Trinaestoclana porodica zivi u Srbiji!!!

licno, nikada se ne bih usudila da radjam, a da ne mogu da im priustim pristojne uslove za zivot, da im posvetim vreme, ljubav, paznju...
a sa druge strane, ne osudjujem ovakve slucajeve, sve je to njihov izbor, ne pise ovde mnogo o ovoj porodici, ali nekako sam stekla utisak da su srecni...
zivim u drzavi koja brine o porodicama koje nemaju dovoljno za zivot, bile one sa dva ili dvadeset dva clana, pa mislim da bi bilo lepo kada bi i nasa drzava brinula o takvima... ne jednom u godini, nego uvek....

naravno, bioloski minimum je 10 kvadrata po osobi. misli se na sopstveni prostor, bez zajednickih prostorija (kuhinja, kupatilo, hodnik). msm, meni je dosta ovakvih prica i nekako me istovremeno i rastuze i iznerviraju, zato sto su u takvim pricama roditelji najcesce vrlo neodogovrni prema potomstvu. ovi spadaju u tu grupu neodogovrnih. ona 41 godina i 13 dece. z:shock:

Da li mislite da je ovo u redu ili ne?
Licno sam protiv stvaranja socijalnih slucajeva. . . svaka cast majci ove dece, ali da li ona imaju zdravo detinjstvo?

http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/kurir-posetio-trinaestoclanu-porodicu-68255.php

E, oglobila bih ih po 10.000 za svako dete. Jer su umobolnici koji ne umeju da koriste kondom pa štancuju decu ko zečeve. I još žive od 35.000 u 40 kvadrata. Mora da su onih 12 zaključali u kupatilo dok naprave trinaesto.
Ovo nije za pohvalu već za zatvor. Normalan, razuman čovek u današnje vreme i ovoj nenormalnoj državi dva puta razmisli pre no što i jedno dete rodi a kamoli trinaestoro. Da oni imaju kućerinu u kojoj svako dete ima svoju sobu, i dobre plate da tu decu školuju i hrane umesto što spavaju svi zajedno u dve sobe i slušaju mamu i tatu kako povećavaju natalitet. Povrać.

Back