OIlija
Zainteresovan član
- Poruka
- 447
RTS jutros ! Izgleda odusto od misterioznog ( neviđenog ) rimljana , a nismo ni rekli da su uzorci lađe na datiranju !Kojoj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
RTS jutros ! Izgleda odusto od misterioznog ( neviđenog ) rimljana , a nismo ni rekli da su uzorci lađe na datiranju !Kojoj?
Jel u Jutarnjem programu?RTS jutros ! Izgleda odusto od misterioznog ( neviđenog ) rimljana , a nismo ni rekli da su uzorci lađe na datiranju !
Na čemu se zasniva vaše uverenje da brod mora biti iz predrimskog perioda?
Na čemu se zasniva Koraćevo da je star 70.000 godina?Na čemu se zasniva vaše uverenje da brod mora biti iz predrimskog perioda?
Pogledaj i poslušaj moju izjavu po tom pitanju snjimljenu 18. 3. 2020. g , 3 dana nakon pronalaska lađe !Na čemu se zasniva vaše uverenje da brod mora biti iz predrimskog perioda?
Na čemu se zasniva Koraćevo da je star 70.000 godina?
Na geološkom sloju u kojem je brod nađen.Na čemu?
cirkus- KOJA JE TO NAUČNA METODA DATIRANJA : PRETPOSTAVLJA SE ... ,STAROST PROCENJENA JE ... ? ? ?
Ovi što koriste savremene metode datiranja - Pretpostavlja se , Procenjuje se , mora da su visoko obrazovani stručnjaaaki - GEOLOZI ?
Imah priliku da saznam da su i ostaci ratnika pronađeni sa brodom. Očuvanost kopče sa kaiša je impresivna, očekujmo svaki čas objavu u medijima.
Mađioničarskim trikom neviđeni ratnik se okamenio !Pa, gde je?
Stručna metoda datiranja OPREDELJIVANJEM je izgleda mnogo bolja od drugih ?Mađioničarskim trikom neviđeni ratnik se okamenio !
Koju ?Ilija, kako bi imenovao ovu temu?
Pitanje je za Mrkalja , tema je njegova ! Ovdje sam u znak podrške i zahvalnosti njemu u zajedničkoj borbi za Istinu . Istina nema vlasnika pa nije nužno pominjanje mog imena , bitno je preći korake koji će dovesti do završnih radnji na dokazivanju i pokazivanju Troje .Pa ovu.
Pitanje je za Mrkalja , tema je njegova ! Ovdje sam u znak podrške i zahvalnosti njemu u zajedničkoj borbi za Istinu . Istina nema vlasnika pa nije nužno pominjanje mog imena , bitno je preći korake koji će dovesti do završnih radnji na dokazivanju i pokazivanju Troje .
Ajd ne skreći s teme i treba da znaš da se na Krstarici poštuje autorstvo teme. E sada, neki pokušavaju da manipulišu, da spajaju teme različitih autora i sl. To nije u duhu Foruma. Na primer, sloboda autora ide dotle da svaki autor teme ima pravo da zatraži brisanje svoje teme - pa se ti onda češi i pričaj kako je obrisana tema - svačija. Ja sam autore uvek pitao za mišljenje kada je u pitanju spajanje tema ili premeštanje njihovih postova na druge teme. Ali, zato sam ja - ja, a ne neko drugi. Uvek se nađu manipulatori i osionici.Tema je svačija; ne pripada samo onome ko je otvorio. Pošto je i on izneo mišljenje da je njen naslov nekorektan, a delim ga i ja i verujem i bane i drugi, otvaram pitanje njenog naziva. On nije izneo neki predlog (što je čudno, jer ispada da se slaže da bi trebalo menjati) pa sam zato upitao drugu najbolju osobu.
Ajd ne skreći s teme i treba da znaš da se na Krstarici poštuje autorstvo teme. E sada, neki pokušavaju da manipulišu, da spajaju teme razlišitih autora i sl. To nije u duhu. Svaki autor teme ima pravo da zatraži brisanje svoje teme - pa se ti onda češi i pričaj kako je obrisana tema - svačija.