Tripovi...

ja sam trenirao basket u klubu vojvoda stepa.. i sad na tekmi ja sedim na klupi i pijem vodu i samo prođe sudija uzme mi vodu, popije malo i vrati mi ****** sudija ludak neki posle mom drugu vikao na sred utakmice "ajde brže trči, čeka te riba da je ****š" muhaha a najjače sad sam se setio odavno mi se desilo idem da bacim đubre u kontejner kad ono zatvoren. samo odjednom se otvara i iz njega izlazi neko ciganče :-? jebte ne zna se šta je gore.. to ili ona ciganka baba koja preturala pa sam je zamolio da se pomeri da bacim đubre.. i bacio ja majcu neku prošle godine u kontiš i posle par sati izlazim ja napolje kad vidim neko ciganče nosi tu moju majcu

usrećio si ljude :D
tako ja idem mrakom pored kontejnera, kad odjednom iskoči mačka, ja se usro živ, više sam se samo uplašio na onoj fori kad cepa neka muzikica onako lagana jedno 30 sekundi i onda samo iskoči nešto iz monitora i počne da vrišti. To kad sam prvi put gledao, bukvalno sam vrištao kao devojčica i zagrlio druga koji mi je pokazivao foru

aaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhahahhaahahahahahha ja kad sam gledao ono jingle bells unazad ja samo počeo da drhtim, a moj ortak počeo da plače :D a reci da ti iskoči stvarno to stvorenje u šumi :D al bi se ukenjo.. e razmišljam da pustim taj klip svojoj babi al pućiće srce ******

hahahahahah.... Meni se desilo jedanput neka glupost. Dobila sam novu stolicu za sobu i treba da bacim onu staru, a blam me od komsija. I odem uvece oko ponoci, bacim je, vratim se kuci i stanem na terasu i pogledam, a neki cigos dole vuce moju staru stolicu....

Imam kos u dvoristu i jedan reflektor znaci u celom dvoristu hje mrak samo je tu kod koda osvetleno.

Ja tako malo sutiram na kos okolo mrkli mrak odjednom cujem neko suskanje pomislm zamisli sada da iskoci neki alien), kad odjednom zacijem AAAA. Sledio sam se, najezio okrenu i ugledao mog brata koi se smeje.

Poceo sam da trnem po celom telu, noge su mi postale malaksale, polako sam legao na zemlju i poceo sam ubrzano da disem i jaucem.

Brat me je gledao i razmislaao sta se ovaj tripuje sta njemu fali

trebalo mi je eo minut da ustanem i jedno 15 minuta da potpuno dodjem sebi.

hehehehehehehehehehehehehehehehe najjači moj ortak.. ima neki ciga u kraju zovu ga Maza.. i sad došli neki klinci i taj moj ortak i Maza ih oterali.. i sad taj mor ortak prepričava drugom ortaku: "i tako dođu neki klinci i ja navatam par ciganina, kažem AJDE TI MAZO, LUNJO, KAKO SE VEĆ ZOVEŠ" hahahaha ja u komu....... a nije trip al je smešno

Hahahah, pa jeste. E, a pre neki dan setam se sa drugaricom, i neki ciga prosi kao ''daj mi dinar, ziva ti deca'' kakva moja crna deca, ali dam ja njemu 5 dinara i on ce meni ''ma sta mi dajes 5 dinara, ne mogu ni hleb da kupim''.... I ladno ih baci....

a ja imam dostadobrih drugara cigiša i uopšte nisu loši, a ima tih smrdljova(konkretno sanjicin primer) ja bi mu prišao i išutirao bi ga, tako sam uradio nekom liku koji mi je tražio plazmu, ja mu dao, on bacio

hahahhaahahaha koja budala... a ja vidim ispred crkve neka baba prosi jadna onako smrdljiva, šugava.. posle službe ja izlazim iz crkve i vidim ta baba ide, zaustavlja taxi sasvim ladno i ulazi.. a ovam ispred crkve kao jadna jedva govori, jedva hoda... budala kakvih ima.. a najjače ja idem kalemegdanom i tamo u onom hodniku.. tunelu.. šta je već :D neki lik svira gitaru(?) i drži u onoj kutiji za gitaru njegove ce deove (CD-ove) i tu mu ljudi stavljaju pare.. ja prolazim, vadim 20 dinara u metalu i bacam mu u kutiju sa 2 metra i slomim mu kutiju od ce dea (CD-a).. hahaha kako me je samo pogledao, al taman sam mu dao pare da kupi novu kutiju i zadrži kusur, tako da nema prava da se žali :D

koji kralj.. a najjače je što ima na jednom kontejneru u braće jerković, ne znam zašto nisam slikao, uglavnom na kontejneru piše FAST FOOD....... hahahahhaha i na stanici 601 na nbg u bloku 63 na kontejneru zalepljen plakat na kome piše NE LEPITI PLAKATE!

U jednom klubu u kome sam trenirao, trbusnjae i tako jos neke vezbe radili na kortonima koje stavimo na zemju.

inace kada smo rekli treneru da nam trebaju novi kartoni i da ovih nema dosta on nam je odgovorio
pa nemogu da vam nabavim jer kada neko krene da baca karton u kontejner cigani mu vec iz ruku uzmu (pa nista neostane za njega tj. za nas, drago mi je da netreniram vise tamo)

evo sto sam se sinoc istripovao: negde oko ponoci izlazim ja napolje nesto bzv i setam dvoristom, a imam crnog psa koji je u mraku kao duh ne mozes ga ciditi ni da je odma tu pored tebe.On je inace svezan, idem ja tako kad samo cujem nesto susti iza mene ja malo ubrzam i "to" ubrza iza mene, zastadoh i poceh se okretati da vidim sta me prati, govorim: "Ko je tamo"?Kad odjednom samo osecam nesto toplo mi klizi uz ruku ja se naglo okrenuh i opipam, kad ono Deki, jaooooooooooj jesam se istripovao

a bre ovde se ne spamuje... ja dolazim jutros kod babe i pozdravim se s njom, onda par sati kasnije ja odem nešto u kujnu da pravim sendvič i ona kaže "e dačo jel si to ti? pa de si pile babino kad si došao?" ja reko "bako pa jutros sam došao jesam ti se javio videla si me!' a ona "pa ne sećam se" lol

Back