je kardiolog, profesor i treba da ima daleko veću platu
Nema tu mnogo filozofije - kolko para, toliko muzike.ДОШЛИ СМО брзо до теме шта за кога значи живот, нормалан. Зани,љив правац.
Hrana nije skupa.Koliko vidim doktorova "greška" je što ima veću platu od proseka. To ne znači da nije u pravu. Većina ljudi sa malim platama živi na dug, kredit, poček i slično (krug pakla iz kojeg je maltene nemoguće izaći). Ima dete, ako je školarac troši više, barem tako kažu ljudi koji imaju decu. Hrana je užasno poskupela a moraš jesti. Detetu moraš kupiti stvari jer izraste. Plus gde su knjige, časovi ako na nekom predmetu zapne i slično. Mi stariji se odričemo svega ali pitanje je kada će i to postati nedovoljno za preživljavanje.
Pa dobro, ko ce ako nece on?Nasmeja me posteno. Nema dovoljno.. Kad zivi na visokoj nozi. Sto ne napisebkako se hrani, gde to ide sve kolima, koje hirove ima.
Увек било и биће.Nema tu mnogo filozofije - kolko para, toliko muzike.![]()
Lično i Računi su mi posebne stavke.Ma nemoguće, posabiraj sve izdatke s kartice, a onda infostan je 100 evra itd.
Ako gledaš tako, ne mora se ništa osim umreti. Šta onda? I hrana jeste skupa.Hrana nije skupa.
Skupo je sve sto covek trosi a ne mora.
Ma nije hrana skupa.Ako gledaš tako, ne mora se ništa osim umreti. Šta onda? I hrana jeste skupa.
Ja mislim na hranu iz prodavnice, nema veze.Ma nije hrana skupa.
Kad sam se ja zaposlio mogao sam za platu da kupim svinju od 150 kila zive vage.
Sad mogu 4x vise.
A radim osrednje placen majstorski posao 30 godina
Није све у бити сит и чист. Мало је анимално.Ma nije hrana skupa.
Kad sam se ja zaposlio mogao sam za platu da kupim svinju od 150 kila zive vage.
Sad mogu 4x vise.
A radim srednje placen majstorski posao
A primetila sam da se uvek zale upravo oni koji imaju najvise. Valjda da preduhitre svakog ko bi im trazio nesto.Увек било и биће.![]()
Ne razumem?Није све у бити сит и чист. Мало је анимално.
150к је далеко од највише. Али, капирам поенту.A primetila sam da se uvek zale upravo oni koji imaju najvise. Valjda da preduhitre svakog ko bi im trazio nesto.![]()
Отићи на одмор, реновирати стан кућу да не помињем градњу или куповину истих. Мисаона именица за велику већину.Ne razumem?
Biblioteka skupa?
Poenta je da je neko bacio kosku da se narod prepire.150к је далеко од највише. Али, капирам поенту.
Mnogi postignu to i sa manjim primanjima.Отићи на одмор, реновирати стан кућу да не помињем градњу или куповину истих. Мисаона именица за велику већину.
Разумем али он неће бити пласћен колико вреди, барем у овом животу. То је срамота.Poenta je da je neko bacio kosku da se narod prepire.
Lekari treba da budu placeni, to bez dileme.
Da kuka kako ne moze da prezivi a prezivljavanje mnogi sa manje, ne biva brate
Necu ni ja, to je greotaРазумем али он неће бити пласћен колико вреди, барем у овом животу. То је срамота.
Sto onda pise gluposti kako jedva prezivljava? Sa tim parama za neke bi zivot bio luksuz..Pa dobro, ko ce ako nece on?