ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 21.290
Глобалисти ће и њих жртвовати, ако су они цена светског рата...Jevreji i Mosad nešto podbacili a kao vladaju svetom.![]()
Тако било и у другом, па ће и у овом трећем
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Глобалисти ће и њих жртвовати, ако су они цена светског рата...Jevreji i Mosad nešto podbacili a kao vladaju svetom.![]()
Za njih treba bit uvijek,a ne samo sad.Sad treba biti za žide.
trenutno je bitno da ne pomru svi skupa od genocida...Priznali Palestinu u postojecim granicama
sad mogu palestinci da se oproste od stvaranje vece drzave
moraće palestina da prekine sve veze sa hamasom i da surađuje sa amerikomtrenutno je bitno da ne pomru svi skupa od genocida...
A posle ce cela zapadna obala biti preseljena u ovu rushevinu shto su Ameria i Izrael napravili
Verovatno ce na tu trampu da pristanu genocidashi, da ih saberu na jedno mesto radi potpunog unishtenja u buducnosti
To je ustupak Izraelu a ne gubitak...Pazi Kanađane i Australce što su i one digle nos. Videla žaba da se konj potkiva...
Palestina ce samo sa EU... Amerika je posle Izraela broj dva za ovaj genocidmoraće palestina da prekine sve veze sa hamasom i da surađuje sa amerikom
Lenjina ti, Sorosha ti i Medlin Olbrajt li ti?Za njih treba bit uvijek,a ne samo sad.
Izrael je od pustinje napravio najbolje sisteme za navodnjavanje, neće biti neki problem da se par ruševina počisti i napravi #TrampovaGazaTo je ustupak Izraelu a ne gubitak...
Onu rushevinu od Gaze niko zivi ne bi ni hteo, ti ima decenijama da se ulaze da se dodje do minimuma uslova za zivot... I verovatno ce svi Palestinci morati u tu rushevinu, naravno oni koji ne odu za Englesku i Francusku kao izbeglice iz Izraela...
Netnanjahua su spasli ovim zakasnelim dilom, ocito po dogovoru da shto vishe civila poubijaju i unazade
Upravo to pomislio. Vladaš svetom, a gubis rat od Irana za 3 dana te razvale.Jevreji i Mosad nešto podbacili a kao vladaju svetom.![]()
amerika dobija gazuPalestina ce samo sa EU... Amerika je posle Izraela broj dva za ovaj genocid
Gaza je upravo priznata kao Palestina od strane zapada... tacnije glavne banke u Londonu...amerika dobija gazu
ipak puno je para uložila amerika u ovaj sukob da bi to tek tako poklonila
Njih je Bog sve raselio iz palestine 70 godine AD...sustina je da jevreji imaju biblijsku tapiju na palestinu, jel dao im je bog jahve/jehova, tako da morate sa njim da vidite, ali oni nece odustati, a i mi ameri, znate i sami da nam je biblija sve i svja
ja licno prozivam tog njihovog jahvu, ali ne mogu ni ja, ako oni imaju crno na belo da je zemlja njima data, a zao mi palestinaca,. filisteja, no ne mogu da im vratim zemlju
znam to, ali ovo im je "obecana zemlja", jedino da negiras bibliju, ili jahvu, drugacije ne mozes da im pomognes da palestinci dobiju svoj deo zemlje, a ovi ih temeljno ciste, svi smo svedociNjih je Bog sve raselio iz palestine 70 godine AD...
Taj deo Starozavetni mitomani preksacu, jer im je biblija samo Stari Zavet, bez Novog
Obecana uslovno, ako ne predju na mnogoboshtvo i idolopokonstvo...znam to, ali ovo im je "obecana zemlja", jedino da negiras bibliju, ili jahvu, drugacije ne mozes da im pomognes da palestinci dobiju svoj deo zemlje, a ovi ih temeljno ciste, svi smo svedoci
Biblijski Jevreji? To neka nova pod grupa?matematikom dolaziom do toga da biblijskih jevreja ima sigurno 2 miliona u izraelu a mozda i vise ako racunamo deo u sefardima
- Aškenaza: oko 2,3 miliona Jevreja u Izraelu.
- Sefardi / Mizrahi (široko tumačenje): oko 3,2 miliona Jevreja.
- “Biblijski Jevreji”: ne postoji pouzdan način da se kaže koliko ih je — većina modernih Jevreja verovatno ima neki deo porekla iz drevnih plemena, ali identitet plemena se ne prati precizno.
Trebali su da priznaju 1953-će a ne sad kad je razbucana
ako rulja vice raspni ga, opet su apostoli bili jevreji, a rim se abolira pilatovim pranjem ruku - ja bih ipak posle 2000 godina promenio narativOd kad su ubili Boga i samoprokleli se, svaka drzava i autonomija im se obija o glavu, pa ce i ova...
to nisu "obecane zemlje", vec rasejanje, a izrael je obecana, tako da je po meni samo dovodjenje u pitanje jahve opcija - on ih tera da ugaze i istrebe okolne narode, a ISUS im kaze vas je otac djavo... ja ne znam da li ti mene razumes, da raskrinkavamo, a ne da se gazimo? sad im amerika drzi ledja, znas i samKad god su sticali neku nezavisnost poput Hazarije, Shpanije ili Emirata, neko ih je ugazio kao travu kad krenu sa maltretiranjem suseda
pa je rekao da ce da ih vrati iz rasejanja, i zato imamo drzavu izraelNjih je Bog sve raselio iz palestine 70 godine AD...
Gaza je upravo priznata kao Palestina od strane zapada... tacnije glavne banke u Londonu...
Није... Ово у Израелу су махом Пољаци, Руси, Словаци тј. Словени... Везе ови имају са племеном Израиљевмako rulja vice raspni ga, opet su apostoli bili jevreji, a rim se abolira pilatovim pranjem ruku - ja bih ipak posle 2000 godina promenio narativ
У обећану земљу, није ушао чак ни пророк Мојсије... Свега два јевреја су ушла у обећану земљу, а остатак је за 40 година лутања у пустињи изумро...to nisu "obecane zemlje", vec rasejanje, a izrael je obecana, tako da je po meni samo dovodjenje u pitanje jahve opcija - on ih tera da ugaze i istrebe okolne narode, a ISUS im kaze vas je otac djavo... ja ne znam da li ti mene razumes, da raskrinkavamo, a ne da se gazimo? sad im amerika drzi ledja, znas i sam
Svakako je manja razlika nego kada uporediš DNK Srba iz Priboja i Zaječara. Ne bih se ja baš vatao za DNK analiza. Narod, nacija je sociološka a ne biološka kategorija.Zabole me šta ćeš ti da poverujes ili ne.
Radili su DNKa studiju gde se pokazao veliki broj Ashkenazi Jevreja sa teritorije Evrope, a ne Izraela. Pa su blokiraki svaku dalju studiju, pod izgovorom da je istraživanje Antisemitičko.
Za nekoga ko tvrdi da je Izrael njihova pradomovina je bas čudno da nemaju autohtone gene.![]()
Није... Ово у Израелу су махом Пољаци, Руси, Словаци тј. Словени... Везе ови имају са племеном Израиљевм
Ja bih, jer chim im se nije svideo rezultat, odmah je nastala blokada.Svakako je manja razlika nego kada uporediš DNK Srba iz Priboja i Zaječara. Ne bih se ja baš vatao za DNK analiza. Narod, nacija je sociološka a ne biološka kategorija.