Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 104.999
@OIlija jesi li stiga do Odiseje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne baš sistematski , samo sekvencijalno kroz preklapanja sa Ilijadom i Argonautikom.@OIlija jesi li stiga do Odiseje?
Ne baš sistematski , samo sekvencijalno kroz preklapanja sa Ilijadom i Argonautikom.
Pročitaj ti Argonautiku i ostali dio Odiseje.Pročitaj 3. pevanje, 155-183.
Pročitaj ti Argonautiku i ostali dio Odiseje.
ZLATNORUNU APOLONIJEVU ARGONAUTIKUU, pa jesam; dosta puta.
A na koju Argonautiku misliš?
ZLATNORUNU APOLONIJEVU ARGONAUTIKU
Свака част и велико поштовање, Илија!
Otkazano zbog pada sistema pa majstori moraju baš u petak od 18 h da popravljaju sistem .17. februara trebalo je da bude održana tribina posvećena promociji knjige Ilije Ogorelice.
Pogledajte prilog 1296335
Ako sam dobro razumeo, tribina je otkazana zahvaljujući zalaganju ekipice iz FaceBook grupe protiv deretićevaca.
Otkazano zbog pada sistema pa majstori moraju baš u petak od 18 h da popravljaju sistem .
Uzvraćaju udarac oni kojima je jedini posao da primaju platu iz državnog
buežeta. Ja se na njih uopšte ne bih obazirala.
Bio sam postavio kartu sa Google mapa da te priupitam jel to tvoje brdo nad Projanom, ali sam video da nije to to, pa sam ubrzo obrisao.Mrkalj - Vidim tvoj komentar na mejlu ali ne i ovde na krstarici ?
Ove dve prave paralelne linije su prosjeke ispod dva dalekovoda . Lijevo od njih je Trojana , a desno- uz desni rub karte - je Projana .Bio sam postavio kartu sa Google mapa da te priupitam jel to tvoje brdo nad Projanom, ali sam video da nije to to, pa sam ubrzo obrisao.
![]()
Iz videa uopšte nisam skontao da postoje dve reke. Mislio sam da ti Projanu krstiš u Trojanu.Ove dve prave paralelne linije su prosjeke ispod dva dalekovoda . Lijevo od njih je Trojana , a desno- uz desni rub karte - je Projana .
Bio sam postavio kartu sa Google mapa da te priupitam jel to tvoje brdo nad Projanom, ali sam video da nije to to, pa sam ubrzo obrisao.
![]()