Tri velike države u isto vreme priznale državu Palestinu: Britanija, Kanada i Australija uz Palestince

• Začetnik teme Začetnik teme KESH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li ste za priznanje države Palestine?

• DA

glasova: 15 60,0%
  • NE

glasova: 10 40,0%

• Ukupno glasova
    25
Priznali Palestinu u postojecim granicama
sad mogu palestinci da se oproste od stvaranje vece drzave
trenutno je bitno da ne pomru svi skupa od genocida...

A posle ce cela zapadna obala biti preseljena u ovu rushevinu shto su Ameria i Izrael napravili

Verovatno ce na tu trampu da pristanu genocidashi, da ih saberu na jedno mesto radi potpunog unishtenja u buducnosti

trenutno je bitno da ne pomru svi skupa od genocida...

A posle ce cela zapadna obala biti preseljena u ovu rushevinu shto su Ameria i Izrael napravili

Verovatno ce na tu trampu da pristanu genocidashi, da ih saberu na jedno mesto radi potpunog unishtenja u buducnosti
moraće palestina da prekine sve veze sa hamasom i da surađuje sa amerikom

Pazi Kanađane i Australce što su i one digle nos. Videla žaba da se konj potkiva...
To je ustupak Izraelu a ne gubitak...

Onu rushevinu od Gaze niko zivi ne bi ni hteo, ti ima decenijama da se ulaze da se dodje do minimuma uslova za zivot... I verovatno ce svi Palestinci morati u tu rushevinu, naravno oni koji ne odu za Englesku i Francusku kao izbeglice iz Izraela...

Netnanjahua su spasli ovim zakasnelim dilom, ocito po dogovoru da shto vishe civila poubijaju i unazade

To je ustupak Izraelu a ne gubitak...

Onu rushevinu od Gaze niko zivi ne bi ni hteo, ti ima decenijama da se ulaze da se dodje do minimuma uslova za zivot... I verovatno ce svi Palestinci morati u tu rushevinu, naravno oni koji ne odu za Englesku i Francusku kao izbeglice iz Izraela...

Netnanjahua su spasli ovim zakasnelim dilom, ocito po dogovoru da shto vishe civila poubijaju i unazade
Izrael je od pustinje napravio najbolje sisteme za navodnjavanje, neće biti neki problem da se par ruševina počisti i napravi #TrampovaGaza

sustina je da jevreji imaju biblijsku tapiju na palestinu, jel dao im je bog jahve/jehova, tako da morate sa njim da vidite, ali oni nece odustati, a i mi ameri, znate i sami da nam je biblija sve i svja

ja licno prozivam tog njihovog jahvu da je uzurpator, ali ne mogu ni ja protiv njega, ako oni imaju crno na belo da je zemlja njima data, a zao mi palestinaca,. filisteja, no ne mogu da im vratim zemlju, vec mogu samo da ustvrdim da je jahve izraelski bog, a da nije i moj/nas, tj da ima pravo samo na taj deo "obecane zemlje" na bliskom istoku, ...tako da macku o rep priznavanje palestine, nista to nece promeniti na terenu, mora da se imaju papiri, tapije,a jevreji imaju biblijske

sustina je da jevreji imaju biblijsku tapiju na palestinu, jel dao im je bog jahve/jehova, tako da morate sa njim da vidite, ali oni nece odustati, a i mi ameri, znate i sami da nam je biblija sve i svja

ja licno prozivam tog njihovog jahvu, ali ne mogu ni ja, ako oni imaju crno na belo da je zemlja njima data, a zao mi palestinaca,. filisteja, no ne mogu da im vratim zemlju
Njih je Bog sve raselio iz palestine 70 godine AD...

Taj deo Starozavetni mitomani preksacu, jer im je biblija samo Stari Zavet, bez Novog

Taj deo Starozavetni mitomani preksacu, jer im je biblija samo Stari Zavet, bez Novog
znam to, ali ovo im je "obecana zemlja", jedino da negiras bibliju, ili jahvu, drugacije ne mozes da im pomognes da palestinci dobiju svoj deo zemlje, a ovi ih temeljno ciste, svi smo svedoci

znam to, ali ovo im je "obecana zemlja", jedino da negiras bibliju, ili jahvu, drugacije ne mozes da im pomognes da palestinci dobiju svoj deo zemlje, a ovi ih temeljno ciste, svi smo svedoci
Obecana uslovno, ako ne predju na mnogoboshtvo i idolopokonstvo...

Cak su dva puta koliektivno bili roblje, shto ce reci da je Bog hteo da im polomi satansku gordost kroz unishtenje drzave

Od kad su ubili Boga i samoprokleli se, svaka drzava i autonomija im se obija o glavu, pa ce i ova...

