dejina811
Aktivan član
- Poruka
- 1.533
...aha...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehe ,pa nosis znak a neznas koji su mu koreni ...joj SRBINE .
a odakle je to doslo vizantiji?
ma ne zezaj. i sam znas da je vizantija za to vreme predstavljala pravu civilizaciju.
a u sta verujes . vizantiaj sta ej to po tebi .......onako povrsno.neobavezno?Ja u to odbijam da poverujem.
a u sta verujes . vizantiaj sta ej to po tebi .......onako povrsno.neobavezno?
a u sta verujes . vizantiaj sta ej to po tebi .......onako povrsno.neobavezno?

hehe ,pa nosis znak a neznas koji su mu koreni ...joj SRBINE .
a odakle je to doslo vizantiji?
aj ti me nauci... "bila bi mi cast"!! kazi sta deretic i ostali imaju da kazu o znaceju cetiri slova C kako ti kazes!!
a sigurno ima veze sa robertom mugabeom i zimbabveom... a mozda je i italijanska pica ustvari srpska... samo sto ni mi to neznamo!!!
из Меленаца и зове се у ствари Бибин Миладин
Ниси нормална, оћеш се угушим од смеха.aj ti me nauci... "bila bi mi cast"!! kazi sta deretic i ostali imaju da kazu o znaceju cetiri slova C kako ti kazes!!
a sigurno ima veze sa robertom mugabeom i zimbabveom... a mozda je i italijanska pica ustvari srpska... samo sto ni mi to neznamo!!!
E ovaj brogar i beckereka je stvarno veliki laf....sinko jer ti znas poreklo vizantiskog grba?
E ovaj brogar i beckereka je stvarno veliki laf....sinko jer ti znas poreklo vizantiskog grba?
Vrlo bi me zanimalo tvoje tumačenje. Jedva čekam odgovor.
Neznas sinak , neznas...a hoces li nauciti pitaje je .
Еј, Формице, баш одлично што си ту! Шта кажеш ти на оно што сам горе нашкрабао, оно је углавном неко моје резоновање, баш ме занима.