dbkapo
Veoma poznat
- Poruka
- 11.819
cuti vise zeno Bozja kako ne dosadis sebi vise
Па она само говори у има Ђиласа, Пајтића и Тадића......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cuti vise zeno Bozja kako ne dosadis sebi vise
Stvarno mi je muka od te Trivanke
Sigurno investitori odustaju jer im se ne sviđa Nikolićeva frizura ili broj cipela, ili njegovo mišljnje o bog te pita čemu. A nepostojanje fiskalne i monetarne politike, nestabilnost valute, budžet u govnima, deficit, prezaduženost, to investitore uopšte ne zanima ma kakvi. Oni samo žele da predsednik bude neki lep fin prosed proevropski mačo frajer, pa da nastave da se otimaju o zemljište za izgradnju fabrka i ko će više ljudi da zaposli.
Nista dok se sva ta lopovska gamad iz DSa ne pohapsi.
Еси нормалан
а тко ће да прича бајке пућанству о обећаној будућности?
Najnoviji problem im je Dodik sada, zabranio im je Vladu sa LDP, a oni drugi izbor nemaju.
Jos ako nagovori Ivicu da napravi Vladu sa SNS i DSS tek ce onda u Srbiji da bude show.
Najnoviji problem im je Dodik sada, zabranio im je Vladu sa LDP, a oni drugi izbor nemaju.
Jos ako nagovori Ivicu da napravi Vladu sa SNS i DSS tek ce onda u Srbiji da bude show.
sada ce zuti imati izgovor za sve lose, a istina je da Nikolic kao predsednik prakticno nema nikakvu vlast
rekla I DA NAM ON nije predsednik vec da nam iz vedra neba padne neko ko je reinkarnirani Karadjordje, po njemu bi se svet isto tako posrao
U ovom slucaju sad Nikolic,mos mislit covek rekao da nije bilo genocida u Srebrenici,jos par izjava tu i tamo i odmah ga j.ebu. Pa nego,mi SRbi da treba uvek da ljubimo skute svih stranaca i da naravski priznamo kako smo stoka i izrod covecanstva i zli teroristi i da se izvinjavamo se sto smo ucinili i za sve sto nismo ucinili i uvek za sve da smo krivi i najgori jer inace ne daj Boze da se zauzmemo za sebe i kazemo da nismo uvek i svugde najgori i mali zli teroristi, inace odmah se presvetli investitori povlace, naslovi stranih medija puni uzmenirenih naslova kako zaboga se samo usudjujemo da kazemo za sebe da NISMonajgori sljam![]()
Ђидо се још и држи, мистер 10% изгледа као попишан цвет, али експреШједник ми изгледа ко она ствар после употребе!
Ту ће и Путин да погура преко Шојгуа...... Дачић је отпутовао у Русију на консултације.![]()
Ne samo da je Nikolic svojim izborom I SVOJOM POJAVOM uplasio strane investitore, vec je uplasio i Srbe koji imaju nesto u dzepu i u glavi.
Poceli su hitno da prebacuju svoj novac iz banaka, osecajuci da ce doci do problema.
To se ocitava u PADU DINARA koji ce biti sve veci i veci.
A to pogadja najvise one koji imaju NAJMANJE.
Ko ce danas od Srba koji su napolju da se vrati u Srbiju i ulozi eventualno svoj novac kada je Nikolic (koji trci kod Putina) na celu Srbije?
NIKO ko ima ista u glavi!
A ko ce pokrenuti privredu bez starnih ulagaca?
Niko, jer niko u Srbiji nema NOVACA.
Znaci - propast kuca na vrata! (Ali ona STVARNA, a ne kakava je bila za vreme Tadica!)
To ce VRLO BRZO da se pokaze u praksi.
Sve to stoji sto si naveo, ali ipak investitori gledaju ko je na celu neke drzave kada treba da uloze pare.
Tadic je, priznali to Srb8i iz Srbije ili ne - ipak uradio nesto malo na ugledu Srbije u svetu (vise je uradio Djokovic!).
Nikolicevi potezi su skroz naopaki, pocev od prvog kada je, cim je izabran, otrcao Putinu...
To zapad ne vidi kao nista pozitivno, na protiv.
A ONI SU TI KOJI TREBA DA ULOZE NOVAC, od Rusa se nista nece dobiti osim vervbalne podrske.
Zapad nije zaboravio radikalnu proslost Nikolica koji je do onomad jos nosio slike ratnog zlocinca na svojoj majici.
I to mu NECE OPROSTITI.
A sve ce se to odraziti na smanjenim investicijama, vecim garancijama za dobijanje kredita i td. dok ce obican covek osetiti u vecoj inflaciji, skupoci, nemanju osnovnih stvari za zivot i MNOGO, MNOGO VECOJ BEDI nego st je danas u Srbiji.
Srbija je PONOVO napravila KATASTROFALAN IZBOR!
Neka joj je Bog u pomoci!