Kad god su sticali neku nezavisnost poput Hazarije, Shpanije ili Emirata, neko ih je ugazio kao travu kad krenu sa maltretiranjem suseda

Dzaba to, SAD nece priznati, Britanci su pas koji ne ujeda, iako tripuju da su sila. Kako god okrenes njihov glspodar je SAD.
Kanada i Australija nisu vredne pomena.
Izrael do daljnjeg ima odresene ruke

• Aškenaza: oko 2,3 miliona Jevreja u Izraelu.
  • Sefardi / Mizrahi (široko tumačenje): oko 3,2 miliona Jevreja.
  • “Biblijski Jevreji”: ne postoji pouzdan način da se kaže koliko ih je — većina modernih Jevreja verovatno ima neki deo porekla iz drevnih plemena, ali identitet plemena se ne prati precizno.
matematikom dolaziom do toga da biblijskih jevreja ima sigurno 2 miliona u izraelu a mozda i vise ako racunamo deo u sefardima
Biblijski Jevreji? To neka nova pod grupa?

Vecina modernih Jevreja nema veze sa drevnim plemenima, Jevreji se identifikuju preko religije a ne preko porekla, Evropski Ke reji su veoma izmesani sa Evropljanima. Mizrahi vaze za najcistije i prave

Od kad su ubili Boga i samoprokleli se, svaka drzava i autonomija im se obija o glavu, pa ce i ova...
ako rulja vice raspni ga, opet su apostoli bili jevreji, a rim se abolira pilatovim pranjem ruku - ja bih ipak posle 2000 godina promenio narativ
Kad god su sticali neku nezavisnost poput Hazarije, Shpanije ili Emirata, neko ih je ugazio kao travu kad krenu sa maltretiranjem suseda
to nisu "obecane zemlje", vec rasejanje, a izrael je obecana, tako da je po meni samo dovodjenje u pitanje jahve opcija - on ih tera da ugaze i istrebe okolne narode, a ISUS im kaze vas je otac djavo... ja ne znam da li ti mene razumes, da raskrinkavamo, a ne da se gazimo? sad im amerika drzi ledja, znas i sam
pa je rekao da ce da ih vrati iz rasejanja, i zato imamo drzavu izrael
Gaza je upravo priznata kao Palestina od strane zapada... tacnije glavne banke u Londonu...
:roll:

Poslednja izmena:
ako rulja vice raspni ga, opet su apostoli bili jevreji, a rim se abolira pilatovim pranjem ruku - ja bih ipak posle 2000 godina promenio narativ
Није... Ово у Израелу су махом Пољаци, Руси, Словаци тј. Словени... Везе ови имају са племеном Израиљевм

to nisu "obecane zemlje", vec rasejanje, a izrael je obecana, tako da je po meni samo dovodjenje u pitanje jahve opcija - on ih tera da ugaze i istrebe okolne narode, a ISUS im kaze vas je otac djavo... ja ne znam da li ti mene razumes, da raskrinkavamo, a ne da se gazimo? sad im amerika drzi ledja, znas i sam
У обећану земљу, није ушао чак ни пророк Мојсије... Свега два јевреја су ушла у обећану земљу, а остатак је за 40 година лутања у пустињи изумро...

Обећану земљу су наследили само Халев и Исус Навин, тако да је то пророчанство одавно испуњено и то на минималном броју Израиљаца...

Они та давно испуњена пророчаства, сматрају да се тек сад испуњавају, јер живе у историјској и религијској хипререалности цијонизма, који се пред ни каквим чињеницама не зауставља да је фејк јеврејство, махом Словена који су за џак жита прелазили у јеврејство у Пољској и Русији, ко Хрвати из Српства у Аустроугарској

Zabole me šta ćeš ti da poverujes ili ne.
Radili su DNKa studiju gde se pokazao veliki broj Ashkenazi Jevreja sa teritorije Evrope, a ne Izraela. Pa su blokiraki svaku dalju studiju, pod izgovorom da je istraživanje Antisemitičko. :kafa:

Za nekoga ko tvrdi da je Izrael njihova pradomovina je bas čudno da nemaju autohtone gene. :per:
Svakako je manja razlika nego kada uporediš DNK Srba iz Priboja i Zaječara. Ne bih se ja baš vatao za DNK analiza. Narod, nacija je sociološka a ne biološka kategorija.

Svakako je manja razlika nego kada uporediš DNK Srba iz Priboja i Zaječara. Ne bih se ja baš vatao za DNK analiza. Narod, nacija je sociološka a ne biološka kategorija.
Ja bih, jer chim im se nije svideo rezultat, odmah je nastala blokada.
Današnji Izraelci LARPuju da su biblijski Izraelci, ko Shiptari da su Iliri.

Back