Ђидо се још и држи, мистер 10% изгледа као попишан цвет, али експреШједник ми изгледа ко она ствар после употребе!
![]()
E sad da ti kažem da si u zabludi po tom pitanju. Pre nedelju dve me je povezao neki Slovenac kad sam stopirao pa sam malo popričao sa njim. Čovek vodi dve fabrike u Srbiji i baš sa ga pitao kako poslovanje i na šta se najviše žali. Veruj mi da ga ni jednog jedinog momenta nije brinula nacionalna politika države. Žalio se na korupciju, nestabilan kurs, nepostojanje fiskalne i monetarne politike itd... Zamalo mi je doslovce rekao: "Bole nas patka oće ovde na vlasti biti, liberali, nacionalisti, demokrate, socijalisti ili sam crni đavo dokle god imamo stabilnu ekomsku situaciju u kojoj ulaganja mogu da se planiraju unapred." Tako da nisi u pravu. Uopšte ni jednog investitora ne zanima šta ko misli o Vukovaru, Srebrenici Crnoj Gori i Kosovu, dokle god obezbeđuje jednake i dobre uslove za zarađivanje novca. A ti u slovi su ovde katastrofalni i to ne Nikolićevom krivicom.
E sad da ti kažem da si u zabludi po tom pitanju. Pre nedelju dve me je povezao neki Slovenac kad sam stopirao pa sam malo popričao sa njim. Čovek vodi dve fabrike u Srbiji i baš sa ga pitao kako poslovanje i na šta se najviše žali. Veruj mi da ga ni jednog jedinog momenta nije brinula nacionalna politika države. Žalio se na korupciju, nestabilan kurs, nepostojanje fiskalne i monetarne politike itd... Zamalo mi je doslovce rekao: "Bole nas patka oće ovde na vlasti biti, liberali, nacionalisti, demokrate, socijalisti ili sam crni đavo dokle god imamo stabilnu ekomsku situaciju u kojoj ulaganja mogu da se planiraju unapred." Tako da nisi u pravu. Uopšte ni jednog investitora ne zanima šta ko misli o Vukovaru, Srebrenici Crnoj Gori i Kosovu, dokle god obezbeđuje jednake i dobre uslove za zarađivanje novca. A ti u slovi su ovde katastrofalni i to ne Nikolićevom krivicom.
Sve to stoji sto si naveo, ali ipak investitori gledaju ko je na celu neke drzave kada treba da uloze pare.
Tadic je, priznali to Srb8i iz Srbije ili ne - ipak uradio nesto malo na ugledu Srbije u svetu (vise je uradio Djokovic!).
Nikolicevi potezi su skroz naopaki, pocev od prvog kada je, cim je izabran, otrcao Putinu...
To zapad ne vidi kao nista pozitivno, na protiv.
A ONI SU TI KOJI TREBA DA ULOZE NOVAC, od Rusa se nista nece dobiti osim vervbalne podrske.
Zapad nije zaboravio radikalnu proslost Nikolica koji je do onomad jos nosio slike ratnog zlocinca na svojoj majici.
I to mu NECE OPROSTITI.
A sve ce se to odraziti na smanjenim investicijama, vecim garancijama za dobijanje kredita i td. dok ce obican covek osetiti u vecoj inflaciji, skupoci, nemanju osnovnih stvari za zivot i MNOGO, MNOGO VECOJ BEDI nego st je danas u Srbiji.
Srbija je PONOVO napravila KATASTROFALAN IZBOR!
Neka joj je Bog u pomoci!
juzni tok krajem godine, a planira se da Beograd bude prestonica Evroazijske unije na Balkanu
Небројено пута си поновио да се ганци не пита ни за шта, а камоли да ће потресати светске берзе.Paganko, da li ti znas da SVAKA REC koju izusti recimo Obama ODMAH se odrazi na svetskim berzama!?
Јест, твој миљеник који је радио на декомпоновању Србије поокао ко шљивица ранка, па си се одмах прешалтовао на као несепаратистичке теме.Da ne pricamo kako se odrazi to KO je izabran za predsednika neke zemlje !
Ako si primetio, dinar je pao dan-dva pre nego sto je Toma bio izabran, jer je VEC TADA NEKO ZNAO da ce on biti izabran.
I pozurio da svoje pare i papire od vrednosti vadi iz srpskih banaka.
Jesi li primetio da je Toma ustolicen PAR DANA RANIJE nego sto je to bilo u protokolu za ustolicavanje Predsednika?
Zasto?
Zato sto TREBA HITNO NOVI KREDIT od MMF da banke ne dodju u situaciju da NEMAJU DEVIZA da isplate ljudima koji hoce da ih nervozno podignu iz banaka.
Kolega Slovenac nije dobro shvatio sta se desava: svatice onaj put kada ode da promene dinare za devize koje je zaradio u Srbiji, a kazu mu u banci da nema deviza i da samo moze da podigne u dinarima.
Onda ce biti svoj na svome.
A to ce doci - VIDECES! (I to VRLO BRZO!)